טוב אמ

את פשוט הבנאדם היכ מגניב ביקום.:O

+
אפילו ה..עזרי שמיעה האלו(איך קוראים להם?><) מגניבים!את מגנייבהההההה.

מכשירי שמיעה, מכשירים LOL

הייתי שנים עם מכשירי שמיעה שקופים ורק בקיץ גיליתי שאפשר גם צבעוני. אז לקחתי גם נוצץ, כי אם כבר רואים את זה אז למה לא?
עוד תכשיט או משהו
הי, מי שמדברת, את סופר-מאגניבה
(וזה המון מחמאה, זה כמו סופר-על שהם מדהימים
)

וואו!

תראו את הציורים שלה בגיל 4|נמסה| הלוואי שאח שלי היה יודע להחזיק עפרון כמו שצריך, הוא בן 4
וואו!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo7.gif

בגיל 4 לא ידעתי אפילו לצייר עיגול ישר. אפילו לא פרח קטן ומסכן
יש לה כישרון מלידה, אני בטוחה בזה.

poohandme

New member
^^;

Cause I'm just a teenage dirtbag baby. Yeah I'm just a teenage dirtbag baby. Listen to Iron Maiden baby with me. Ooohoo Hoo Hooooooo שיר נוסטלגיהD: כיף לי^______________________^

GalGul000

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אאאאאאין לי כוח לטיול הזה. ואאאאאאאין לי כוח לארוז. ואאאאאאאאין לי כוח לקפוא מחר בלילה. ואאאאאאין לי כוח שיתבטלו מסלולים כי ירד גשם ואני אתבאס שנהרס הטיול. ואאאאאאאין לי כוח לחניכים. די. אני שונאת חניכים כל כך
ואאאאין לי כוח למורה לתנ"ך. אני מפחדת ממנה כל כך
וישלי מלא שיעוים בתנ"ך ואין לי כוח לעשות. [אני חייבת לעשות היום..] ואאאאאאין לי כוח לאנגלית. נו, בילי. אני סתם אתחיל לדבר שטויות ולהלחץ ולגמגם ולא אדע מה להגיד כי..אממ.. כל הסיפור הזה לא באמת נכון. ואאאאאאין לי כוח למסלולים. ואאאאאאין לי כוח לקום מחר מוקדם. [ב1, אבל זה עדין מוקדם.] ואאאאאאין לי כוח להוריד שערות ואאאאאאאין לי כוח למבחן בפיזיקה. ואאאאאאין לי כוח לשיעורים בערבית. הם למדו משהו חדש כשלא הייתי ויש על זה מלא דפים. ואני לא יודעת לעשות. ויש עוד מעטמבחן ואני לא יודעת כלום
ואאאאאאאאאאאין לי כוח למדריכים שלי. ואאאאאאאאין לי כוח לראשים שלי. (שונאת אותם
) ובעיקר אאאאאאין לי כוח לטיול הזה. או יותר נכון לארוז תיק בשביל הטיול הזה.

GOLD digger

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gif

תחשבי על שבוע הבא, עד אז כבר הכל יעבור

למעלה