טוב אז ככה..

אני הולכת מחר...=] ../images/Emo66.gif

ליס פלנט. לא ברור באיזו שעה... כבר אין לי סבלנות! אני לא אצליח לישון בלילה...=]

HakunaMatata15

New member
הייתי ב-7 ביס פלאנט=]

אוקי אז הגענו לשם שעתיים לפני...אבל נהננו מכל רגע! קנינו (אני וידיד שלי שגם חולה על ג'וני) את הפוסטר שלו ואז סתם הסתובבנו בקניון והשווצנו לאנשים שיש לנו את הפוסטר של ג'וני דפ..ואז...*טאם טאם* נכנסנו לאולם והסרט התחיל... אוקיי אני חייבת להודות שהיה שווה לחכות בשבילו ...הסרט הוא אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי..הוא מלא באקשן,רומנטיקה והמון ג'וני דפ...ג'וני קרע אותי בקטעים מסוימים וגם ברבוסה...הסוף משאיר אותי לטעם של עוד ולפי דעתי הם חיייבים לעשות סרט רביעי...מי שעדיין לא הלך שיחכה אחרי הקרדיטים יש סצינת בונוס שלפי דעתי מוסיפה לסרט אני מקווה שהם יעשו סרט רביעי כי הם השאירו המון דברים פתוחים

Sahar 11

New member
לא הייתי קרובה אלייך ../images/Emo3.gif

עשר שורות מעלייך חח

LizStar

New member
איזה סצנת בונוס ../images/Emo2.gif מה?מתי?איפה?איך לא ראיתי?

הייתי ביס פלאנט,באולם 7,בשעה 17:00

Sahar 11

New member
הרגע חזרתי ../images/Emo99.gif

גם אני הייתי בהקרנה של 19:00 ביס פלנט. הגענו בארבע ומשהו בערך לא היה מה לעשות עד שבע אבל היה כל כך שווה לחכות!!! איך שהתחיל הסרט יאוווווו איזה התרגשות בייחוד בסצינה הראשונה של ג'וני ואיי כל כך התלהבתי כמעט צרחתי באולם היו קטעים כל כך מצחיקים ביחוד עם ג'ק וברבוסה, אין היה גדול הסוף באמת משאיר טעם של עוד אבל לא יודעת אם לסרט רביעי... כמה שהסרט היה טוב לדעתי הראשון והשני יותר טובים... כדי לא לחשוף ספוילרים אני אחפור אחרי שכולם יראו

nitzan s

New member
כן גמני הרגע חזרתי (אל דאגה זה בלי ספוילרים)

הסרט מהמם!! לפי הסוף שלו זה כמעט בטוח שיהיה סרט המשך.. טוב לא כמעט הם השאירו מלא דברים פתוחים ועשו סוף שדורש סרט המשך אז לפי דעתי 99% שיהיה ואם יהיה אז כדאי שיהיה האחרון לפני שיימאס... הסרט היה ממש ממש מצחיק!! ממליצה לכולם ללכת פשוט אין על ג'וני שם!! הוא גם כל כך יפה שם =] הרבה קטעים מצחיקים הרבה אקשן וגם קצת רומנטיקה =] מה צריך יותר מזה? ציון
ואפילו יותר!! ועכשיו אני מחכה שיצא סוויני טוד... =]

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif יום שבת, קניון חולון,כל הכיתה D:

לא ברור באיזו שעה..

yarden sparrow

New member
הייתי אתמולP:

בהקרנה של רבע לחמש! הסרט כל כך מצחיק גאוני מטורף שונה ומדהים בו זמנית!! ממש שווה לראות!! אממ לא ראיתי מה היה בקטע בונוס .. מה היה שם?

tali44

New member
שתדעי לך שהכתוביות מעצבנות רצח שם!!../images/Emo46.gif

הם בצבע בהיר (בלי מסגרת שחורה מסביב)ויש קטעים שהנוף בהיר שם לא רואים טוב את הכתוביות. מקווה שישתפר לכם עד אז העניין הזה, אבל בהחלט אפשר לקרוא.

גם ביס פלנט הכתוביות בהירות...=] ../images/Emo6.gif

אבל אפשר פחות או יותר להבין מה כתוב.=]

Oyster Girl

New member
הייתי בהקרנה הראשונה שהייתה בארץ,

והאמת? הסרט יותר טוב מהשני. סוף סוף הם הבינו שבלי ברבוסה אי אפשר להחזיק סרט שכזה, וכל אחד פחות או יותר יודע מה המקום שלו. אני צריכה לראות אותו שוב, בקרוב

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יו רוק!!!!!!

ברבוסה הוא דפנטלי המלך

פאני14

New member
אני הייתי ב...

רב חן אור עקיבא, קניון אורות. אתמול (יום רביעי) בשעה רבע לחמש. אולם 2, שורה 10, כיסא 5
אבל עכשיו אני טיפה עצובה כי... זה בכלל לא בטוח שיהיה סרט רביעי, וכמו שזה נראה עכשיו זה הסוף, כי אחרי הכל קוראים לזה טרילוגיה (מלשון שלוש), אז... טיפה באסה לי עכשיו... תעודדו אותי..?

למעלה