טוב אז שאלון לפנים...

טוב.. יאללה.. אולי נמצא שידוך../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

שם: נעמה גיל : אוטוטו בת 19 עיסוק : שירות לאומי במעון הטנא, מעון לילדים עם פיגור קשה עד עמוק ונכות פיזית תחביבים :מחשבים, ומאז שאני בש"ל אז לישון
ולטייל בירושלים

yushi10

New member
אולי גם אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שם: נמי גיל :13 וחצי.. עיסוק: לימודים
תחביבים: יפנית, מחשב, ציור.... ואל תגידו שאני קטנה

חבובה

שני דברים:בחיים אני לא אצא עם ישהו שקטן ממני ודבר שני לא עם מישהו שגדול ממני בהרבה.. עד גיל 24 זה סבבה:)

הי!

גם התחביב שלי זה לטייל בירושלים!! רק שאני מטייל כמו מפגר... אני וחבר שלי תופסים טרמפים, נוסעים לכותל, מתפללים קצת וחוזרים גם בטרמפים... אבל לפעמים אנחנו הולכים לכותל בשביל לעשות דברים אחרים (והמבין יבין)...

אני בעד לטייל בעיר

ות'אמת שאני לא בסדר.. לא הגעתי לכותל אפילו לא פעם אחת מתחילת שנה.. ואוטוטו אני סוגרת כבר 5 חודשים בעיר הקודש... הצילו השנה הזאת טסהההההההההההההההההההההההההההההה

אופס... שלא יובן לא נכון

אנחנו לא הולכים רק לכותל!! אנחנו הלכנו בזמנו לאוהלים של הגוש, הלכנו לנתיב מאיר, הלכנו לסתם סיבוב בעיר, אנחנו חורשים את העיר לאורכה ולרוחבה...

שלויים=]

שם: יונת דסקל גיל: 14 וחצי, רגע,יהאווווו.....אני בדיוק 14 וחצי
מזל טוייב=] תחביבים: רפואה=] וחברות....מלאאאאא חברות:) מה עושה בחיים? לומדת לספרות, לומדת לתושב"ע, לומדת לת"נך,לאנגלית,מתמטיקה, של"ח, אהה, וגם תרגיל בספורט.... חחח....תלמידת ישורון!!! שבט: ניצנים מלבס... סתאאאאאאאאאאאאם..... נצח כפר גנים

Mr Slider

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

את הראשונה שחוגגים לה יום הולדת חצי מוזר .. חחחח

RESTO

New member
אני!! חח ליאור אהבתי ת'רעיון..

אולי יצא מזה משהו
אביעד 17 וחצי+ לטייל,חברים,מויקה , ואני גם מחבב בנות...
מה עושה בחיים זה כמו התחביבים עקרונית על הנייר אני תלמיד.. אלעד!!!! ולמרות שהאנשים פה יבשים ואין תמונות אני אעלה תמונה שלי..

טוב...חח כל חודש עושים מחדש...

אז.. תהלה לומדת באולפנץ בנ"ע "תהילת ישראל" ב..א-י-ל-ת!!!
תחביבים..:לנגן בגיטרה..לסרוג..קצת במחשב...ו..להיות בסניף!!!כמה מפתיע...חח עוד חיצ שנה בת 17!!וזה אומר ..רי-ש-י-ו-ן!!!מחכה בקוצר רוח!
שבט :לביא כבוד!!

TillsWIFE

New member
../images/Emo153.gif

מירי 16 הרבה תחביבים שפחה לחינוך באולפנת דרכי-נועם בפ"ת לביא~התענוג שמוביל אותך

למעלה