טוב,אז יש לי וידוי

מיצי007

New member
טוב,אז יש לי וידוי

אני לא חושבת שג'וני יזכה באוסקר ואני גם חושבת שעדיף שהוא לא יזכה באוסקר
'צטערת

WallFlower

New member
גם אני חושבת שזה לא יקרה...

ובצדק... אני אפילו רוצה שהוא לא יזכה...שודדי הקאריבים זה חרא של סרט... השנה הגיע זמנו של שון פן...

moran14h

New member
ומתי יגיע זמנו של ג'וני?

להזכירך הוא עדין לא זכה בשום אוסקר.. נ.ב! יש מלא ג'וני ב"השבוע של מעריב" יש בהתחלה ב"איפה הם היום" ואז בבדף של יום שני תמונה של "לפני שהלילה יורד" ויש גם על ביג פיש!(סיפורי דגים-סרט של טים ברטון!)

מיצי007

New member
או של ביל מורי

דיברתי על זה גם עם ניקולטה
זה כל כך חבל שהוא יזכה על זה ומלכתחילה שהוא מועמד.

o C r A z Y o

New member
מסכימה ולא מסכימה..

אני מסכימה איתך שממש לא כדאי שהוא יזכה באוסקר!! אבל אני לא בטוחה שהוא באמת לא יזכה. דווקא לדעתי יכול להיות שהוא יזכה. לא בטוח, אבל אולי!!

lovecrime

New member
גם אני מסכימה

אני לא חושבת שהוא יזכה... הוא שיחק מצויין אבל זה פשוט לא עומד בסטנדרטים של הסרטים האחרים. אני חושבת שמגיע לשון פן לקחת....בכלל היה מגיע לו כבר לפני שנתיים על "קוראים לי סם" הוא שחקן מדהים ומגיע לו. אבל בכל זאת היה שווה שנתנו מועמדות לגוני...נזכה לראות אותו על השטיח האדום!!!

מיצי007

New member
אל תהיי כל כך בטוחה

הוא נוטה להתחמק מכאלו דברים כמו השטיח האדום

p o p p e t

New member
אבל השנה הוא יגיע.....

לפחות יש לו מקום ישיבה באולם שייערך הטקס אז אני חושבת שהוא יגיע. חוץ מזה זה הגיוני שיבוא אחרי בכל זאת מועמדות ראשונה שלו...למרות שג'וני הוא ממש לא צפוי אז מי יודע....נקווה שהוא יהיה וידפוק הופעה!!!

מיצי007

New member
לא אמרתי שהוא לא יגיע

רק הוא ילך כמה שיותר מהר על השטיח האדום כולנו יודעות שג'וני ממש לא בעניין הזה

p o p p e t

New member
זה נכון.

או שהוא פשוט יגיע בדקה האחרונה כמו שהוא אוהב לעשות ,כשכבר צריך להיכנס לאולם.

גם אני חושבת

שלא ממש כדאי שהוא יזכה באוסקר, לא יודעת למה ... זו הרגשה כזו.... שודדי הקאריביים קצת שונה מהסרטים האחרים אבל אני חושבת שהוא סרט ממש אבל ממש סרט חמוד ועוד מעט יוצא השני!!! מבחינה טכנית מגיע לו מאוד לזכות כי הוא עבד על הסרט ועבד קשה מאוד על הדמות (ג'ק ספארו) ופיתח אותה
בהצלחה לג'וני...

moran14h

New member
אוף ,איפה הבנות שאמרו שג'וני הוא

השחקן הכי טוב בעולם?! אני דושרת שהם יבואו ויראו את הפרצוף שלהם! אוף ,לא מצאתי פה אף אחת שחושבת שלג'וני מגיע אוסקר! בושה!

מיצי007

New member
סליחה?

מה אני עז? באמת...כי לפי מה שראיתי לאחרונה אני פתחתי פורום לג'וני דפ כי ממש הייתי צריכה סתם עוד פורום שיהיה לי לרשום בו קשקושים אמרתי שהוא לא שחקן טוב? אמרתי שלא מגיע לו אוסקר(למרות שזה פרס לא כזה חשוב מבחינתי כי זה סתם פוליטיקה)??? חשבת על זה שאולי הוא עשה ויעשה הרבה יותר תפקידים טובים ומוערכים פחות מידי על ידי האקדמיה? מה עם אד ווד הא? מה עם מה עובר על גילברט? סרטים שהוחמצו על ידי האקדמיה...אם כבר אוסקר אז על אז...ולא על איזה שובר קופות.

moran14h

New member
את חושבת שג'וני שחקן טוב

אבל לא הכי טוב,אם את חושבת לשמישהו אחר מגיע אוסקר יותר ממנו. אז היו סרטים שהוחמצו על ידי האקדמיה (סרטים יותר טובים יש לציין) אבל עדיין, את חייבת להודות שג'וני עשה עבודה נהדרת בשודדי הקאריביים למרות שרובכם מתכחשות לזה משום מה (או לפחות ככה זה נראה ),ומגיע לו אוסקר! אי אפשר להחזיר את הזמן ולגרום לג'וני לזכות על המספריים של אדואדר או מה עובר על גילברט (או כל סרט אחר של ג'וני). אבל אם ג'וני כבר מועמעד לאוסקר אז לפחות תקוו שהוא יזכה, כי למרות הכל הוא כן שיחקמעולהאת ג'ק ספראו! ואני מוכנה להתערב איתכם ששון פן או ביל מארי בחיים לא היו משחקים את ג'ק כ"כ טוב!

למעלה