טוב אז ככה..

tali44

New member
למה? ../images/Emo58.gif

זה הרי החלום של ג'ק... ככה להפליג לנצח בלי שאף אחד יפריע לו. רק הוא והים. ובקשר לאן שהוא רוצה להפליג, נו אז? מה יהיה הסרט הבא? שהוא יחיה לנצח? וכעבור 10 שנים אליזבת ו- וויל מתייחדים? אין כל כך למה להמשיך, והכי טוב שנגמר ככה. שישאר טעם של עוד.

nitzan s

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל בסוף יש את המפה הזאת לאי המים או משהו כזה כשברבורסה בא להראות אותה לצוות ואז בסוף היא אצל ג'ק וזה אומר שתיהיה עוד "הרפתקאה" מה שאומר עוד סרט בגלל זה זה לא סגור כזה וזה נראה שמתוכנן לסרט המשך...

גם אני מרגישה כמוך...=] ../images/Emo7.gif

אתמוחל, אחרי שחזרתי מהסרט, הרגשתי מן מועקה כזאת על הלב. בהתחלה לא הבנתי מה זה, ואז הבנתי שאני פשוט מבואסת שזה נגמר... מה, בנות, באמת לא יהיה יותר קפטן ג'ק ספארו? זהו, נסתם עליו הגולל? לא יהיו יותר סרטים שלו? זה נורא מכאיב לי לחשוב על זה, אני רצינית. וגם בכלל לא בטוח שיהיה סרט רביעי, ככה שאני בכלל מרגישה נורא.

shira the star

New member
בהקרנה הראשונה ביום רביעי רציתי ללכת עוד פעם

אבל לא הרשו לי

LizStar

New member
חח

מה שקרה לי זה שזאת פעם ראשונה שלי ביס פלאנט,אז אני וחברה שלי לקחנו שורה שנייה.. וזה היה ענק...!@#היינו צריכות להוריד תראש כדי לקרוא את הכתוביות
חחח אז יותר הסתכלתי וניסיתי להבין מאשר לקרוא... וזה עבר מהר ככ'...אי אפשר להאמין שזה 2:48 שעות
אז מחר אני גם הולכת לראות...עוד פעם...אבל הפעם הקולנוע המעפן בקניון.... ו..איזה סצנת בונוס?

LizStar

New member
וגם..

רציתי פוסטר של ג'ק,למרות שיש לי יותר גדול ועם רקע לבן... אז קניתי של ג'ק וברבוסה
HA HA HA[אני מתה על הצחוק של ברבוסה חה חה חה
] XP

sonaku

New member
הייתי בהקרנה שב

קרית הומו הקטנה. סינימה סיטי היה מוצף ובסוף לא היו כרטיסים =\ ודפקתי את מישהו שהייתי צריכה לצאת איתו..הוא משהם והוא נתקע שם לבד. אבל הוא סלח לי. נראה לי.. הסרט היה מעולה~~!!! אין לי מילים לתאר כמה ואני כבר 3 ימים עם חיוך דבילי על הפרצוףD:

Choco Girl

New member
ראיתיייייי D: איזה סרטטטטט../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאעעע

tali44

New member
חזרתי...........!!(מכיל../images/Emo58.gif!)

טוב, הייתי היום ב- 11, ובהתחלה ממש התבאסתי מהסרט, היו כמה קטעים נחמדים- לא יותר! יצאתי להפסקה מבואסת כי הסרט ממה לא עלה לציפיות שלי, אבל מה שכן כמעט התעלפתי שהיו מלא ג'קים באוניה ועוד בלי חולצה~~!!!!!
והיו עוד כמה קטעים מדליקים, אבל במחצית השניה היה בהרבה יותר טוב ולעניין. מההצעת נישואים של וויל ועד הסוף! (ואיך שג'ק אתר לאליזבת "פעם אחת כבר הספיקה לי"
כזה חמודדדד!!) והיו מאחורי מלא ילדים קטעים מעצבנים. ולפי דעתי זה הכי מרגש עם אליזבת וג'ק, לא יודעת. וזה נגמר מציוון, שג'ק ישוט לעולם בספינה שלו לעד!

tali44

New member
וגם../images/Emo6.gif

שהיו בספינה מלא ג'קים ספארויים, חברה שלי אמרה לי- "יוו טלי, זה החלום שלך להיות שם"
חחח כמעט התעלפתי שם, אויי *בלי חולצה* *בלי חולצה* *בלי חולצה*...

ראיתי אתמול ב-21:30../images/Emo58.gif

הסרט היה ממש ממש מצחיק!, אבל הוא עדיין לא משתווה בעיני לסרט הראשון. אם הייתי צריכה לדרג בין שלושתם מהטוב לפחות טוב אז הסרט הזה הוא במקום האחרון. ואמ, כזה ג'וני
היה חסר לו זמן במה בעיני - והיה נורא עצוב המוות של ג'יימס נורינגטון ואבא של אליזבת ושלאורלנדו מותר לרדת רק פעם ב-10 שנים ליבשה...;0; (ועוד אחרי החתונה...) אז אמ היי D: חדשה פה.

tali44

New member
היי ברוכה הבאה!!

אני טלי בת 15. וצודקת בהחלט! היה לו חסר הרבה זמן מסך. ובכלל, היו יותר מדי דמויות ולכולם היו צריכים לתת זמן, אבל שדיברתי עם חברה שלי היא אמרה שחסר לג'וני זמן מסך וחסרים כל התחמונים שלו והתכסיסים שלו ובקושי ראו אותו ואת וויליאם. וזה היה כזה באסה... והוא לא האהוב ביותר (שכנראה אני הכי אוהבת את הראשון...)

ברוכה הבאה!=] ../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gif

ואת צודקת לגמרי, גם לדעתי הקטע הכי עצוב היה הקטע שלוויל מותר לרדת פעם ב-10 שנים ליבשה... חשבתי כל הזמן - "איך אליזבת' תתגעגע אליו..."

nitzan s

New member
ברוכה הבאה!

ובאמת היה חסר זמן מסך וכל התחמונים של ג'ק אבל הסרט היה ארוך והוא במקור אפילו ארוך יותר והם קיצצו קטעים אז לא היה להם איפה להכניס הכל...

G a L D a V i D

New member
איזה סרט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

וואי מהקטע של המערבולת ממש ממש אהבתי
אהבתי גם את הקטע של דייוי ג'ונס ושל דיה דאלמה :] [למרות שהיא אלה אבל לא משנה XD ] ואליזבת וויל זה היה כ"כ עצוב
ואיך ג'ק הצחיק אותי עם המשקפת שהוא שהאריך אותה XDDDDD וגם בסוף עם המפה :] אין עליו גאון
ויש לי תקווה שיחזור לו סרט רביעי :] וואו הרגשתי גם כאילו הסרט הזה היה רק חצי שעה O: ! ולא הבנתי למה היפני הזה היה על השלט פרסומת של הסרט, הוא היה רק איזה רבע בסרט בכלל לא דמות ראשית XD וציפיתי ליותר קטעים יפים עם אבא של ג'ק..:/ בסה"כ סרט מדהים, הולכת לראות אותו עוד 20239234 פעם ואני חושבת שמסרט לסרט הסרט [XD] רק השתפר :]

Titush Black

New member
א נ ש י ם ! ! ! ! 1 1 1 1 :| :|

בקניון איילון {לא יודעת איפה עוד, לא הייתי בהרבה בתי קולנוע מאז שיצא הסרט} מוכרים פוסטרים של ש"הק!!! ב19 שקל!!! יש שם פוסטר של ברבוסה כמדומני, קיירה נטלי, אורלנדו וג'וני! [זה היה ממש מצחיק היו שם שתי בנות שקנו פוסטר של ג'וני ואני (אחרי שצרחתי לאמא שלי כמו מטומטמת) התקרבתי לשם והאיש התסכל עליי ושאל איזה פוסטר ואני כזה "ג'וני דפ!" והוא מסתכל עליי ואומר "למה כולם קונים רק את ג'וני דפ?" ואני כזה "כי תכלס הוא הכי שווה פה" והבנות כזה צחקו ואמרו שזה נכון ^^] הוא כ"כ מדהים :&#39
ת ק נ ו. [יופי עכשיו הוא עושה לי עיניים מהדלת
]

Titush Black

New member
אה כתבו לכם../images/Emo6.gif

לא נורא. אני, אם אלוהים יתמוך בכך וינחה אותי, כנראה אראה את הסרט השבוע. אני ממש מקווה.

למעלה