טובה תחת טובה

ידותון

New member
טובה תחת טובה

הגיע הזמן שכל חלקי העם יכירו טובה לאלוהים ואדם על העוף החול המודרני בדמותה של מדינת ישראל ויפסיקו לעצום את עיניהם בכפיות טובה אל מול המציאות המדהימה בה עמנו עלה מתוך האפר וכונן לעצמו - לאחר אלפי שנות פזורה וגלות - ריבונות על אדמתו ההיסטורית. טובה תחת טובה

קובי 9

New member
צודק!צריך להוקיר טובה

שגרו פיאותיהם של בני תימן ,ולקחו את בני עדות המזרח לקיבוצים בשביל שלא ישרו תורה ומצוות,והפרידו בין ילדים להוריהם,כנ"ל,להודות להם שרוב הספרדים היו שומרים מצוות בחו"ל,והיום הבתי סוהר מלאים90% בהם.תודה!

ידותון

New member
כמו שאמרתי

אפשר להסתכל תמיד רק על הרע, זה האמיתי וזה המיתולוגי (למשל כמו שמירת המצוות של יוצאי עדות המזרח בפזורה. אם תוציא את ראשך מהמיתולוגיה החרדית ותחקור קצת, תווכח שלהד"מ) ואפשר להודות על הטוב. וכן, אם תחפש ותנסה אני בטוח שתמצא אותו.

קובי 9

New member
לך תראה ילדי ישראל

תינוקות של בית רבן של2011,לומדים בקרוונים,ולמה ההורים צריכים לשלם לעומת החינוך החילוני הכל חינם שם,וזה דוגמא אחת,

ידותון

New member
אם אתה מחפש אוטופיה

תתקשר לסטלין או למאו הם ימליצו לך על כמה צעדים ופתרונות. אני מקבל את הרושם מהודעותך שאתה משחק אותה את הטיפש או שאתה באמת עיוור. אם אתה רוצה למנות חסרונות (כלליים, לאו דווקא כלפי הציבור שלך) אני יכול לתת לך רשימה כפולה מכל רשימה שתביא לי. אבל בסופו של דבר כל מה שאני אומר הוא שתכניס את הדברים לפרופורציה הנכונה ותביט על כל העניין בעיניים אובייקטיביות וריאליות. אני בטוח שגם אם אתה תימני חטוף, נטול פאות הלומד תורה בקרוון צפוף בעוד מס הכנסה מעקל את רכושך עדיין תסכים איתי שמדינת ישראל עשתה לך "קצת" יותר טוב ו"מעט" פחות רע מאשר מצרים המקראית. אז טיפה הכרת הטוב לאלוהים ולאנשים שבנו אותה בעזרתו, זו לא בקשה מוגזמת. peace

קובי 9

New member
תקח את הריטלין אולי תתרכז

ותענה לעניין ואל תברח,או שיש לך בעיה בהבנה אני מדבר על דבר אחד אתה עובר למשהוא אחר,אין לי כח ל...עזוב,ותמשיך לשחק אותה טמבל,זה תפור עליך.

ארץ ישראל היתה עוד לפני המדינה..

וחיו כאן יהודים עוד לפני המדינה. והמקום המסוכן ביותר ליהודי זה מדינת ישראל.. אז מה המדינה?

SOFTIS

New member
אתה מכיר את ארץ ישראל שלפני המדינה?

כי אלו שחיו פה לפני, מאוד שמחו כשנהיית מדינה.

קובי 9

New member
תראה המדינה מטילה להם ביצי זהב

בדמות משרות שהחוק לא מאפשר לחרדים לעבוד בהם ועוד ועוד

../images/Emo197.gif הגיע הזמן שנכיר באמת

ש- האשכנזים הקיצונים רק מביאים שינאה ופילוג . גם שהיה כאן שילטון ערבי ואנגלי נירצחו יהודים ולא היה קל

SOFTIS

New member
אולי

די כבר עם הסטיה הזו? חבל, כי לפעמים אתה אומר דברי טעם, אבל קשה להקשיב למישהו עם סטיה.

SOFTIS

New member
אתה נודניק לעצמך

בזה שאתה מתעסק בשריטה שלך כ"כ הרבה. צא מהסרט. רגשות ניתנים לשליטה ושינוי.

למעלה