חתונה חרדית

לקי לי

New member
איך בכלל אפשר להיכנס למיטה עם גבר שעוד

לא הרחת אותו, לא טעמת את טעם נשיקותיו, אולי יש לו ריח רע מהפה. זה כל כך אינטימי , שמישהו יגע לך בשדיים ושם למטה, איך אפשר לעשות את זה עם מישהו זר שהרבי החליט לקדש והופ באותו לילה למיטה, זו ממש התעללות.

שום רבי לא החליט לי על הנישואין,

זה נטו אני, מתוך רצון, נושאי שיחה משותפים, בעלי באמת נקי ומסודר, אדם עם כבוד, חרדי, משרת בצה"ל, בקרבי במקרה, אני מכורה לריח שלו ולצורה שלו, טוב, אולי אצלי זה פשוט מתנת שמיים שהכל התברג לי ככה אבל מכאן ועד להכפיש ככה על הכל? תנסה להסתכל על ההצלחה..

mister xy

New member
להסתכל על ההצלחה?

כשמדובר ב"מתנת שמים" הסבירות להצלחה היא קטנה מאוד.

קתרזיס

New member
אז איך אמרת שהכל בעיני המתבונן?

שפר עלייך מזלך. שמחה עבורך לגמרי. אבל חברה נמדדת על ידי החוליה החלשה שלה, לא החזקה... והשאלה היא - אילו לא היה מזלך כל כך רב והיית נתקלת בשידוך איום ונורא, למי היית יכולה לפנות? מי היה מקשיב לך? מי היה נותן כתף? בכל מקרה השרשור הזה מבחינתי הוא לא במטרה לגנות את החברה החרדית כי החברה עשויה ממאות אלפי פרטים בודדים שאי אפשר לשפוט בהכללה... השרשור הזה הוא סיפור אחד, לא קל ונוגע ללב שיכול לקרות גם לאחרות...

מי היה נותן תמיכה?! משפחתי כמובן!!

אחי התגרש מאישה נוראה וכולנו עמדנו אחריו, {במקרה הזה, אחי חילוני בכלל} אין אצלנו הבדלי דת גזע ומין, עובדה לכך שאני ספרדיה נשואה לחסיד ויש אצלנו את כל הסוגים

האם יש משהו בחייך שאינו פחות ממושלם?

עולה תחושת מושלמות מדברייך וזה טיפונת מוזר לי. יתכן שהעובדה שאינך מגיעה ממש מתוך הזרם החרדי ואולי זה עושה את ההבדל, אני לא מכירה אף חברה חרדית שלי שיכולה לחתום שזה נטו היא, מתוך רצון ונושאי שיחה (?) משותפים.

ברור שיש מושלמים...כמו אצלי...

אני חרדיתודיברנו על כל נושא בלי שום גבולות לפני החתונה וב"ה הכלמושלם אצלי ..

nyc25

New member
השקר הגדול

מהכרותי הסיפור אינו נכון וזה מעוות. א. לפני החתונה הזוג המיועד מברר אחד על השני ויש הרבה דרכים איך לברר ב. לאחר מכן הזוג עצמו נפגש ביחד ללא התערבות ההורים ואם זה מוצא חן הם ממשיכים לעוד פגישות עד שמחליטים להתחתן נ.ב.ואצל מי שלא עושה ככה תסבירו לי איך שנתיים מכירים יחד. מתחתנים ואחרי חצי שנה מתגרשים

השקר הקטן

משתמע מהודעתך שאת מכירה את סיפורי באופן אישי - וזה לא נכון. לעניננוו: א. בוודאי שבררים, אני רק מקווה שאצלך יגלו/גילו לך את האמת, רק האמת וכל האמת ב. מה נחשב התערבות הורים? לחץ נפשי מתון נחשב או רק אם הם עומדים מעלייך עם מחבת? ונכון יש כאלו שגרים יחד גם חמש שנים ומתגרשים אחרי יומיים שזה מוכיח מה? אגב לידיעתך, יש גברים שרק בגיל 40 הבינו שהם הומוסקסואלים והחליטו לצאת מהארון אז?

mister xy

New member
כל לחץ שמופעל על נער/ה בגיל צעיר

גם אם הוא מתון כמוהו ככפיה. וצריך לזכור שיש נערים/ת שזו האפשרות היחידה בשבילם לעזוב את בית הוריהם שהם כל כך שונאים, כך שגם זה דוחף אותם להתחתן.

IMLost

New member
כמו בכל קהילה

יש את האנשים הטובים ואת האנשים הרעים.... אז סבבה, יש את אלה שמשחטים גונבים אונסים וכו' וצריך להכניס אותם לכלא אבל מצד שני יש את החרדים שמקימים מוסדות צדקה וכאלה... אז לא להכליל....

היייי3

New member
היי

זה לא נכון בכלל אצל כולם. נכון יש את האלה שמתחתנים כמו חתול בשק.ולא נפגשים, אבל אי אפשר להכליל את כולם. יש גם משפחות פתוחות ששם מתחתנים באושר ולא בהכרח. והלואי שכולם היו ככה...

לא יעזור כלום

חרדי נשאר חרדי, כמו כל מסיונר נוצרי שאני פוגש, אחרי מספר מילות נימוסין הוא מבקש להרים תפילה לישו אדונינו.

למעלה