טוב,אז יש לי וידוי

מיצי007

New member
סליחה סליחה סליחה?

לפני שאני אתפלץ פה ואתפגר על המקום....תני לי להגיד לך כמה דברים. אף אחד לא משווה בכלל בין ג'וני לבין שון פן או ביל מארי-כי הם לא שיחקו את ג'ק וזה תפקיד שתפור על ג'וני בדיוק כמו שיש תפקידים שתפורים עליו דיברתי עליהם רק בגלל שהם מועמדים איתו בקטגוריה. ואף אחד פה לא אומר שג'וני לא עשה עבודה מעולה בשודדי הקאריביים! אני רק אומרת,שמבחינתי ואני חושבת שגם מבחינת ג'וני זה חבל אם הוא יזכה בזכות התפקיד הזה ולא בזכות תפקידים אחרים שהוא עשה או יעשה בעתיד. זאת הזנחה לשמה ומי את שתקבעי מה בדיוק אני חושבת על ג'וני

p o p p e t

New member
לפי דעתי...

אומנם שודדי הקאריביים זה סרט משפחה קליל,לא עמוק ובלי איזשהו מסר משמעותי אבל עדיין זה סרט מאוד מהנה,חוץ מזה שזה בכלל לא חשוב מה אתם חושבים על הסרט כי הקטגורייה שאנו מדברים עליה היא קטגוריית השחקן ואין מה להגיד אבל ג'וני היה פשוט ענקקקקקקקקקקק בסרט. נכון שהיו גם סרטים אחרים שהוא היה ענק בהם אבל זה כבר שייך לעבר צריך להסתכל על ההווה . לדעתי הגיע הזמן שאחרי 20 שנה של עבודה כל כך טובה סוף סוף יכירו בו כשחקן מהרמה שהוא באמת. למרות שזה לא משנה אם הוא יזכה או לא יזכה הוא שחקן מדהים !!!! נקודה.

מיצי007

New member
לאחר 20 שנה

זה נכון ואני מאמינה שהוא צריך לזכות בהכרה שמגיעה לו אבל אני לא מאמינה שזה צריך להגיע דרך האוסקר ולא דרך הסרט הזה לאו דווקא

moran14h

New member
קחי את הזמן, אל תתפלצי או תתפגרי

או קיי שמעתי את הטיעונים שלך.. וגם אני לא משווה בין ג'וני ושון וביל -בישבלי אין פה מה להשוות. אז אם התפקיד הזה כ"כ תפור עליו,אז למה אתם כ"כ נגד? ואני ממש אבל ממש לא קבעתי מה את חושבת על ג'וני! אני כתבתי מה שאני הבנתי ממך ואין טעם להתרגז כי זה לא יוביל לשום מקום.

מיצי007

New member
אז הבנת מאוד לא נכון

שוב פעם אף אחד לא נגד הדמות ג'ק או התפקיד שג'וני ביצע בצורה כל כך טובה אז תפסיקי להתגונן ואת ועוד איך קבעת מה אני חושבת.... אני לא מתעצבנת,זה דברים שתלמדי אם תכירי אותי קצת יותר טוב תלמדי לדעת שאני מאוד אדישה ושטויות כאלו ממש לא מזיזות לי.

moran14h

New member
אם אני טועה אז פשוט יכלת לתקן אותי

ממהתחלה במקום להתחיל להתווכח . אם את חושבת שאני קבעתי מה את חושבת ,אז אני ממש מצטערת.אני ממש לא התכוונתי לזה ככה וחבל מאוד שככה הבנת.

מיצי007

New member
אף אחד לא התווכח איתך

ואני הבנתי את זה מהמשפט הראשון שלך שמתחיל מהכותרת ואני תיקנתי אותך לא התווכחתי

ThE pEt RoCk

New member
אני חושבת...

אני חושבת שזה יהיה רע לתדמית של ג'וני אם הוא יזכה באוסקר.... כל הסרטים של ג'וני חוץ משודדי הקריביים הם לא סרטי מיין סטרים, והוא ידוע ביחודיות שלו ובזה שהוא עושה מה שהוא חושב שיהיה לו טוב. בסטודיו למשחק הוא אמר: "אני לעולם לא רוצה להגיע למקום שבו אני מסופק לגמרי מכל ההישגים שלי, כי משם אני רק יורד" (זה בערך הציטוט) מה שלדעתי נכון לחלוטין! אני לא יודעת, אבל אם ג'וני יזכה זה לא יהיה "שישו ושימחו" כזה גדול. שאלה לדיון: בשה"ק, נכון שאבא של וויל נזרק למצולות? הוא לא יכל למות כי הם לא מתים אפילו בלי חמצן (הפירטים שלקחו את המטבעות), זה אומר שבמשך 10 שנים הוא חי מתחת למים עד שוויל החזיר את המטבע. אבל מצד שני, היו לו 10 שנים לצאת משם... בכל מקרה, המחשבה שמפחידה אותי הכי, זה: האם בשה"ק 2 מצפה לנו איחוד מרגש?

ThE pEt RoCk

New member
וגברת מורן,../images/Emo46.gif

1. זה לא הדבר הכי חכם לגרום למנהלת הפורום שלך להתפרץ ולהתפלץ (לדבריה) עלייך. ונראה לי שעצם העובדה שהיא פתחה פורום עליו, מראה שהיא לפחות ק-צ-ת אוהבת אותו. 2. צר לי לנפץ לך את הבועה, אבל כמה שג'וני שחקן מדהים ותופעת טבע שמימית נדירה, יש שחקני ש-(אבוי לנו)- משתווים לו ואף-(שומו שמיים, חזיז ורעם)- יותר טובים. so loose the attitude

moran14h

New member
גם את מתעצבת עכשיו?

קודם כל תרגעי..אין טעם להתרגז! אני בכלל לא מבינה למה אתם מתרגזות. אז 1.אני לא אמרתי שהיא לא אוהבת את ג'וני ,אמרתי שזה נראה ככה מהעובדה שהיא לא רוצה שג'וני יזכה.וזכותי לחשוב ככה. 2.לדעתך יש שחקנים יותר טובים מג'וני! לדעתך! מה קרה פה למושג "דעה"? כבר שכחנו ממנו? את האמת אני חושבת שיש כמה שחקנים שאכן טובים ברמה של ג'וני אבל לא מהמועמדים-וזכותי לחשוב ככה. אז אם מישהי צריכה פה להרגיע זאת.

את חשובת שג'וני שם זין על התדמית?

לא ממש אכפת לו הוא עושה את העבודה שלו לדעתי הוא אפילו לא כל כך מתרגש מן האוסקר להפך

מיצי007

New member
נכון

וזה עדיין לא אומר שאני נגדו... אם תסכימי איתי,וגם בנות אחרות הוא שחקן יותר מידי טוב שיזכה באוסקר על שובר קופות ויקבל את כל היחס רק עכשיו שהוא עשה שובר קופות זה עצוב! כמובן שאם הוא יזכה באוסקר זה יהיה נחמד...אבל אני לא אקפוץ מאושר אתם כל כך לא הבנתן את הכוונה שלי אז תפסיקו כבר להגן על הדמות ג'ק

למעלה