חתונה חרדית

לכו לתאטרון הבימה, יש שם הצגה שמראה

את כל הגועל נפש של הנשואים החרדיים. הצגה שכתבה רובי פורת שובל. כדאי לכם, בעצם האם מותר לכם לראות תאטרון?

mister xy

New member
אנחנו לא צריכים את ההצגה

אנחנו מכירים את זה מבפנים

יש גם הצגות שמראות את היופי של הנישואים החרדי

מי שרוצה חסרונות תמיד ימצא, בכל חברה יש גם אשפה

קראתי את הבלוג שלך

הצלחת לרגש אותי. ואני חרדי לשעבר. היום אני אדם שפקח את עינייו לכל הנוכלויות ולכל הסחור סחור. היום אני עובד כמכונאי במקום לשרוף את זמני בכוללים ובישיבות. כל הכבוד לך על פתיחת הפה! את אדם מיוחד!

קונים חיי עולם הבא במה???

בזה שהם מפילים את כל נטל הבית על האישה שלהם שלאט לאט יוצאת מדעתה? בזה שהנשים שלהם הם כמו רכוש עבורם? בזה שהנשים שלהם כם כמו שפחות בשבילהם? בזה שהם לומדים כל היום בכולל וכל הנטל הכלכלי נופל על האישה וגם אז הם אומרים לה מה לעשות בכסף שהיא הרוויחה בזיעת אפה? בזה שהם שוטפים לילדים שלהם את המוח ולא מקנים להם חינוך והשכלה שמסתכלת גם על העתיד שלהם? אני לא רואה בזה מתכונת לחיי עולם הבא. אני רואה בזה one way ticket לאחד התנורים הרותחים ביותר בגיהנום

באמת אני לא יודעת למה אני לא מרגישה

שהעול עליי, או שאני סמרטוט, או חוסר כבוד, או כל מה שאתה אומר פה, למה אתה מכליל?

אני לא מכליל!

אני ראיתי את המציאות הזאת בעיניים! את אומרת שאני מכליל רק מיתוך רצון להתגונן! זה לא אצל כולם ככה! אבל בחלק נרחב מהציבור שלכם (הייתי חרדי בעבר. היום אני מגדיר את עצמי כREDNEACK לכן אינני מכלל את עצמי בציבור הזה) זה כמו צרעת! יש לי בת דודה שהיא הייתה שיפחה וגם הייתה מסורבת גט. עד שלא פוצצנו לבעלה לשעבר כל חלק בגוף הוא לא חתם לה על גט (זאת הייתה הדרך מוצא האחרונה) וגם אותה הרבנים השפילו בעת מתן הגט. לא רציתי לעשות כלום לרבנים מחשש שזה יגרום ל"צונאמי" על המשפחה שלי! אבל החברה הזאת זאת חברה מושחתת! אני לא אומר שחילונים הם בסדר. גם אצל החילונים יש "אשפה" אבל אצל החרדים בגלל קשרי השתיקה ובגלל התמיכה של הרבנים בהשתקה מישום מה זה ניראה לי יותר מסריח מאצל החילונים. אחרת. לא היה לרבנים כ"כ מה להסתיר ואני כבר הייתי בתוך הג'יפה הזאת. קיבלתי מכות רצח בתור ילד מהמחנך שלי רק בגלל שראו אותי הולך יד ביד בשכונה עם ילדה שחיבבתי (אני מדבר על גיל 10) אם החינוך אצל החרדים עובד ע"י מכות רצח והשפלות וקשרי שתיקה. אני לא רוצה להיות שם ולא להיות קשור לשם! תודה לאל שהיום אני מכונאי רכב ולא איזה אברך נתעב שמנצל תמימות וחולשה של אישה! אישה צריך ללטף ולחבק! לא להכות! הכנו את הגרוש של בת דודה שלי בגלל שהוא היכה אותה (עין תחת עין) אישה צריך לעטוף בחום ואהבה ולא ליזרוק אותה לחדר מדרגות בפיגמה כמו ש "חייםבזרם" כתבה שהיא ניזרקה כמו כלבה (לא עלינו) ולבי איתה! כי אני מכיר פחות או יותר מה היא עברה ועם מה היא התמודדה! החרדים מתעלמים מצרכי האישה ובמקום לחבק וללטף להקשיב ולעזור הם מכים! כי זה הפיתרון! בת דודה שלי עד היום עם צלקות מהחלאה שהיה נשוי לה 3 שנים! צלקות גופניות נניח בצד לרגע הצלקת האמיתית היא בליבה ובנשמתה! אני שמח שאת לא מרגישה זאת ושקיבלת בעל עם "צלם אנוש" ולא בעל עם "צלם חיה רעה" ואני שמח אכן בכל לבי שטוב לך ואת לא מרגישה את העול! אבל חשוב שתדעי שאת מבין יחידות הסגולה היחידות שזכו לבעל שלא מתייחס אליהן ככה! ויש קשר שתיקה ואף אחד לא יודה באמת! עד שיום אחד זה ישבר! ותזכרי את המילה של המכונאי!

אני יסביר מה...

אני באה ממשפחה חילונית... התחתנתי עם החרדי... ופשוט הרבה מהמשפחה התחילו להתחזק כי הם ממש משוגעים על בעלי בעלי בא מבית חרדי\חסידי, ואחים ואחיות שלו נשואים באושר ממש אבל...

קליט

New member
הרבנים לא מעודדים אלימות !

אדרבה, החינוך החרדי הרבה פעמים מונעת אלימות, מחנכים את הבן אדם מגיל צעיר להבליג, להיות סבלני, לדבר אמת, ללמד זכות, לא לנקום, לכבד את האישה יותר מגופו, וכו` וכו` אז ברור שעדיין יש בחירה לאדם, ויש גם שוליים . ואגב, האישה מפרנסת מרצונה הטוב, עד כמה שהיא יכולה . וברור שיש התפרצויות לפעמים, אנחנו לא מלאכים .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים לגמרי איש!

גודי 10

New member
שידוכים חרדיים

מעשה בימים עברו כשרבי מאוד מסויים המליץ על חסידו במילם אלו מיי _____ איז אזוי וי מיין זין לימים הבחור הכה ופגע באשתו כי היה הומוסקסואל ולא יכל להתקרב אליה ומתוך כעס הרביץ . אלו השדוכים.

איזה סיפור הבאת פה../images/Emo178.gif

איכשהוא הצלחתי לפספס את נושא האשכול, ורק מההפניה מהעמוד הראשי הגעתי אליו... רק זאת אומר שנעתקו מילותיי,
ו-
על כך שהצלחת לאסוף את השברים ולא ליפול. לגבי הנושא הכלל שהעלית (הסתרת האמת בשידוכים), מדהים אותי כל פעם מחדש לראות כמה לחרדים אין אלוהים, אני רואה את זה כמעט בכל צעד ושעל, מלחמות החצירות, הלנת שכר במוסדות, השחתת רכוש ציבורי וכו' וכו'. ומצד שני הם מתגאים בצדקנות וגילגול עיניים לשמים, כמו סיפור על אברך ששלח שיק על סך שמונה עשרה ש"ח כי השתמש בחשמל בית החולים להטענת הסלולארי שלו.

shay419

New member
וואלה...איזה סיפור מעניין..ממש קשה להאמין...

אחת חילונית, מתוך סקרנות קראתי חלק מהפורום, לא יאומן כי יסופר...........

שטויותתתתתתתתתתתתת

זה שהיית חיית ככה אתה לא יכול להכליל א ף א ח ד .ואני חושבת שזה די מכוער מה שאתה עושה.סתם לכתוב בגלל מקרים בודדים!

למעלה