טאואר מפרסמת Q2

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
מקווה שאחרי ביטול העיסקה וירידת המניה נתחיל לראות עוד ועוד המלצות קניה חוזרות

dw

Well-known member
מנהל
אאוץ' |חבול| בינתיים טאואר/TSEM היא לגמרי סכין נופלת :-/
בהנחה שמרוויחים באזור המיליארד שקלים לשנה (ולו בעזרת צמיחה עתידית דרך קו הייצור אצל אינטל) הנייר נסחר במכפיל 10 בערך.

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
אאוץ' |חבול| בינתיים טאואר/TSEM היא לגמרי סכין נופלת :-/
בהנחה שמרוויחים באזור המיליארד שקלים לשנה (ולו בעזרת צמיחה עתידית דרך קו הייצור אצל אינטל) הנייר נסחר במכפיל 10 בערך.
ייקח זמן עד שיראו רווחים מהמיזם הזה.
הרחבת קו הייצור תיקח לפחות שנה או שנתיים.

dw

Well-known member
מנהל
וואלה? :-o

טאואר עונים שהם לא מגיבים לשמועות.

lemner40

Well-known member

הפעם זה נראה השקעה מענינת,
לא כמו בפעם שעברה שקניתם את המניה ב42 דולר ולא כשלא היה ידוע אם יאשרו את העיסקה,
הפעם המניה ב22 דולר, והפעם הם מראש יפתרו את בעית האישורים או שהם יוציאו את הסינים אישור מראש או , אולי על ידי רכישה בלי רכישת החברה הסינית או קומבינציה אחרת

dw

Well-known member
מנהל
הפעם זה נראה השקעה מענינת,
לא כמו בפעם שעברה שקניתם את המניה ב42 דולר ולא כשלא היה ידוע אם יאשרו את העיסקה,
הפעם המניה ב22 דולר, והפעם הם מראש יפתרו את בעית האישורים או שהם יוציאו את הסינים אישור מראש או , אולי על ידי רכישה בלי רכישת החברה הסינית או קומבינציה אחרת
ב 22$ אני מצביע נגד הצעת רכש. הנייר לא יקר ולא מפריע לי להחזיק אותו עוד שנתיים. עד אז המלחמה בעזה תהיה פרה היסטוריה.
אם ההודים יציעו 52$ למניה אז כמובן שאצביע בעד (כשנשים לב שההודים קונים חברה עם אקסטרה פיצוי 350M$ מאינטל), ואני גם מוכן להתפשר קצת על המחיר אבל אין מה לדבר מבחינתי על קידומת 2X.

למה אתה מתפלא? דובר על זה כבר לפני כחודשיים (ראה תגובה #62 שבדף הקודם (דף 4) כאן בשרשור):

dw

Well-known member
מנהל
הנייר בתגובה לידיעה עולה חמישיה, בווליום של מעל 50 מלשח, השלישי בגובהו במעוף, אחרי פועלומי.

Reem88

Well-known member
למעלה