לא נראה לי שזה ישפיע על המניה בטווח הקרוב עוד לפני שהתחילו לבנות שם את המפעל וגם כל עוד שייבנה שם המפעל, אולי לקראת סוף הבנייה, זה יתחיל להשפיע על המניה.![]()
ביי אינטל, שלום הודו: האם טאואר תעשה פניית פרסה לאסיה | כלכליסט
יצרנית השבבים הישראלית, שאינטל נסוגה מרכישתה, עשויה למצוא כר נוח להתרחבות במדינה שמקווה להפוך בתוך עשור לכלכלה השלישית בגודלה בעולם. הודו, שמנצלת את ההתכתשות בין ארה"ב לסין כדי לתקוע יתד בעולם השבבים, מוכנה לשלם — והרבהm.calcalist.co.il
בינתיים, המניה קורסת.לא נראה לי שזה ישפיע על המניה בטווח הקרוב עוד לפני שהתחילו לבנות שם את המפעל וגם כל עוד שייבנה שם המפעל, אולי לקראת סוף הבנייה, זה יתחיל להשפיע על המניה.
מתי כדאי להיכנס? הרי ברור שזאת ירידה לצורך עלייה, לא?בינתיים, המניה קורסת.
ראסל הוא שועל מאד קטן, יותר דימוי לעכבר
מוזמן לשפר את ה dd שלך על האיש.ראסל הוא שועל מאד קטן, יותר דימוי לעכבר
אני יודע שרבים חושבים שהוא מצוין ועשה דברים טובים,
אבל כל התוצאות הם שהוא נכשל בענק
בסוף הוא נכשל בכל מה שעשה לא הצליח למכור את החברה לא הצליח בכל מני תוכניות
והשורה האחרונה, הוא נכנס לתפקיד במאי 2005 כשהמניה היתה שווה 25 דולר
מאז עברו 18 שנה והמניה ב29 דולר, פחות מ20 אחוז ב18 שנה,
תשואה של פחות מ1 אחוז לשנה, כל השקעה אחרת באותו זמן היתה עולה פי 10 יותר.
לא להזכיר שמניית נבידיה "המתחרה עלתה 25000 אחוז מאותו הזמן.
שזה בסביבות 100 אחוז כל שנה מול ה 1 אחוז הבודד של טאואר.
אני מסתכל על תוצאות, על מספרים ולא על קשקושי מיליםמוזמן לשפר את ה dd שלך על האיש.
הוא נבחר, כבר כמה שנים טובות ברציפות, לאחד מאנשי השנה של ביזפורטל:
איש השנה 2023 האני מאמין של ראסל אלוונגר | ביזפורטל (bizportal.co.il)
איש השנה 2022 "הבנו מוקדם שטאואר לא תתחרה ב-TSMC ואינטל" | ביזפורטל (bizportal.co.il)
איש השנה 2017 אחת המניות הכי חמות בת"א, המנכ"ל המוערך מסתכל על 2017 | ביזפורטל (bizportal.co.il)
ראיון מ 2015 מנכ"ל טאואר ל-Bizportal: "רואה את עצמי כאן בשנים הקרובות", ויש לו 'מסר' למי שמחזיק במניה - ראיון מיוחד | ביזפורטל
אלוואנגר סוגר 10 שנים בטאואר: מדבר על ההישג הכי גדול שלו - והמפתח להצלחה | ביזפורטל (bizportal.co.il)
ראיון מ 2014 אחרי טיסה של 75%: ראיון מיוחד עם מנכ"ל טאואר - הראלי יימשך? | ביזפורטל (bizportal.co.il)
הוא אחד מהמנכלים היותר מוערכים בישראל. תותח, לגמרי להוריד את הכובע
זו אחת הסיבות מדוע אני מחזיק במניה ומוכן לתת לו זמן. טאואר מקבלת מאינטל למעלה ממיליארד שקל פיצוי, שזה יותר מהרווח השנתי שלה.
לכן בכיף אני מוכן לתת לראסל שנה להראות לי איזה ערך הוא מסוגל לעשות. עם המיליארד הללו הוא יכול לסגור את כל החוב, או לחלק דיבידנד שמן חד פעמי או להשקיע במו"פ וצמיחה. באמת שקטונתי מלייעץ לו. הוא מנכ"ל תותח.
איך הגעת למספר הזה? הפיצוי לא 350M$?מוזמן לשפר את ה dd שלך על האיש.
הוא נבחר, כבר כמה שנים טובות ברציפות, לאחד מאנשי השנה של ביזפורטל:
איש השנה 2023 האני מאמין של ראסל אלוונגר | ביזפורטל (bizportal.co.il)
איש השנה 2022 "הבנו מוקדם שטאואר לא תתחרה ב-TSMC ואינטל" | ביזפורטל (bizportal.co.il)
איש השנה 2017 אחת המניות הכי חמות בת"א, המנכ"ל המוערך מסתכל על 2017 | ביזפורטל (bizportal.co.il)
ראיון מ 2015 מנכ"ל טאואר ל-Bizportal: "רואה את עצמי כאן בשנים הקרובות", ויש לו 'מסר' למי שמחזיק במניה - ראיון מיוחד | ביזפורטל
אלוואנגר סוגר 10 שנים בטאואר: מדבר על ההישג הכי גדול שלו - והמפתח להצלחה | ביזפורטל (bizportal.co.il)
ראיון מ 2014 אחרי טיסה של 75%: ראיון מיוחד עם מנכ"ל טאואר - הראלי יימשך? | ביזפורטל (bizportal.co.il)
הוא אחד מהמנכלים היותר מוערכים בישראל. תותח, לגמרי להוריד את הכובע
זו אחת הסיבות מדוע אני מחזיק במניה ומוכן לתת לו זמן. טאואר מקבלת מאינטל למעלה ממיליארד שקל פיצוי, שזה יותר מהרווח השנתי שלה.
לכן בכיף אני מוכן לתת לראסל שנה להראות לי איזה ערך הוא מסוגל לעשות. עם המיליארד הללו הוא יכול לסגור את כל החוב, או לחלק דיבידנד שמן חד פעמי או להשקיע במו"פ וצמיחה. באמת שקטונתי מלייעץ לו. הוא מנכ"ל תותח.
השאלה, אם זה במקום הפיצוי הכספי או בנוסף?אני מעלה בדמיוני את השיחה ההזויה הבאה: אינטל - אנחנו חייבים לכם איזה 350 מיליון $, אפשר אולי לדבר על זה? טאואר - תראו אנחנו לא בלחץ, אולי תזמינו סחורה במקום? אינטל - אולי נקים בשבילכם פס ייצור בפאב שלנו בניו מקסיקו? יש לנו שם מענקים ממשלתיים. טאואר - הולך. במקום לשלם לנו נעשה שותפות בכסף הניו מקסיקני.
הכול הזיות ושטויות כמובן.
זה בכלל לא קשור לפיצוי. אינטל נותנת צ'ק 50 מיליון ו 300 לפי שווי השותפות בפאב. אחרת הייתה הודעה.השאלה, אם זה במקום הפיצוי הכספי או בנוסף?
לטעמי, זה במקום וטאואר מעדיפים לאבד 50 מיליון $ בשביל אופציית רווח עתידי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.