טוב, אז ככה

BigBr

New member
אז זה מה שאתה מאחל לליהיא?

כי בנתיים היא זאת שמקנאה.. ובעזרת ה' יום שבת היא תעוף ותתחיל לסבול מול הטלויזיה, בדיוק כמו שיחלת לה

לליהיא אני מאחלת שתישאר ושתהנה מכל רגע ורגע

עם עתי ושתזדיין בכיף ושיהיה לה לבריאות

רוני4536

New member
האמריקקית הקנאית בלתי נסבלת וזולה ללא כבוד

עתי יזרוק אותה כבדל סגריה משומשת

ליהליה1

New member
ממש ככה ואני כבר לא יכולה לראות

אותה ולשמוע אותה שתעוף הביתה וכמה שיותר מהר מהר מאוד עתי יעבור למישהי אחרת ורצוי שתיכנס דיירת מעניינת חדשה.

ומה עם אבירם? וההורים שלו שכבר חיכו לחופה?

שגם הם יזדיינו? העולם נהיה רע,ומנוכר כאשר כל אחד חי את חייו כפי שהוא רוצה,תוך כדי שהוא רומס גופנית אבל בעיקר נפשית אחרים. זה פשוט כל כך מצער אותי,לחשוב על האנשים שקולם לא יכול להישמע בסיפור הזה. בהמתיות הגוף זו הכותרת לליהיא ועתי. וליהיא תקבל את הכאפה שלה,בחוץ,נישואים כבר לא יחכו לה,וגם לא עתי. רק תואר השרלילה והבוגדת של העונה. מחיאות כפיים לליהיא

dl5248

New member
אלי האם אבירם קשור לחבורה של אסי Wקנין?

ג'וני אטיאס והאחים אברג'ל?

מאיפה לי לדעת?

אני מבין רק שהוא גם די חולה-פרסום. רוצה להכנס לאח,או שרצה להכנס יחד עם ליהיא.

dl5248

New member
אם ייכנס לאח לדעתי עלול להפסיד בתביעה

כי אולי הוא ינסה להתחיל עם אחרות? אבל יהיה מעניין אם ייכנס

כדי להשאיר מפלצת כמו פרידה

צריך לחתוך סצנות שהיא מופיעה בהן ולהרבות בסצנות שבהן מופיעים הדמויות הנגדיות וזה לא שונה במקרה שלה עם דנה. מעניין מאוד מה הקהל היה חושב לו היו מראים את המפלצת צועקת את אחת מהתאומות שהיא תחתוך לה את מיתרי הקול אם היא תמשיך לשיר. מפחידה.

BigBr

New member
../images/Emo37.gifזה בדיוק העניין ש...

אם עמיר וסיוון היו עושים את זה לא היתי אומרת מילה מה שמפריע לי בסיפור-שהעניין של ליהיא לא סגור והיא עדיין לא דיברה עם הארוס שלה לדעתי אין יותר גרוע מלהפרד מגבר שהיית איתו ודאג לכל צרכיך במשך 5 שנים ולעשות לו את זה גם אם את כבר לא רוצה להתחתן איתו- קצת כבוד כלפיו לא הסקס מפריע לי, אלא האנשים שעושים את זה.

אז את לא אוהבת את האישיות שלהם

ואת ההתנהלות שלהם. זה לא קשור לסקס. סבבה, לגיטימי.

BigBr

New member
../images/Emo37.gifבטח שזה קשור לסקס(או אפילו סתם מקלחת)

אני לא חייבת להפריד את זה, מבחינתי הסקס בינהם הוא חוסר כבוד כלפי הבן זוג שלה (ואגב גם כלפיה) אני גם לא בטוחה שהיה בינהם סקס, אבל עצם המקלחת זאת אינטימיות. (ואגב בהודעה שלי רשמתי אינטימיות) וגם הסברתי מה בדיוק דוחה אותי. מבחינתך זה בסדר מה שהם עושים? (סתם מתוך סקרנות)

זה לא קשור לסקס

כי זה לא שאת מתחסדת ופעולת הסקס עצמה מגעילה אותך. לזה התכוונתי. זו האישיות שלהם וכל מה שמסביב וכל מה שגרם לזה מגעיל אותך. מבחינתי?הפריע בהתחלה, כל הקטע של הבגידה, ועצם העובדה שעתי עבר מלרצות את סיון, ללהיות עם סיון השניה ואז כאילו נשאר עם ליהיא... עכשיו כבר לא מזיז לי. בואי נגיד שהם הכי פחות מעניינים אותי בבית.

למעלה