טוב אמ

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמה עושים בסיטואציה כש...

"בגיר" בן 22, מציע לך, עקב מציאת בלוגך הקודם בתפוז, לעבוד ביחד איתו בטור בעכבר העיר?

אנבלייי

New member
מאוווווווו../images/Emo7.gif אני לא יכולההה../images/Emo7.gif

אני קמתי בחמישה ל-7, ביום שישי
בלילה לא ישנתי בכלל
וחלמתי על מוסלמיות עם תינוקים מצוננים שמשוטטות בבית שלי ומנסות לאנוס אותי, ואני מנסה לצעוק אבל אני לא יכולה כי אני צרודה. ועל ראשים וורודים של ג'ירפות [לילך:|] שמידי פעם עוברים פה ושם בבית שלי, ועכשיו אני צריכה לבא לביצפר בשביל ללמוד שעה וחצי, מתמטיקה;;
ואז לרוץ הבייתה וללכת ברגל לצער בעלי חיים, כי אני מתנדבת שם, ואני צריכה להתחיל להתעסק עם כלללללללל מיני עניינים בשביל שהצער בעלי חיים לא יתנגש עם לימודים ביום שישי
ולדבר עם אחראים
ואני ארביץ למשהו אם לא יהיה לי לאן לצאת היום ;; באמת
אוף
אין לי חייייייים

broken winges

New member
../images/Emo24.gif לפחות את לא צריכה לסבול

את שוש,את בר מדר,שעתיים מתמטיקה על הבוקר וללכת ברגל לבי"ס(זה אומנם לא כזה נורא אבל)כשהמכנסיים שלך נופלים ממך >< אוף.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
ואז מה אם אני סוגדת לך.. לי אין חיים...

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif דונט וורי, בי האפי D:

אל תדאגי הכל יסתדר לך בסופו של דבר, ואם אין לך לאן לצאת היום את מוזמנת לשוחח עימי במסנג'ר. כי אני חולה ותקועה בבית עם חום. אז אני אעשה לך שמח D: נכון שאני נוראאא לא מעודדת אותך? >< ותאמיני לי יש לך חיים. באמת יש כאלה שאין להם...כמוני למשל שהם תקועים במחשב 24 שעות.

hadasusha

New member
אמממ... גייל!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

הוא מדהים....
תהרגו אותי וזהו..

S t i t c h

New member
בלע.

היום שיעור נהיגה...אימלה? ושיר...מצטערת שלא באתי אל תהרגי אותי

tamaguchi girl

New member
אני נשמעת פה מוזר ><

כאילו אני מצווה עלייך או משהו
לא לזה הכוונה ;; התכוונתי לשאול אם את יכולה לשמור לי מקום בתחרות של הדולי לפי התיאור, כי אני עובדת עליה? ._."

Painted Fairy

New member
מהלעזאזל!@#$$^%

אניוואי
דרוש תיאור! [כי אין אחד באיזור, וגם אין שעווה.] אני צריכה תיאור יפהפה של שמלה בצבעים תכלת ולבן. שמלה ארוכה רצוי, ושתהיה קלאסית אבל לא שגרתית. [לא מחוך וחצאית קפלים ארוכה וזהו. משהו קצת יותר מעניין;>..] תביאו תיאורים בהמוניכן!!1
[לאחרונה גם כשאני ממש מנסה אני לא מצליחה לצייר דוליז. אז אני לא מבטיחה שאני אשתמש בתיאורים.] יומטובבבב

Science Fiction

New member
אפשר חיבוק? ../images/Emo119.gif

אני לא יודעת מה אני עושה פה, וזה כבר מזמן לא הבית, אבל משהו כואב לי ואתן היחידות שאני יכולה לבקש מהן עזרה. [אני כל כך מאוכזבת, ואני לא יודעת ממה. אולי מעצמי. שקעתי מהר מדי.]

למעלה