טוב,אז יש לי וידוי

צודקת

ו... ג'ק לא צריך אף אחת שתגן עליו הוא חזק ואמיץ Savvy?

Johnnit

New member
הקטע הוא ש....

שמו לב פתאום למשחק המעולה של ג'וני בגלל שודדי הקריבים. בגלל שזה סרט של הפקה רצינית של המפיק ההוא המפורסם...לא זוכרת את שמו. כשיש סרט שלו או של הפקה מפורסמת אחת מיד בודקים אם אפשר לתת למישהו או משהו בסרט הזה אוסקר...אני למשל חושבת שמגיע לו אוסקר על תפקידו בפחד ותיעוב בלאס וגאס..אבל האוסקר לא עובד ככה. פשוט לא. זה טקס יוקרתי לסרטים יוקרתיים. ובכלל אני לא אוהבת את הנורמה הזו של לדרג מה יותר טוב ומה פחות טוב. ושזה הפך להיות אחד הדברים הכי פופלרים בעולם. בנוסף ג'וני הוכרז בתור האיש הכי סקסי של 2003 ולמה פיתאום? בגלל שודדי הקריבים...מה לפני זה הוא לא היה סקסי? הוא כן. אבל שודדי הקריבים שבר קופות ואז שמו לב אליו יותר. ולמה הוא שבר קופות? כי יש בו מלא אפקטים ופיראטים אז אנשים הולכים לראות את זה. לא כי הם מחפשים משחק טוב. מסקנה! אם הוא יזכה אני לפחות ארגיש שיש בזה רק 30% משחקן טוב ו70% מכל שאר הדברים שהזכרתי. ככה זה אוסקר. ככה הוא עובד. ככה ארצות הברית עובדת. הכל ממוסחר ועיוור.

moran14h

New member
אממ אם ככה אז אים את אבודים בטוקיו

שיש לו תקציב דל ובמאית שזה הסרט הראשון שלה.. זה לא ככה זה הולך לפני כמה שהסרטים מצליחים. אמרו שקולד מאונטיין יקבל הרבה מועמדיות ,אבל בגלל שהוא נכשל בקופות ,הוא בקושי קיבל מעמעדיות..

moran14h

New member
אוקיי אופס

קראתי שוב את ההודעה שלך והבנתי.. תתעלמו בבקשה..

Deppaholic

New member
מסכימה איתך לחלוטין

בנוסף, אני חושבת, שאם ג'וני אכן יזכה באוסקר, למרות האושר. הרבה אנשים, בנוסף לאלה שכבר עכשיו, יתחילו להכיר אותו כ"ג'וני דפ- ג'ק ספארו משודדי הקאריביים", לג'וני היו סרטים הרבה יותר טובים, שאנשים פשוט בחרו להתעלם מהם וחבל. אני לא אומרת שאני צדיקה תמימה. כי אני התחלתי להעריץ אותו משודדי הקאריביים. אבל להגנתי אני אומר למדתי כ"כ הרבה מהבנאדם הזה,ואני מקווה שאני אמשיך לכבד אותו ולעריץ אותו עוד בעתיד. הפרס הזה הוא פשוט כלום, אני חושבת שהפרס פשוט יהרוס לו.

פה כבר הגזמת

הפרס לא יהרוס לא ולא נעלים זה כולה אוסקר לג'וני זה לא מזיז את השערה באשך השמאלי ולא אנשים לא יכירו אותו כג'וני דפ ג'ק ספארו כי מין הסתם הוא שיחק בסרטים אחרים רבים וג'וני הוא לא שחקן של דמות אחת בשביל שיקטלגו אותו בתפקיד הזה לדוגמא אדוארד הוא תפקיד בלתי נשכח והוא עדיין לא מקוטלג כאדוארד מאשר ג'וני דפ זה הקטע ג'וני הוא עצמו הוא אינדיבידואלי הוא בתוך הדמויות שלו לכן הוא עומד בפני עצמו.

../images/Emo11.gifדעתי בנושא

אני רוצה שהוא יזכה, כמובן שאאני רוצה כי זה ישמח אותי שהוא סופסוף זוכה להכרה ואחריי הכל ג'ק ספארו הוא אחת הדמויות הכי קורעות ומעולות שקיימות - אחת הדמויות האהובות עליי לחלוטין (ואפילו אימא של ניקול חושבת שהתפקיד של ג'וני היה מושלם בסרט) אך אני רוצה לצאת חוצץ כנגד ההחלטה - לדעתי זה גם לא פייר לכן אני גם לא ממש מרוצה מן העניין היו לו תפקידים הרבה יותר מעולים בסרטים הרבה יותר טובים משודדי הקאריבים (סרט חמוד מאוד ואפילו טוב אבל בחייאת ראבאק זה סרט משפחתי של דיסני) מה עם אד ווד? מה עם ג'ורג' יאנג? מה עם סאם? מה עם ויליאם בלייק? מה עם גילברט? מה עם אדוארד? האם הם נשכחו מן העולם? מה שמסריח פה באמת זה שכל הדמויות הללו היו מתוך סרט לא הוליוודי ולא זכו ללא למועמדות לאוסקר ולא בגלובוס הזהב. ועכשיו פעם אחת בן אדם עושה סרט בלוקבאסטרי ותראו איך שהויליווד מגלה אותו פתאום. פשוט מסריח!!! לג'וני לא ממש אכפת מהפרס, הוא יכול לחיות גם בלי זה, ואפילו הרבה יותר טוב. אז תרדו ממיצי ואל תתקפו אותה סתם כי לי יש הרגשה שחלקכן אפילו לא הבנתן למה היא התכוונה.

Johnnit

New member
אני גם חושבת ש...

כלומר... לי זה לא משנה אם יכירו אותו יותר או יעריכו אותו יותר או פחות אני יודעת שהוא שחקן טוב, אני נהנת לראות את הסרטים שלו. ואני לא שמה על מה שאנשים חושבים או לא חושבים עליו. וחוץ מזה שלג'וני עצמו זה גם לא משנה. כל מה שחשוב לו זה לשחק דמיות שונות...זה מה שהוא אוהב לעשות וכל עוד הוא ימשיך לעשות את זה לא איכפת לו מה חושבים. הוא בעצמו פעם אמר שברגע שהוא מסיים לשחק בסרט ממש לא איכפת לו מה קורה עם הסרט הזה אחר כך. הוא עשה את שלו. הוא נהנה מהצילומים וזהו.

הוא גם

לא תמיד רואה את הסרטים שלו..... הוא לא אוהב לראות את עצמו על המסך... (זה מה שהוא אמר......)

או - קיי! stop!

דיי מה קורה לכם? כל אחת והדעה שלה...... תפסיקו להתווכח בגלל שטויות.... כל אחת זכותה לחשוב מה שהיא רוצה על ג'וני......

Johnnit

New member
אנחנו לא מתווכחים...

אנחנו מנהלים דיון. זה מה שעושים בפורומים.

למעלה