טוב אז ככה..

Titush Black

New member
ראיתי היום ברב חן דיזינגוף

לא יודעת מה איתכן, אבל מאד אהבתי. למרות הבלבול שהיה, הצלחתי להבין פחות או יותר מה רצו ממני והתרשמתי. ונכון, ג'וני לא היה הרבה, אבל דווקא בגלל זה הדקות שבהן הוא היה היו משובחות ביותר. התרשמתי, ואהבתי. עכשיו שיצא כבר בDVD

חזרתי! היה כזה שווה!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

הייתי בקניון איילון, ביס פלנט. התכוונו ללכת לסרט של 10 אבל לא נשאר מקום.. אז הלכנו לסרט של 11. לא ידענו שהסרט יהיה 3 שעות! ויסתיים רק ב-2 בלילה. רציתי לקנות פוסטר.. אבל לא נשאר של ג'וני =\ היה סרט ממש מהמם! נכון, אולי היו קצת יותר מדי קרבות. היה קצת ארוך מדי.. אני בטוחה שאם היו מקצצים קצת בקרבות.. ומראים רק את ג'וני נלחם זה היה יותר קצר. אבל סה"כ ג'וני שיחק אותה, כמו שרק הוא יודע
וכ"כ אהבתי ת'סוף! אבל לא נהרוס למי שלא ראתה. לכל מי שעוד לא הלכה, צפייה מהנה!

אנשים, חזרתי אתמול מההקרנה של 7 ביס פלנט..=]

שורה 10, אולם 5 אם אני לא טועה...=]
אנשים! היה מדהים! הסרט היה מלא פעלולים מדהימים שכל מה שיש לעשות כשצופים בהם זה ככה -
. הסרט גם ריגש אותי, משהו שאת לא מצפה שיקרה כשמדובר בסרט הרפתקאות... במיוחד בקטע בסוף, שבו תקעו את הסכין ב___ -[ספוילר לבנות שלא ראו=]. חברה שלי כמעט התחילה לבכות לידי... אנשים! אם זה לא הסרט הטוב ביותר שנעשה אי פעם, אין לי מושג אז מה כן. מחכה לראות אותו שוב!=]

CapitanSparrow

New member
.פ.א.ק. ../images/Emo58.gif

זה הדבר הכי הכי הכי מושלם שקרה לי השנה! דאמט! זה כ"כ מדהים. ואני נורא מרוצה מהסוף ומחזקת את הרצון שלי שלא יהיה סרט רביעי. וויל ואליזבת' לא כ"כ ביחד.
ברבוסה הקפטן של הפנינה
וג'ק מזמר לו את "דרינק הפ מי ארטיס יו הו"
מדהים.מדהים.מדהים$#@%#^^%&@!!!!!!!!!!!!!! והרגשתי ממש רע לגבי דייבי ג'ונס. חיבבתי אותו.
ועוד משהו ששמתי לב...שמתם לב שיש הרבה דברים שדומים לסרט הראשון. כשברבוסה, וויל, אליזבת' והשאר מגיעים לדייבי ג'ונס לוקר למצוא את ג'ק, הוא נכנס עם הספינה ככה כמו בסרט הראשון.
כשברבוסה אומר "thank you Jack" לקוף
כשהם צועקים "Fire All"
ועוד טונה דברים
ותאכלס, אני אוהבת את זה כי הסרט הראשון היה ותמיד יהיה הפייבוריט שלי.
התאכזבתי שפאפא ספארו הופיע רק קצת.
אבל הוא היה מצחיק. וברבוסה$@#%#$%
וג'ק$^#$%@
ו-וויל$@#^%***
כ"כ מושלמייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מדהים. מדהים. מדהים.
מדהים!

Shiri from the block

Active member
אני היחידה שיצאתי מאוכזבת?../images/Emo58.gif אותי הסוף נורא נורא עיצבן וביאס../images/Emo4.gif ככה וויל יהיה עכשיו לבד?? יואו זה כזה נורא! ועוד להפריד בין שני אנשים שאוהבים אחד את השני?? זה ממש עיצבן אותי, הסוף הזה הרס לי את הכל. הסרט דווקא היה סבבה, נוראאא מצחיק. לא יודעת איך אמרתם שאין קטעים מצחיקים כמעט, לדעתי היו המון! הייתי בסינימה סיטי וכולם צחקו כמוני ברוב הסרט, בחלק הזה הם לא איכזבו, זה היה ממש טוב.. בעצם כל הסרט היה טוב חוץ מה-10 דקות האחרונות שאיכזבו אותי לגמרי אוף. הא וגם, לדעתי הראו מלאאא את ג'וני../images/Emo12.gif

Sahar 11

New member
גם אני קצת מאוכזבת |ספןילר|

באמת לא ציפיתי לסוף כזה, אני זוכרת בסצינה שעקרו את הלב של וויל אז אני וחברה שלי 'אין מצב ככה נגמר הסרט' 'איך אפשר' וכו' חחח כולם ציפו לחתונה או משהו בסיגנון.... יש מלא קטעים מצחיקים כמעט כל סצינה כל האולם צחק

Shiri from the block

Active member
כן גם אני ציפיתי שזה יסתיים../images/Emo58.gif בחתונה שלהם../images/Emo7.gif הייתי צריכה לדעת שיש משהו חשוד בזה שהם התחתנו ככה באמצע הקרב../images/Emo10.gif

Sahar 11

New member
הסצינה ../images/Emo58.gif

של החתונה ממש יפה ובעיקר מצחיקה עם ברבוסה
אבל מה הסיצנה על החוף שויל נפרד מליז ממש יפה, ממש אהבתי

LizStar

New member
../images/Emo58.gif

כן..ממש אהבתי ת'קטע של החתונה באמצע הקרב...

g a l4

New member
הייתי היום בבוקר...../images/Emo58.gif

טוב אז דבר ראשון...לא ציפיתי להרבה מסרט אחרון,תמיד אומרים שהוא פחות טוב... אבל הופתעתי לטובה!!!!!!!!
ממש ממש אהבתי את הסרט! אוקי,ההתחלה!עד הסוף לא נרגעתי בקשר לילד הזה
בסוף כשהוא היה עם אליזבת הבנתי שטוב לו
הקטע עם הפיצולים וההזיות של ג'ק...(יותר ג'וני
)ממש אהבתי את הקטעים האלה! ואם אני אפרט על כל קטע שאהבתי בסרט אני לא אסיים...כי הסרט היה כל כך טוב!!! אני רק אומר משהו בקשר לסוף....בהתחלה לא הכי אהבתי את הקטע עם אליזבת ווויל...זה עצוב
אבל אחרי ההמשך שעשו...יצאתי מרוצה!!!
הסוף אצל ג'ק היה מצויין
זהו

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif הסרט היה נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

הקודמים היו יותר יפים.. בעיקר קללת הפנינה השחורה. הקטע הראשון שג'וני הופיע בו היה כזה קורע XDDD התרנגולות XDDDDD

למעלה