טובה תחת טובה

ידותון

New member
הבנתי

כי הרי פשוט לפני המדינה שלטת בהר הבית בצורה אבסולוטית... על מי אתה עובד?! בקיצור, הדיון הזה עקר ולא משנה איזה טיעון אני אביא ועד כמה הוא הגיוני או היסטורי אתה תמשיך לפלוט כמו מנטרה כל מיני מינוסים ובעיות הקיימות היום במדינה. מכל מקום, אי אפשר להאשים אותי שאני רואה כאן השוואה לפרשת המרגלים. גם שם הם העדיפו להתמקד ברע שבארץ ואפילו להדגיש את הטוב ככזה. ההשוואה מתבקשת מאליה. אתה מוזמן להמשיך ולכמוהה לקישואים והאבטיחים של הגולה ולסגור את עינייך. peace

שםאנילא

New member
יש לך טעות יסודית...ומושרשת עמוק...המרגלים דב

דברו על הארץ ואילו אני מדבר על שלטון הרשע כאן... אין כאן מישהו שחולק על הארץ וקדושתה... צריך להיות טיפש אמיתי כדי לומר את זה...

בדיוק מה שאמרתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא משנה אם זה מדינת ישראל או פלסתין , יהודים תמיד נירצחים כאן . חוץ מזה לא נישאר כלום מ-האידאולוגיה הציונית היום

שםאנילא

New member
ב"ה...גם ככה בע"ה בגלל דמוגרפיה יישארו כאן

רוב חרדי ומוסלמי... הילודה תנצח בע"ה

../images/Emo198.gif שתקום כאן מדינה פלסתינית

אתה תיראה כמה הרוגים ופיגועי טרור יהיו כאן . הפיגועים באוטובוסים ומערת המכפלה יהפכו להיות קטנים פתאום

שםאנילא

New member
הפוך הוא...בגלל השלטון שלך יש פיגועים...ודוקא

הימין הוא זה שמחזיר שטחים ולא השמאל... תבוא לשטחים ותראה איך יהודים סוחרים ביחד עם ערבים ללא שום בעיות וזה דבר שמאז ומעולם היה עד שבאה הפוליטיקה לאנושות והחריבה אותה על ידי השחיתות שלה... ראה גם את מערכת הפוליטיקה המושחתת שלהם אתה חושב שהם לא יודעים את זה? לך לכפרים תעבוד ותדבר איתם... השלטון הוא זה שגורם למלחמות מיותרות...שים לב

אנחנו רואים בעזה איזה שלום יש שם

שהם בוכים לכל העולם כמה שהם מיסכנים ובינתיים מקימים שם גורדי שחקים של מיליונרים

שםאנילא

New member
אמרתי לך...לא צריך שלטון...אני גר בשטחים ואני

וכולם כאן עושים איתם עסקים בלי כאב ראש ו-2 הצדדים חיים בכיף... בכל השטחים זה ככה וכך תמיד היה

אתה

אתה חושב שאתה חכם גדול, אבל אולי תלמד את ההיסטוריה ואת העובדות לפני שאתה מדבר..."הוגה המדינה" בכלל רצה לקחת אותנו למדינה אחרת, הוא לא היה כזההה כשרוני אלא סתם עיתונאי פשוט, הוא לא הקריב את רוב חייו רק הציע הצעה מטופשת שלא תרמה הרבה...אומנם אנחנו צריכים להכיר טובה ולא לזלזל במה שיש פה, אבל מה לעשות שכל הצורה שהדברים נעשים פה זה בצורה מעוותת וחסרת שליטה, וגם ההוגים והבונים מודים שהם נכשלו.לא היה לו שום זיקה ושום רצונות להביא אותנו לארץ ישראל הוא היה כופר שלא נשאר ממנו זכר, ולא בזכותו אתה פה , אלא בזכות ההבטחה של האלוקים שזאת הארץ שלנו וזה המקום ששיך לעמ"י אז יש קשר גדול בין משה רבינו למאה ה20 גם אם לא בא לך לקבל את זה!!!

שםאנילא

New member
לא מובן לי איך אדם דתי שיש לו קשר מינימלי לחו

לחומש יכול לומר שבזכות הרצל אנחנו כאן... לא..לא מובן... והמצחיק הוא שאני הייתי כזה בדיוק... ככה חונכתי וככה זה התקבל אצלי... אלעק דתיים...בושה וחרפה...

אני לא אוהב את הרצל ../images/Emo164.gif

אבל עכשיו הרבה יותר טוב מאשר המצב שהיינו בו לפני 100 שנה עם המלריה , הקדחת ושאר המחלות וברוך השם שהארץ מיתפתחת בלי קשר לאידאולוגיה הציונית

ידותון

New member
קצת נמאס לי לענות

לכל אלו שמתחילים למנות כל מיני חסרונות כאן במדינה ולנסות להסביר להם שזו לא הנקודה ועם הרבה מתלונותיכם אני גם מסכים. אז ברשותך תנסה לקרוא מה שעניתי לכמה ממכם במעלה השרשור ואז תגיב.

ידותון

New member
אתה מקבל את החיים הנוחים שלך כאן

כדבר מובן מאליו. תעבור במהירות על ההיסטוריה של עם ישראלבמשך גלותו ואז תצא החוצה לרחוב, תתבונן קצת מסביב באובייקטיביות ואחר כךתגיד לי אתה מה נשתנה ומהם הפלוסים. נ.ב. ובבקשה אל תתחכם עם משפטים כמו: "יצאתי החוצה וראיתי את הזבל ברחובות" או "יצאתי החוצה וראיתי המון שחורים מסתובבים בבטלנות ברחוב". הרי אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון ולשחק אותה את הראש הקטן והטיפש יזלזל באינטלגנציה של שנינו.

שםאנילא

New member
לא הבנתי...קשה לך למנות אותם??? מדובר במספר

ממש קטן של פלוסים... או שאינך אפילו יודע מה הם? תבין..אני רוצה כאן מדינה יהודית ולא חילונית כפרנית מלוקקת ומושחתת... אפילו בית המשפט שלך עובד על פי חוקי גויים...

למעלה