טוב, אז ככה

tomiganb

New member
מה מגעיל בלעשות מקלחת עם מישהו שאתה אוהב?

נו די לצדקנות ולפוריטניות עליק. דוחה אותך? אל תסתכלי!

זה מגעיל שיש לך ארוס בבית ומשפחה של ארוס

שצופים בזה. זה מגעיל שזה נעשה אחרי שהצהרת בריש גלי שאת מאורסת ומחכה לטקס החתונה. זה מגעיל שזה קורה אחרי שנכנסת עם טבעת נאירוסין והשווצת בה לעיני הבנות,ואחרי שסיוון דרור עפה,ראית פירצה ל"נחם" את עתי בדרך שאת יודעת הכי טוב-סקס. זה מגעיל שאת מזדיינת במקלחת שאחרי זה כל הדיירים צריכם להתקלח בה. זה מגעיל שאת יודעת שיש 50 מצלמות,ואנשי הפקה למעלה שפוט יושבים עם פופקורן וצופים,וזה על הזין שלך. זה מגעיל שאת יודעת שהאחיינים שלך,וסתם ילדים רואים את ההתנהגות הלא מתאפקת שלך. זה פשוט מגעיל שזו תאוות גוף נטו. ולגבי עתי-הכל תקף גם עליו. עתי הוא ההוכחה למשפט "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו" ,והבתוכו מאוד רדוד ושטחי.

תשמע

היא כבר אמרה שהיא עשתה טעות בתעודת הזהות שהיא הציגה את זה כאילו הכל מושלם כשבעצם זה לא. היא כבר אמרה שזה ישב לה על הלב על ההתחלה ואם או בלי עתי, היא הייתה לבטח חותכת את זה. לגבי מה המשפחה שלה רואה וחושבת עליה בגלל זה, מה אכפת לך בכלל, זה עניין שלהם ושלה, זה ביניהם.

א.ליהיא אמרה שזה טעות רק אחרי שראתה ניצוץ של

אפשרות רומנטית-מינית עם עתי. מעניין שלאורך התקופה של סיוון דרור,עתי,ליהיא, ליהיא היתה על תקן ידידה ודי גלגל חמישי של סיוון דרור ועתי. להזכירך הארוס של ליהיא ביקר אותה בזמן שהותה במלון,כמה ימים לפני הכניסה לבית האח. אני גם שמעתי אותה בכמה שיחות עם הבנות בהתחלה,על כמה שהיא מתרגשת לקראת החתונה הראתה להן את הטבעת בגאווה. ממש לא היה ניתן להבחין שיש איזושהי התלבטות,או חשיבה שניה על הענין. לא דיברתי על המשפחה של ליהיא,אלא על המשפחה של הארוס, אותה משפחה שהיא היתה בת-בית שם,סעדה על שולחנם,ישנה במיטתם. ושמה עליהם זין,אחרי שראתה גוף חטוב,פנים יפות שמתייחס אליה כפורקן גופני ותו לא. כנראה שזה מספיק לה. היא מגעילה אותי,ואני מת שהיא תעוף ותקבל את המכה שלה בחוץ. זו התנהגות שלא מוסרית בעיני,ואני כצופה מעדיף את זה לא מול העיניים שלי.

ליהיא על ההתחלה נדלקה על עתי

היא הייתה ידידה כי לא ראתה מצב ביניהם, מה גם שאני מאמינה שאולי הייתה בבלבלות עם עצמה. היא תמיד דיברה עליו כמה שהוא מהמם ומדהים, וסקסי.. אבל הייתה ידידה. שיחת הבנות בהתחלה? שוב..אתה לא בא וחושף את עצמך בפני אנשים ישר.. אז יצא שהיא דיברה על זה בגאווה.. זה היה מאוד טיפשי מצידה, היה עדיף ולא הייתה מדברת בכלל. אני לא מצדיקה את מה שהיא עשתה, אני רק אומרת שספציפית בנושא הזה, יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים. וזהו. אני בוחרת להתעלם מזה, נגעלתי בהתחלה, עכשיו הם לא מזיזים לי בכלל, ואין לי שום חיבה אליהם.

אם עמיר לא היה משדר לה שאין מצב מבחינתו,

גם עליו היא היתה מתלבשת. מה גם שיש לה עבר לא סימפטי עם עמיר. מכיוון שלא קיבל אותה לעבודה אצלו בבר. יש הבדל בין להחמיא לגבר על יופיו לבין ממש ללכת על זה שאת מאורסת לאחר. מה גם שתכונות שליליות אחרות של ליהיא כמו קנאות,רכלנות,לשון הרע על האחר גרמו לה לפעול להרחקת ליאם וסיוון מעתי, וקפיצה על עתי מיד אחרי שהוריד דמעות על "אהובתו "שהודחה סיוון דרור. היא התגאתה באירוסין,ודיברה באמת על הארוס שביקר אותה במלון,אבל הצורך בקירבה בבית הסגור ומישהו לסמוך עליו,בילבל אותה לחלוטין. היא רק ראתה פתח למשהו מיני עם עתי היא קפצה על זה,כאילו מעולם לא היתה מאורסת. להזכירך ההורדה של הטבעת,והמונולוג אצל האח על סיום הקשר עם הארוס,התרחש רק אחרי ההתפרצות של יגאל,והבקשה של עתי שתבהיר את הענין. עד אז היא פשוט לא שמה זין על אף אחד רק על עצמה והמאווים שלה. אין הצדקה בכלל למעשה כזה, ואני בשוק שהשרלילה נשארה שבוע שעבר.

BigBr

New member
אז זהו ש...:)

אני נגעלתי בהתחלה אז התרגלתי ולא היה לי אכפת והיום בתוכנית זה עבר לרמה אחרת והדהים אותי מחדש לאיזו דרגת שפל אפשר להגיע כנראה שגם לזה אני יתרגל ואז עוד הפעם הם יפתיעו :)

BigBr

New member
../images/Emo37.gifאז הכל בעצם אפשר להגיד: מה אכפת לך..

אז הכל בעצם אפשר להגיד: מה אכפת לך זה בינהם"? כל האח הגדול זה ה"בינהם" זה שהיא הודתה בטעות זה לא משנה, היא המשיכה את הטעות את יודעת מה? גם אם הארוס שלה הוא לא מי יודע מה את חיית איתו? שכבת איתו? הודת בזה שהוא כלכלית לגמרי סיפק את כל הצרכים? היה מספיק טוב על מנת לקחת את הטבעת? אז תהיה בן אדם ואם יש לך באמת רגשות-->תצאי מהבית-תפרדי מהארוס שלך ותעשי מה שבא לך

BigBr

New member
למה לתקוף??

זאת הבעיה בהתכתבות, את לא יודעת את "טון הדיבור שלי"
סליחה אם זה היה נראה ככה, אבל ממש לא אנחנו כאן מביעים דעות, ולכל אחד יש זכות לדעה משלו

tomiganb

New member
יאללה, לך הביתה פוריטן צבוע!

להזדיין זאת לא מילה גסה! וכשאוהבים זה יפה !!! לך, לך למאה שערים, שם מקומך

יש לך בעיה

קשה לך לא לקחת ויכוחים לכיוון האישי? קשה לא לרדת לפסים אישיים? מה אתה ילד קטן?

תשמע טמבל,להזדיין זו אכן מילה גסה,זו גם אמירה

שרבים משתמשים בה לקלל, תגיד מקיימים אהבה.מתנים אהבים זו מילה יפה לסקס. אבל זה לא מה שקורה בין החזירה מאמריקה לבין "הרגיש" למה שיש לו בין המכנסיים-עתי. יש שם תאוות גוף כמו הבהמות הכי סרוחות שיש. בשבילי שבירת כל הערכים של ברית האירוסין,היא לא מוסרית. אין קשר לסקס בבית האח(ךמרות שזה מאוד טיפשי בעיני,מול כל המצלמות) ואין לזה קשר לפוריטניות. הזוג הזה ספציפי בעיני זוג בזוי ונלוז. הצביעות נמצאת אצלך,או החוסר התחשבות ברגשות אחרים-הארוס,ומשפחתו

dl5248

New member
אלי מסכים איתך לגבי ליהי, אבל מה עם עתי? !

ברור שלליהי יש את האחריות המוסרית וכו' אבל מה עם עתי שידע שהיא מאורסת?? איך הוא העז להתחיל איתה?

אותם הדברים שכתבתי תקפים גם עליו. אין אצלי

איפה ואיפה במוסריות שגויה. ועוד מדובר בבחור מלומד,חכם,שראה עולם. הוא לא מבין שזה לא מוסרי לפרק משפחה לעתיד?,או בפוטנציה משפחה לעתיד? הוא לא חושב על הגבר האחר בסיפור פה? מאוד עלוב הבן אדם הזה עתי,וחסר רגישות. חשוב דרך הז... שלו. ומדבר מילים גבוהות.

למעלה