טוב אז ככה..

שירציק

New member
טוב אז ככה..

חשבתי שיהיה מגניב לפתוח שירשור על לאיפה כל אחת הולכת לראות את הסרט כי זה מפוזר בכל ההודעות בפורום ורציתי שזה יהיה מרוכז. אז אני יתחיל... אני הולכת היום להקרנה של 8 וחצי בלב המפרץ שבחיפה

adida28

New member
לא הצלחתי להשיג כרטיסים לבכורה..

אני הולכת ביום שבת לסינמה סיטי.. חמש ועשרים

n o g n o g

New member
חזרתי../images/Emo9.gif (ללא ספוילרים)

היה מדהים! מומלץ בחום
נהנתי בטירוף.. ד"א- היה דוכן של פוסטרים בהפסקה.. פוסטר אחד ב- 20 ש"ח, כל הארבעה (ג'פרי ראש, קיירה, אורלנדו וג'וני) ב-50. קניתי את כל הארבעה

פאני14

New member
גמני כבר חזרתי!

וואו יהיו לכם מלא הפתעות! ג'ק כמו תמיד מצחיק בטירוף! מומלץ בחום! אבל.... הסוף טיפה דורש סרט רביעי, אני חושבת..

כל הבנות שהלכו היום לסרט...=] ../images/Emo13.gif

מקווה שנהניתן בסרט! אל תגלו קטעים...=]

roniasraf

New member
לפאני14 -דווקא ההפך

לא ניראה לי יהיה עוד סרטט .. זה היה סוף .. שדיי קשה להמשיך מה הם כבר יכולים לעשות בסרט הרביעי שיהיה יתר טוב מהסרט השלישי ושלא יהרוס את הקסם של שודדי הקאריביים ? לא ניראה לי יהיה עוד סרט

tali44

New member
אני הולכת (בעזרת ה'../images/Emo57.gif)

מחר,(יום חמישי) בהקרנה של 11 וחצי בבוקר. (עם 3 חברות) בקניון חולון.

cowgirl Ms

New member
תהנו כולם!!!!../images/Emo80.gif

מוזמנים לספר על ההתרשמות רק שימו לב - בלי ספויילרים

הי עכשיו חזרתי מה הסרט=]

חזרתי שלום כולם ההיתי בסרט שודדי הקרייבים והיה מהמם פשוט הסרט השלישי הכי יפה וואי חחחחח הוא היה 3 שעות והיה פשוט מדהים ואני חח אין מצב שאני לא קונה אותו אני ממליצה לכולם ליקנות אותו חח זה הסרט הכי יפה שראיתי אין לי מילים פשוט חחחח זה היה וואואואואו חחח

אה וגם

אה וגם חח הסרט היה מצחיק חח כול הסרט צחקתי הוא היה מהמם וגם היה נשויקות אז כולם שרקו בסרט חח

שירציק

New member
היה פשוטטט מ-ד-ה-י-ם!!!!

הסרט הכי יפה שראיתי... כל מי שלא הלכה עדיין אני לא ממליצה אני מכריחה ללכת...חח ג'וני מצחיק שם בטירוף ובכללי ההפקה מדהימה :)

למעלה