חתונה

lisa sh

New member
חתונה

אוקיי החלטתי להעלות את סוגיית הנישואים כאן, בא לי לדבר על זה קצת, כנראה בגלל שזה ממש מטריד אותי.. שמעו אמא שלי היא לא יהודיה ולכן אני לא יכולה להתחתן בארץ.. תכלס אני גם לא רוצה להתחתן כאן..אבל מפריע לי שגם אם הייתי רוצה לא הייתה לי אפשרות.. זה מציק כי אני בדיוק כמו כולם, אבל בכל זאת שונה.. יש כאן מישהי. מישהו שנמצא באותה סיטואציה דפוקה? ומרגיש קורבן של המערכת הזאת? אה ואגב אפשר להתחתן בקפריסין כמו שאני יודעת וזה חקוי ומתקבל פה...אבל אפשר נגיד גם להתחתן באירופה? או בעוד איזה מקום שאני יבחר? מחכה לתגובות של כוולם... לאב יא

Mrs James

New member
כן למה לא?

זה חתונה אזרחית...חוקית ככה ההורים שלי התחתנו ברוסיה

Sheep From Hell

New member
אוו.. איזה זין זה...

לפי מה שידוע לי הנישואים האזרחיים פיקטיבים רק אם מתחתנים בקפריסין ואורגוואי... בכל שאר המקומות אם את מתחתנת זה נשחב בכל מקום אם אני לא טועה חוץ מבארץ הסתומה שלנו... אז. אם את רוצה שהנישואים יחשבו לך תתחתני במקומות האלה, אבל אם העיקר בשבילך זה להיות נשואה בליבך לבן זוגך תתחתני איפה שבא לך ואת נפשית תדעי שאתם נשואים..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

נישואים אזרחיים אינם נישואים פיקטיביים אלא אמיתיים, ישראל מכירה רק בנישואים אזרחיים של קפריסין ופרגואי, לא של אורוגואי, שם דומה, מדינות שונות.

Sheep From Hell

New member
אהה.. חפיף.. זה לא כאילו אני מתחננת

להתחתן שם... אני חולמת על חתונה ברוסיה... ומצידי שבארץ זה לא יחשב.. ככה אני יוכל להתחתן גם בארץ עם מי שבא לי..חח ויהיו לי 2 בעלים..חח סתאם.. חוץ מזה החתונה היא בשבילי, לחגוג את האהבה עם כולם, ולא בשביל אף אחד אחר..!! העיקר שזה יחשב אצלי כנישואים..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני דווקא חשבתי על חתונה באיים הקאריביים, נשמע הרבה יותר רומנטי. חתונה היא למעשה חגיגה, אנו עושים את זה בשביל עצמנו, לא בשביל המדינה, תכיר או לא תכיר זה לא חשוב.

l1zard

New member
המממ..

רגע אז מה אני לא יכולה להתחתן ברוסיה כדי שזה יחשב לי?

l1zard

New member
חחחחחחחחחח :))

גמאני פנויה
אבל לא רוצה להתחתן.. זה סתם ביזבוז... אם כבר אז עדיף פשוט לגור ביחד.. אבל למה להתחתן? מי צריך את הסיוט הזה?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בארץ מחשיבים רק נישואים אזרחיים של קפריסין ופרגואי, אבל אל תדאגי, תהיה לך חתונה נחמדה וכיפית, ותיהני גם מטיול בחו"ל תוך כדי. אנחנו כולנו קורבנות של המערכת בהמון נושאים, למשל, מי שאין לו רכב לא יכול להגיע למקומות שהוא צריך באוטובוס ולנסוע במונית זה מאוד יקר, ביום כיפור מי שאין לו כבלים או YES אין לו מה לראות הטלוויזיה, יש ישובים בארץ שבהם לא נותנים לאנשים שאינם דתיים לגור, הטבות בתנאי המשכנתא נותנים ע"פ מספר האחים במקום ע"פ המצב הכלכלי, וכו'. ד"א, את מתכננת להתחתן בקרוב?

Dynamo1929

New member
שאלה

מה כל כך מיוחד בנישואים האזרחיים של קפריסין ופרגוואי שרק אותם מחשיבים בארץ?

Sheep From Hell

New member
נגיד אנשים שלא יהודים..

הם לא יכולים להתחתן ארץ.... כי אין נישואים אזרחיים בארץ.. רק דרך הרבנות, ומי שלא יהודי לא יכול לעשות את זה.. לכן המדינה אישה לאנשים שלא יהודים יכולים להתחתן בשני המקומות האלה כדי שזה יחשב כנישואין... מדינה דפוקה או מה?!

SupermanZW

Well-known member
קומבינה

אני לא בטוח לגבי מה שכתוב בפסקה הבאה (אין מקור רשמי), אך נראה לי שמשום ההיגיון שבדבר זו כנראה הסיבה. עורכי דין ישראלים עושים קומבינות עם עורכי דין פרגוואים בחתימות על חוזי הנישואין (עניין של כסף) והמדינה מקבלת שוחד, משרדי הנסיעות לקפריסין כנראה נותנים שוחד דומה, לכאורה אין שום סיבה שיוכרו רק נישואי קפריסין ופרגוואי אלא של כל המדינות, אך השחיתות חזקה מכל כפי הנראה.

Dynamo1929

New member
אויויוי...

מה זה?! זאת פשוט שחיתות ממדרגה ראשונה... גועל נפש! מילא אם היה מדובר על סיבות הגיוניות, אם היה משהו מיוחד בנישואין במדינות הללו... אבל הכל פשוט קומבינות... מה זה לעזאזל?!?! נ.ב תודה על התשובה.

lisa sh

New member
מעצבן!!!

פשוט מדינה מעצבנת ומפלה אנשים... זה לא פייר!!!!! אני לא מתכננת להתחתן בקרוב...או שאולי כן אם אני אפגוש נסיך חלומות על סוס שחור... לא פייר!!!!!

lisa sh

New member
עוד משהו..

אתמול ראיתי פה מישהו שרשם על זה שאנחנו לה יהודים...בלה בלה בלה... ושנחזור לרוסיה וכל זה... מה זה?? זה תמיד ככה באים לפה אנשים כאלה?. ממש מוזר.. אנשים שהגיעו והתאחדו בגלל גזענות כל כך גדולה כלפיהם, ממשיכה בדרך זאת ומתאכזרת לאנשים כמוני... עצוב...

למעלה