טוב, אז ככה

BigBr

New member
../images/Emo37.gifאתה חי בסרט ש"אוהב"?

תכלס אם אתה חושב שזה מישהו שהוא אוהב אז אתה חיי בסרט אבל אם כבר אתה קורא את ההודעה תקרא אותה עד הסוף לא מעניין אותי אם הם אוהבים אחד את השני או לא- לא מעניין מה שמפריע לי זה שיש לה ארוס שצופה בזה-ואני רואה את זה בתור זלזול וחוסר כבוד כלפיו (וגם כלפי עצמה) ובמידה ועוד הפעם לא הבנת- לא המקלחת הפריע לי, אלא הזלזול.

Fairywitch

New member
אבל כבר אין ארוס../images/Emo31.gif

די, היה, נגמר, הטמבל נזכר להציע לה נישואין רגע לפני כניסתה לתכנית, אחרי שכמעט שנה לא היה איתה בקשר, וגרר אותה כמה שנים טובות. היא הבינה שאם יש לה רגשות/משיכה למישהו אחר- כנראה שאת הארוס היא לא אוהבת, וחתכה את זה. מעבר לזה היא הרע במיעוטו בבית ולא מזיקה לאף אחד, למעט חיכוכים בודדים ואי הבנות נורמליות.

אה ובשנה האחרונה שהיא עשתה עלייה היא

לא הבינה את זה? כאשר הארוס חי ברובו בחו"ל והיא בארץ? חתכה? חתכה בבשר החי של הארוס,בכבודו כאדם שחיה איתו 6 שנים,ישנה איתו במיטה,והיתה תלויה בו כלכלית, קצת כבוד, קצת זכר לימים יפים יותר. את יודעת איזו בושה זו לגבר לגלות שהארוסה שלך שוכבת עם מישהו אחר בתכנית הכי נצפית בישראל? זה לא בבית מלון נידח או בפינות שונות בארץ. זה מול כל עם ישראל שמכיר את המשפחה של הבחור. להתאפק קצת היא לא יכלה?, היא הרע לא במיעוטו אלא בתפארתו-היא גנבת,רכלנית,נחשה ולא מוסרית. והכי עצוב לי שנשים מזדהות עם התנהגות כזו. אחר כך שנשים לא יתפלאו למה המשפחה שלהם מתפרקת והבעל שלהן מזיי...מהצד. בגלל נשים כמו ליהיא.

זאת לא פוריטניות זה סתם היה מגעיל לעין../images/Emo178.gif

אני לא ילדה קטנה ומאוד לא אהבתי את הקטע בו הבימבו האמריקאית סילקה את ג'קי ונופר מהמקלחת כי בא לה "לעשות נעים" לעתי, ובעלי התמים שואל אותי למה סילקו אותם מהאמבטיה? ואחר כך ראה אותם נכנסים ביחד למקלחון והוא שאל אותי בתמימות למה הם נכנסו לשם ביחד? אז עניתי לו מה שעניתי ואז פיו הפעור נסגר במבוכה. המחזה לא היה נעים לעין. אנחנו שראינו הרבה סרטים "כבדים" בנושא, עדיין מצפים לראות בריאליטי בטלויזיה בפריים טיים, קצת רומנטיקה, קצת רגש, ולא מוצאים עניין בלראות שתי לטאות מזדווגות במקלחת. ממש לא לעניין

MIK51

New member
אז קח כדור נגד גועל ותירגע....

דנה מגעילה ברמות, פרצוף מכוער כשהאף הנפוח תקוע באמצע, תסרוקת מימי הפלמ"ח וחוץ מחזה הסליקון אין בה כלום!!!!! פרידה מגעילה ובהמה אבל לפחות אמיתית ואומרת הכל בפנים. כל מה שהיא אומרת לדיירים על דנה נכון והיא גם אומרת לדנה ישירות. אמיר גם מגעיל סכסכן ורכלן. הוא בקבוצה של דנה כי הוא והחבר שלה יריבי (בטח דפוק כמו הבת זוג שלו) חברים מאוד מאוד טובים. הגמד מגעיל רכלן בינלאומי. מנבל את הפה. אותי באופן אישי הוא ממש דוחה ליהיא סתם שרלילה ליאם חולת נפש ומתוסבכת עם עצמה ליעוז כלומניק וכל היום חושב על קומבינות התאומות מזעזעות כלומניקיות ופרחות. ליעוז לא טעה כשאמר עליהן ערביות. ג'קי, עוד כלומניק שלא עשה צבא ולא עשה עם עצמו כלום. סתם בנאדם לא מפותח נופר- יש לי רגשות מעורבים כלפיה. פעם אוהבת ופעם לא במיוחד בהתפרצויות הזעם שלה היחידים שעוד אני יכולה להסתכל עליהם הם יואב וסיוון. פרידה... אני מאוד מזדהה איתה אבל לפעמים היא מעצבנת אותי ברמות זהו לעכשיו.....ייתכן ודעתי תשתנה. בינתים זה הדוח שלי להיום

BigBr

New member
חחחח...1-אני בחורה 2-מההודעה שלך אפשר להבין..

חחחח...1-אני בחורה 2-מההודעה שלך אפשר להבין שאת צריכה את הכדור נגד גועל דחוף ממני :) אגב את יואב וסיוון אני גם אוהבת פרידה? היא אומרת הרבה פעמים דברים שהם נכונים--אבל היא אומרת אותם מכיוון שהיא יודעת שאת זה הקבל רוצה לשמוע היא רוצה להיות "אמא" כי אמהות יזדהו איתה היא לא פעם אחת דיברה על עוני- שזה רב הציבור יזדהה איתה אבל בן אדם שטוען שהוא שוחר שלום, ובניגוד לזה מקלל, מעליב, שם לכל אחד סטיגמה, צועק ומאיים על צעירים וחלשים ממנו.. כל הדברים הנכונים שהיא אומרת נמחקים--מכיוון שהיא לא מזדהה איתם.

למעלה