טוב אז שאלון לפנים...

גם אני ....

ב"ה שם: שירית גיל: 19 ו3 וחצי חודשים עיסוק: זה חסוי----ש"ל במשהב"ט---- (סתם זה לא בסודי) ועיסוק בשעות הפנאי:מחפשת חתן ...
.

טוב עכשיו תורי:

ליאור כהן 20.6 מחשבים,כדורסל כדורגל וסתם כל מה שקשור בהומור. חייל-מדריך באתר הנצחה של גולני. שבט עז. תמונה מצורפת...

שומו

New member
אני:

אני שמר, עוד 36 ימים בן 15, אוהב לשחק כדורגל, לגלוש באינטרנט, לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לקרוא (הארי פוטר
), לאכול, לישון ולדבר עם בנות, תלמיד ומשבט נצח.

shani22001

New member
בא לי חיחי ../images/Emo9.gif

אממ... שם: שני לוי גיל: עוד חודשיים 16 =]] לומדת: אולפנת "צפירה" בצפריה, כתה י' תחביבים: אני אוהבת כל דבר שקשור במוזיקה- במיוחד לשיר
, להיות על המחשב, לצאת עם חברים, להיות בסניף :), לכתוב, קניות
(איך לא?..)..פשוט להנות חח! שבט: אחיה רמ"א ראשל"צ!!!!!!

צפירה...?! ../images/Emo12.gif

אוקיי... אני בטוח מכירה אותך... הממממ... שני מרמ"א... אני אחשוב על זה
ומי המחנכת שלך

hagaiad

New member
טוב אז אני

חגי, בן 16 ומשהו, כיתה י"א סניף בית חורון!!! תחביבים: מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה, לשחק במחשב, סרטים

cסופסופ

New member
באיחור ענק (אבל תתצטרכו לסלוח לי)

גיל: 16 וחצי (איזה כיף לי אני יכולה להתחיל ללמוד נהיגה!!!) תחביבים: טוב, אי אפשר בלי סריגת כיפות (שזה כבר לאט תחביב אלא התמכרות), לנסוע לבקר בעיר הקודש בשביל אייקידו!!! ולרכב על סוסים (חוץ מזה אני גם מתה על היסטוריה אבל זה כבר לא תחביב!) שבט: לביא כבוד!!! (למרות שאין לי סניף ביישוב) לצער הרב ביותר מה שאני עושה בחיים כרגע זה ללמוד, ללמוד ועוד ללמוד, איזה חיים מסכנים יש לי!!!

האילתי 5

New member
אני חדש כאן.

טוב אז קוראים לי גלעד. אני גר באילת ולומד במבשרת תחביבים:כדורגל,כדורסל,לנגן בגיטרה וין לי כוח להגיד עוד אני בן 16 וחצי

שרוך

New member
קבלו אותי...

בס"ד הי לכולם יש לציין שהצעירים לא מכירים אותי אבל למכורים הוותיקים רק רציתי שאני עדין קורא פה אז ככה שם:יונתן שבט/גיל: אלעד בן 18 (רישיון כבר שנה כבוד...) מגורים:כרמיאל מחוז חיפה מדריך כבר 3 שנים שבט נ-צ-ח כבוד... תחביבים:לגלוש באיסי לנסוע עם החבר'ה לטייל ולהנות מהחיים שבוע טוב שרוך

למעלה