חתונת השלום

שמלת תחרה1

Well-known member
החתונה שהתקיימה בבני ברק איחדה לערב אחד את כל קצוות הקשת הפוליטית. שרת התחבורה מרב מיכאלי רקדה ברחבה, ושר הרווחה מאיר כהן, יו"ר הכנסת מיקי לוי וח"כ דוד ביטן הגיעו לברך.
מירב לא התעקשה לרקוד עם גברים, כיבדה את האירוע.

stavanit

Well-known member
החתונה שהתקיימה בבני ברק איחדה לערב אחד את כל קצוות הקשת הפוליטית. שרת התחבורה מרב מיכאלי רקדה ברחבה, ושר הרווחה מאיר כהן, יו"ר הכנסת מיקי לוי וח"כ דוד ביטן הגיעו לברך.
חנפנות

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שום חנפנות.
היא רקדה, ושומריה ראשה נכנסו לעזרת נשים.
אם יש חנפנות זה מצד המזמנים, שאיפשרו לה להגיע עם מכנסים, ושומרי ראש.

ai27

Well-known member
לא באמת,
מירב מיכאלי - הכניסה מאבטחים גברים לאזור של הנשים.
זה לא באמת מכבד,
והם גם צילמו את הבנות רוקדות - ואף הפיצו את התמונות והסרטונים
שזה מאוד חריג. חרדים מאוד מקפידים להימנע מכך.

אז מי שנהג פה בכבוד חריג - זה משה גפני והחרדים - שהחליטו להבליג על כך
למען השלום, וכדי למנוע חיכוך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מי שנהג פה בכבוד חריג - זה משה גפני והחרדים - שהחליטו להבליג על כך
למען השלום, וכדי למנוע חיכוך.
על עצם כניסתה של מיכאלי, לרבות המאבטחים, לא הייתה כאן התנהגות חריגה באופן מיוחד מצד המשפחה המארחת. לגבי הוצאת התמונות החוצה, על כך בהחלט יתכן כעס אולם זה כמובן לא ישתקף בתמונות שכן כל הוצאת התמונות הייתה מן הסתם רק לאחר מעשה :). אגב אני לא בטוח שדווקא מיכאלי או מישהו מטעמה הוציא את התמונות הללו, אבל המעשה הזה באמת שלא היה ראוי.

אבי בן 1231

Well-known member
אני מראש לא הייתי הולך לחתונה חרדית.

Harrington

Well-known member
מנהל
אירוע שגרתי לחלוטין בעיני.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אהבתי שמירב לא חישבנה לאף אחד, והגיעה עם מכנסים, לא נסתה להתחבב על אף אחד, הגיעה איך שהיא מאמינה.

ai27

Well-known member
אהבתי שמירב לא חישבנה לאף אחד, והגיעה עם מכנסים, לא נסתה להתחבב על אף אחד, הגיעה איך שהיא מאמינה.
דווקא מבחינה זאת אין בעיה.
היא לא חרדית - וממילא בחתונה הנערכת בהפרדה אין סיבה שתשנה את לבושה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם שמת לב, ולי זה צרם, שהיא הופיעה לחתונה חרדית עם מכנסיים.
היא הגיעה ברמת הצניעות הנדרשת בהתאם להבנתה ואפשרויותיה. אף חרדי לא יעיר לה על כך והדבר מקובל מימים ימימה וניתן לראות זאת ברוב מוחלט של החתונות החרדיות.

SupermanZW

Well-known member
היא הגיעה ברמת הצניעות הנדרשת בהתאם להבנתה ואפשרויותיה. אף חרדי לא יעיר לה על כך והדבר מקובל מימים ימימה וניתן לראות זאת ברוב מוחלט של החתונות החרדיות.
לא רק זה, מכנסיים צנועים יותר מחצאית מכיוון שהם מכסים את הרגליים לגמרי, חצאית לא. כמו כן, כשלובשת החצאית יושבת, אם רגליה אינן מסוכלות, ניתן לראות לה את התחתונים (או את מה שהם אמורים להסתיר במידה ואינה לובשת תחתונים), אך אם היא לובשת מכנסיים, כל מה שצריך להיות מוסתר אכן מוסתר, בין אם היא יושבת, עומדת או רוקדת.

Harrington

Well-known member
מנהל
הסברתי מדוע מכנסיים צנועים יותר מחצאית.
הבעת את דעתך. נהדר. יכול להיות שאני לגמרי מסכים איתך (אני לא, אבל זה ממש לא העניין). אבל מה לעשות, ההלכה כאמור, שונה. לכשדעתך (או דעתי) האישית תקבע את ההלכה, זה יהיה רלוונטי. עד אז מה לעשות, ההלכה היא הקובעת. פשוט וקל להחריד. לא מצדיק יותר מתגובה וחצי.

SupermanZW

Well-known member
גם, לא רק. הסיבה העיקרית היא צניעות.
ראיה נוספת לכך שמכנסיים צנועים מחצאית ניתן ללמוד מדיני כהנים. הכהן הגדול נכנס למשכן במכנסיים ולא בחצאית (בתקופה בה גברים לבשו חצאיות ומכנסיים היו נדירים מאוד) מכיוון שהמכנסיים צנועים יותר.

למעלה