חתונה

Dynamo1929

New member
לא

לא, בגדול מדובר על דפוק אחד שמדי פעם מגיח לפורום וכותב שטויות גזעניות במטרה לעצבן ולסכסך. ותאמת, הוא די מצליח... יש בפורום שלנו מעוט (הודות ללארא אני יודע עכשיו מה זה) שאולי מסתכם בבן אחד, שמנסה בדרכים יותר ליברליות ועקיפות להצדיק את פליטות הפה הגזעניות של מיודעינו "כהניסט בדם" וזה יוצר לא מעט וויכוחים... גם היה איזה דפוק אחד לפני זמן מה שכתב תגובה בסגנון של "אם לא טוב לכם, תחזרו מאיפה שבאתם", בדיון של העברות שמות (אם אני לא טועה), אבל, הוא כתב תגובה אחת וברח, בדומה ל"פאשיסט בדם" שכותב איזה תגובה אחת פעם ב10 שעות ומותיר את כל הפורום להתווכח בזמן שהוא יושב בצד בשילוב ידיים...

SupermanZW ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה בכל מה שכתבת, אבל, יש עוד מדינות "משוגעות לדת" כמו ישראל. למשל בערב הסעודית בכלל מתנגדים שמי שלא מוסלמי ידרוך בארץ הזאת . מחייבים נשים ללכת עם רעלות ברחוב, אותו דבר באירן, ועכשיו גם במדינה בצפון ניגריה שקיבלה עליה את "השריעה" החוק המוסלמי. ועד לא מזמן היה כך באפגניסטן. יש הרבה מדינות שלא נותנות לקידמה להכנס בשעריהן, בעוד כמה שנים גם אירופה תהיה כזאת כשהאיסלם ישתלט עליה בגלל הסובלנות שלה כלפיהם, כבר כיום 10% מתושבי צרפת הם מוסלמים. ובאנגליה המצב מחמיר כי כל מוסלמי, ויש שם הרבה, נושא 2 ,3 נשים ומשריץ ילדים בלי חשבון ומטיל את האחריות לגידולם על המדינה.

Russia 4 Ever

New member
יחי ההבדל הקטן

מדינות כמו איראן וסעודיה אינן מתיימרות להיות דמוקרטיות בעוד שישראל כן. ישראל 'משווקת' עצמה בתור מדינה דמוקרטית אבל בפועל בתחומים רבים מתנהלת בצורה אנטי-דמוקרטית.

SupermanZW

Well-known member
המשטר בישראל

ישראל היא מדינה דמוקראטית דה יורה אך אוליגארכיה תיאוקראטית דה פאקטו.

את לא קורבן של שום מערכת

את חיה במדינה עם חוקים מסויימים שנועדו לשמור על רוב יהודי, במדינה היחידה שהיא בית לכל יהודי העולם. אם זה לא נוח לך...טוב, אני חושב שמיותר יהיה להראות שוב איפה הדלת.

SupermanZW

Well-known member
די עם השטויות

היא עלתה מתוקף חוק השבות כבת לאב יהודי והמדינה שוללת ממנה זכות יסודית להינשא בתחומה, זהו חוק אנטי דמוקראטי, ועוד חוקים רבים במדינת ישראל הם אנטי דמוקראטים. לא קיימים חוקים ששומרים על רוב יהודי, רק הדמוגראפיה משפיעה על כך ולא שום חוקים. אתה חושב שכל כך קל להגר? אני ממליץ לך לבדוק את חוקי ההגירה לארה"ב, לאוסטרליה, ולמרבית מדינות אירופה, ואז אני בטוח שיתנפץ לך מיתוס הדלת הפתוחה, לקנדה יחסית קל להגר אם יש תואר במקצוע מבוקש, 4 שנות ניסיון, וידיעת אנגלית ברמת שפת אם, נתונים שלרוב הישראלים אין, לניו זילנד גם קל יחסית להגר כי להוציא בה רשיון עבודה זה לא קשה במיוחד אם יש מקצוע מבוקש, אבל לא לכולם יש, לרוסיה היא יכולה לחזור כי יש לה אזרחות רוסית, אבל אם אינה אשת עסקים אין לה מה לחפש שם, איכות חייהם של רוב האנשים שם נמוכה מכאן. אם היה קל להגר היו נשארים בישראל רק הבדואים כי היהודים הלא חרדים והערבים היו בורחים למדינות עם איכות חיים גבוהה יותר, אחריהם היו בורחים הדרוזים והצ'רקסים בגלל מחסור במקומות עבודה (כי כמעט כל בעלי העסקים הם יהודים ובהגירתם היו סוגרים את עסקיהם), אחריהם היו בורחים הארמנים לארמניה, אחריהם היו בורחים החרדים כי לא היה נשאר מי שיפרנס אותם, והבדואים היו נשארים כי היתה נשארת להם הרבה אדמה לעבד, לחיות בה ולהמשיך לנדוד. אני יודע שרוב האנשים לא יודו בכך רק משום שהם יודעים שאין להם אלטרנטיבות ולא ירצו להישמע רע, אלו שיש להם אפשרות כבר מודים בכך ממזמן.

אני לא ממש מבין מה הבעיה כאן

ישראל, בין אם תרצה או לא, נועדה להיות בית ומדינה לעם היהודי. אפשר להתפלפל על הסוגיה הזאת ש-נ-י-ם, אבל זאת עובדה שלא תשתנה. אז, בין אם תרצה או לא, זה המצב והאמת? אני מעדיף אותו כמו שהוא כרגע. אז כן, ישנם חוקים שאולי לא נראים לאנשים אבל אני מעדיף את קיומם והבטחת המשכיות כאן, מאשר את ביטולם ובכך חשש לקיום רציף של העם היהודי. וד"א, אותו תוקף של "חוק השבות" הינו גם לכאורה "אנטי-דמוקרטי" (שאל גורמים ערביים רבים את הסוגיה הזאת. ראה מה הם אומרים בנושא). אז? מצד אחד אותו חוק אנטי-דמוקרטי הביא אותה לכאן, ומצד שני אתה יוצא נגד חוקים אנטי-דמוקרטיים שלא נראים לך?!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

שכחת דבר קטן, ישראל נועדה לשמש בית לאומי לאנשים ממוצא יהודי, אז אפשר "להחליק" אותה על חוק השבות, אבל בחוקים אנטי דמוקרטים אחרים אין שום צורך והם גורמים רק נזקים.

לא מבין אותך

אז אתה רוצה "להחליק" על חוק השבות, שגם הוא לכאורה לא דמוקרטי, אבל לבטל חוקים אחרים שהם לא דמוקרטיים בעינייך, כיוון שהם גורמים נזקים? אתה נוקט כאן בגישה דו כיוונית; מהו בדיוק חוק לא דמוקרטי "מזיק" עבורך ומהו חוק לא דמוקרטי "טוב" עבורך??

SupermanZW

Well-known member
תגובה

חוק מזיק הוא חוק שפוגע באיכות חייהם של האזרחים, חוק השבות אינו חוק מזיק.

מדוע לא?

חוק השבות מעניק זכויות עליה משופרות ליהודים ולצאצאי יהודיים. ומה עם ערבים? אני בטוח שאתה מבין שחלק גדול מהם כלל לא מרוצה מיישומים שונים של חוק השבות ורואה בהם כפוגע בהם. עכשיו, אני לא יודע בתור מה אתה מגדיר "איכות חיים" אבל בתור חוק פוגע פרופר, הוא בוודאי חוק פוגע באוכלוסיות לא יהודיות.

SupermanZW

Well-known member
אבל

חוק השבות אינו מפריע להם לחיות את חייהם ואינו מונע מהם לעשות "איחוד משפחות" בתוך ישראל, ובוודאי אינו נוגע לאורח חייהם ואינו שולל מהם שום זכויות.

../images/Emo6.gif

'אינו מפריע להם לבצע "איחוד משפחות" בתוך ישראל'?? לא שמעת על כל אותם מאות אלפי "פליטים",בעיקר בלבנון, שרק מחכים ליום שבו ישראל תאשר להם להכנס בחזרה לאחר שברחו ב 48, ולהתאחד עם משפחותיהם שנשארו כאן?? ושוב, אתה מגדיר כראות עינייך כאן מהי שלילת זכויות ומהי לא. הדוגמא הנ"ל יכולה לשמש (ומשמשת, בפועל, על ידי תנועות ערביות) כדוגמא מצוינת ל"אפליה" ולחוק הפוגע שישראל נוקטת כלפיהם.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

מדינת ישראל לא חייבת שום דבר לאנשים שאינם אזרחיה ולכן אין בטענתך ממש, מדינת ישראל עושה לחלק מהפליטים טובה שהיא נותנת להם לחיות בשטחה. זכותה של כל מדינה להגדיר מדיניות הגירה משלה, האפליה המדוברת היא כלפי אנשים שאינם אזרחי ישראל ולא כלפי אזרחי ישראל, לכן אין סיבה לקבל את טענת הערבים, כי זכויות הערבים אזרחי ישראל אינן נשללות מתוקף חוק השבות.

מצטער, שוב פעם לא מבין את הטענה שלך

הלא האנשים שחוזרים בתוקף זכות השיבה אינם מוגדרים אזרחי ישראל גם הם! הם מוחזרים מתוקף היותם יהודים, בנים של, וכן הלאה. מה הקשר לאזרחות כאן?? ובכלל, טענתם של הפליטים הערביים היא שישראל הבריחה אותם (ולא נכנס לענין של אמיתיות או שקריות הטענה הזו) ולפיכך אחראית למצבם. "כל מה שהם רוצים" הוא להתאחד עם משפחותיהם וישראל מונעת זאת. עם זאת, ישראל מאפשרת איחוד משפחות של יהודים, או העלאת כאלו שמעולם לא היו בארץ (בניגוד לאותם פליטים ערביים).. זה נשמע לך חוק "הוגן" ו"דמוקרטי" ?? ד"א, אותם פליטים ערביים היו למעשה נתינים תחת המשטר הבריטי, אשר קדם להקמת מדינת ישראל (אשר כמובן לא קמה על העיקרון של גירוש ערבי המוני) כך שלטעון שלא היו אזרחים כאן, ולכן אין להם כל זיקה לארץ, היא התממות מסוימת. עכשיו, אתה יכול להמשיך להתפתל, אולם עובדה היא שחוק השבות, הוא גם חוק לכאורה אנטי דמוקרטי. בפשטות רבה, הוא מעניק זכויות יתר ליהודים ולצאציהם, ולא מעניק זכויות דומות לערבים (גם כאלו שמוגדרים כיום אזרחים כאן, וגם כאלו אשר "הוברחו" מכאן). כאשר אתה מעניק זכויות יתר לאחד, ולא אותן זכויות לשני, אני מתאר לעצמי שתסכים שעל הנייר, זהו חוק "פוגע". ובכל זאת, זהו אחד מהחוקים (או ליתר דיוק, העקרונות) החשובים ביותר הקיימים בישראל. אז שוב, כן. יש פה ושם חוקים שלכאורה "פוגעים", אבל אני מעדיף את קיומם והמשך קיום רציף של העם היהודי, מאשר קיום חוקים שהם לכאורה פחות "פוגעים" אבל שעלולים לפגוע בקיומנו.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כל מדינה מפלה בדרך זו או אחרת אנשים שאינם אזרחיה, וכל מדינה בוחרת למי מבין האנשים שאינם אזרחיה כרגע היא מעוניינת לתת אזרחות ולמי לא, וזהו דבר מקובל לחלוטין להפלות בין אנשים שאינם אזרחי המדינה ע"פ כל קריטריון, אך ערבי אזרח ישראל מקבל בדיוק אותן זכויות שמקבל יהודי אזרח ישראל.

למעלה