טוב, אז ככה

BigBr

New member
טוב, אז ככה ../images/Emo26.gif

עיצבן אותי מאוד כמה דברים היום.. -לא הראו את הקללות של פרידה על דנה לפני הפיצוץ-לא הראו את כל הריכולים(או לפחות חלקית) של פרידה על דנה וההסתה נגדה. -לא הראו את הגישה המגעילה של ליהיא כשבאה עם ה"עזרה שלה" -ולמרות שאני לא אוהבת את נופר-לא בסדר שלא הראו שהיא ביקשה סליחה. ומשהו שמגעיל אותי באופן אישית- המקלחת שעשתה ליהיא עם עתי זה ברוווור שהיא לא אוהבת אותו, ובטח ובטח שהוא לא אותה בוא נצא מנקודת הנחה שנניח יש כן רגשות ובאמת רוצה לפתח מערכות יחסים (לא!) לא יכלה לחכות כמה חודשים ולהסתפק בנשיקות ומיזמוזים לפני שמראה לכל ארץ ישראל שיש לה יחסים אינטימיים בזמן שהארוס שלה צופה בזה? וכל החברים והמשפחה שלו? והמשפחה שלה? זה פשוט דוחה אותי, אין לי מילים לתאר את הגועל שאני מרגישה כשאני רואה אותם ביחד.

BigBr

New member
לא יכולה לעזור לך בהבנת הנקרא..סורי../images/Emo37.gif

BigBr

New member
חחח..אם אתה מפנה אותי לסיפריה כנראה גם אתה..

חחח..אם אתה מפנה אותי לסיפריה כנראה גם אתה לא בדיוק יודע
ואגב, אצלי אין בעיה עם זה, תודה על הדאגה.

אז מה מחפש בתוכנית הזאת? לראות את הנשיקות

הדביליות של עמיר וסיוון? או את השיחות הלא מובנות שלהם?

BigBr

New member
רון אילת 1, נסכם?

אתה רוצה יותר מנשיקות וחיבוקים, אתה מוזן להוריד מהאינטרנט כמה שבא לך
אני רואה האח הגדול בעיקר בגלל המשימות מצחיקות ושיחות נעימות כמו שהיו עונות קודמות וקצת רומנטיקה לא מזיקה כמובן ויהיה הרבה יותר נעים אם תשתמש בשיחה פחות בוטה

BigBr

New member
האמת שהיום אני די נהנתי מהפרק..

חוץ מכל הקיטורים שלי בסה"כ אני נהנתי מהמשימה אני צחקצי המון :) אז שיעשו יותר משימות מצחיקות שם, ואז יהיה להם פחות זמן להתעסק בשטויות

latch

New member
סקס בין אנשים דוחים זה דוחה !

עתי הדביל וחסר הכריזמה הלך מאוד רחוק כדי שכולם יראו איזה גבר הוא. הוא לא. בשבילי הוא סתם שרלילה שמוכרת את הגוף שלה בשביל קצת חיבה ותשומת לב.

רוני4536

New member
הלוואי שיעשו לך מה שליהיא עשתה לארוס שלה

ואז כבר לא תאחלי סבל לאף אחד

למעלה