טוב אז שאלון לפנים...

Mrs ButterFly

New member
אתה מדריך את נצח?!

ואיך זה שאפפעם לא הזכרת את זה?.. בעצם כן הזכרת את זה...
לומשנה

../images/Emo140.gifהגיע תורי-

רחלי
בת 19 ועוד מעט וחצי תחביבים: לישון (כאילו דההההההה)
ספרים
מחשבים
(נגיד שזה מחשב...) [מכורה לפלאפון
] מד"א
והכי חשוב- לשגע אנשים
... מה עושה בחיים? מעבירה את זמני בתור בת שירות לאומי (כבוד) במוקד בטחוני קריית ארבע (עוד יותר כבוד)
אין תמונה.

כרגע פעם בשבוע

(מיום שישי בצהרים עד מוצ"ש וזו הסיבה שאני בקושי מגיעה לכאן...) והחל מה 11/2 אני חוזרת פעם בשבועיים.... (אכן. כאן המקום להזיל דמעת הזדהות...
)

ש ו ר ש י

New member
וול.. שיהיה...

שם: הדר גיל:עוד חודשיים 14 תחביבים: לנגן בגיטרה, לשחק (מלשון, משחק, דרמה) לעשות לאנשים נוק-נוק בכתף ואז להסתובב לצד השני.... מה עושה בחיים: האמת, כלום. סתם...לומדת ב*שאיפה* אולפנת בני עקיבא אוהל שלמה באר- שבע *נשיפה* שבט: הראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"ה!!!

ש ו ר ש י

New member
ההודעה התקצרה לי...

טוב אז ההמשך- התמונה לא ממולצת לצפייה לכל בן אנוש שחרד על עיניו (אני ממש לא מאמינה שעשיתי את זה... לא מספיק שאני נשמעת טיפשה עכשיו אתם יודעים שאני נראית טיפשה... יופי באמת כל הכבוד לי...)

Skicker

New member
קצת באיחור אבל לא משנה

שם:בן גיל 16 תחביבים : מחשב מוזיקה חברים מה עושה בחיים: נראה לי שאני לומד אני לא בטוח שבט:לביא גב"ש כבוד!!!!

Mr Slider

New member
אני../images/Emo199.gif

כי מישהי אמרה לי לעשות את זה
אז ... : שם: מולי מין: זכר גיל: 15 בול ... ( 15 ושלוש שבועות ) מצב משפחתי: רווק .. ( מן הסתם , לא
) עיסוק: לומד בישיבת " נתיב מאיר " In Jerusalem ( תמיד רציתי להגיד את זה באנגלית ;-P ) תחביבים: מחשב , חברים , כדורסל .. תמונה - המעוניין/נת תבקש באיסי ...

למעלה