חתונה חרדית

חתונה חרדית

השבוע הייתי בחתונה חרדית למהדרין, כלה, חתן, רבע עוף והורים מאושרים. לא יודעת למה אבל זה הביא לי פלאשבקים לחתונה שלי שבאמת הייתה יפה ומכובדת, וכל מי שידע פשוט שתק. זה עובד בצורה מאוד פשוטה, הכל מבחוץ נראה בסדר, משפחה מיוחסת למשפחה דומה או עם כסף (מה שבא ברוך הבא), אבל כמה באמת יודעים על המיועד/ת? ואני לא מדברת על "עמידה בסדרים". השיקולים הם בדרך כלל של ההורים (מעמד, כסף, עדות, חשייבס וכאלה) וברוב המקרים מי ש(באמת) בוחר את המיועד/ת הם בכלל ההורים אבל מי שיצטרך לחיות איתם זה הבן/הבת, קצת כמו חתול בשק, אבא אומר הוא גדול הדור הבא, אמא אומרת יש לו מידות טובות (אז בעצם שיתחתנו איתו הם...) ויאללה חתונה. מה גם שבציבור החרדי מסתירים מחלות ונטיות מיניות, טובת הזולת לא ממש עומדת לנגד עיני מישהו, הרבה יותר חשוב "לעשות" שידוך. גם הברורים עליהם מתגאה הציבור החרדי לא ממש עוזרים כי המשפחה והרבנים מסתירים את הפגמים טוב טוב ומשום מה להרוס שידוך נחשב חמור הרבה יותר מאשר להרוס לבחור/ה תמימ/ה את החיים. בהרבה מקרים הצד השני ישלים עם הפגם וישתוק, מה שאומר שנגזרו עליו חיי זוגיות (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה) אומללים. ישבתי בחתונה וניסיתי לא לחשוב על כך שמי יכול לדעת אם החברים שרוקדים עכשיו או אולי ראש הישיבה המכובד יודעים משהו שכדאי היה לדעת רגע לפני החופה....

כל מי שידע

שהוא הומסקסואל, אבל חשב שהפתרון הוא לחתן אותו כמה שיותר מהר.

קתרזיס

New member
קראתי עכשיו

את הלינק שXY פרסם. אני מעריצה אותך על האומץ, על ההתעקשות שלא לשקוע ולהכנע... מאד נגע ללבי כל הסיפור על השתלשלותו... והכתיבה שלך - את כותבת יפהפה. קבלי חיבוק וירטואלי... אני הייתי שולחת אנשים להרביץ לאדיוט מספר שתיים. גיבור על נשים. בהמה. כמו שכבר כתבת - הדברים שעברת עזרו לך לעצב את אופייך ולחשל אותך. הם חלק ממי שאת עכשיו. ולדעתי את מדהימה.

כולם שם קורבנות.

הבן אדם הומו וזאת עובדה. אבל בחברה שבה לאף אחד אסור לחשוב ולאף אחד אסור להחליט....כולם הופכים לאנסים ונאנסים. מה שצריך לעשות זה להפיץ מידע. העט חד מכל חרב.

אדם כמו הכלב השני צריך לנסר לו את שני הידים

מנהלים: סלחו לי על ההודעה! זה הולך להיות חריף! וזה בא ממקום של כאב/רחמים/כעס גם אני קראתי את הבלוג של "חייםבזרם" ציפור דרור שקיצצו לה את הכנפיים והרסו את חייה! אין צורך לומר שאותו אחד שהיכה אותה יש לו כרטיס כניסה מובטח לגיהנום! אחד כזה צריך לתת לו מכות רצח ולהשאיר אותו משותק בכל חלקי גופו שלא יוכל אפילו לדבר ויהיה ניזון מאינפוזיות לשארית חייו שלא שווים מאומה! גבר שמכה אישה/ילד צריך להשאיר אותו נכה לעולמים! אתה גיבור על אישה עדינה שלא יכולה להתגונן? אתה גיבור על ילד חסר ישע שלא יכול להחזיר לך? אדם כזה צריך לשלוח לו אחד עם זרועות חזקות שיפוצץ אותו במכות! אני רוצה לראות את אותו אחד אם מכונאי משאיות יעשה לו את מה שהוא עשה לאישתו! אני רוצה לראות מה ישאר ממנו!

סוג ב

New member
יש לי גם חברה

שהתחתנה עם בחור שהתברר כהומו, אני לא מבינה כמה דברים: אני לא אנסה לתקן את החברה, כי זה אבוד מראש, אבל איך אפשר לדחוף בחור שאוהב בנים, להתחתן עם אישה שגם אוהבת בנים. זה כ"כ התעללות, מרמה, גנבת דעת וכרגיל, זה רק מוכיח שבשם הדת מותר לעשות הרבה מאוד דברים לא כשרים. הבעיה השניה מתחילה כשהבת זוג מגלה, למה כ"כ קשה לה לצאת מזה? חברה שלי קיבלה איומים על כל משפחתה, אם תגלה ותספר על הבחור, היא חיכתה בסבלנות כמה שנים, עד שבעלה מצאה פראיירית אחרת ורק אז, היא קיבלה את הגט המיוחל. גם מתעללים בה, מוכרים לה חתול בשק וגם קשה לה מאוד לצאת מזה. אני לא יודעת עד כמה אני אמורה לרחם על הבחור, אז אוקיי, חיתנו אותו, אבל הוא בנאדם בפני עצמו והוא לא חייב לעשות את המוות לאשתו הטריה ולא לתת לה גט כשהיא מגלה. מצד אחד, אותו בחור, בשל היותו חרדי, הוא לא יכול לחיות עם בן זוג ולמשש את מיניותו, מצד שני, אני בטוחה שהוא מסתדר ויודע איפה למצוא בחורים כמוהו ולבוא על סיפוקו. אני מאוד יכולה להבין עד כמה חיים דפוקים יכולים להיות לבחור כזה- אבל למה לדפוק עוד בחורה על הדרך ולהתחתן איתה? וכמה בנות ישראל כשרות וחסודות חיות עם גברים הומוהים אומללים שבשם הדת מאמללים את החיים לעוד הרבה בחורות?

לא הבנתי משהו

איך המשפחה ידעה ? הרי בחור הומו לא מספר זאת למשפחתו כי או שהוא לא יודע שהוא שונה או שפוחד שיסמנו אותו כלא נורמלי בתוך המשפחה וישלחו אותו לפסיכיאטר כי הרי משפחה חרדית "נורמלית " לא מכירה בכך שבאמת יש הומו סקסואליות

סוג ב

New member
אני לא יודעת איך המשפחה ידעה

אבל מציאות שידעו. הם איימו שלא יספרו. הם לא נתנו גט, עד שהוא מצא אחרת..

בוקר טוב

יכול להיות שהוא התעסק עם אחרים במקווה או בישיבה והם חשבו שחתונה יפתור את הבעיה וזה לא קרה ויש המון חרדים נשואים שחיים בשלום כדו מיניים

mister xy

New member
זה לא מוריד מחומרת המעשה

הם לקחו את הבחורה הזו כשפן נסיונות כי אולי זה יפתור את ה"בעיה"

mister xy

New member
שמעתי פעם סיפור

על בחור הומוסקסואל ובחורה לסבית שנישאו שניהם בכוונה תחילה ומתוך ידיעה ברורה לאן הם הולכים. כל זה כדי לרצות המשפחה וזה מה שנתן להם "כיסוי" להמשיך עם יחסים חד מיניים. בקיצור, הם חיו שניהם ביחד וכל אחד לחוד...

b o t t e n

New member
שאלה מהראשי: וכמה לסביות חרדיות מחותנות../images/Emo35.gif

ולהן בטח יותר קשה למצוא סיפוקים מיניים מחוץ לנישואים.

מני אה

New member
דווקא היה יכול להגיע להסכם עם אישתו

את תעשי מה שבא לך איפה שבא - וכך גם אני אנהג. ולאפשר לה יותר חופש (לאו דווקא במיניות) גדול

mister xy

New member
חתונה חרדית?

לפעמים אני תוהה אולי כל הריקודים והתזמורת וארבע מאות המוזמנים לחתונה, נועדו אך ורק כדי לחפות ולטאטא בעיות אפשריות. ומעשה שהיה כך היה: יש לי קרובת משפחה שנישאה בשידוך לבחור ירא שמים כליל המעלות ממשפחה חשובה ומיוחסת וכו' כו'. הכל טוב ויפה, ענבי הגפן בענבי הגפן, אלא שחודש אחרי החתונה הברנש עזב את הבית ורצה להתגרש בלי שום סיבה הגיונית. משפחתה של הבחורה הזמינו חוקר פרטי שיעקוב אחרי הברנש והוא גילה עובדה מדהימה, הבחור הזה ששמו הולך לפניו הוא צורך סידרתי של שירותי מין בתשלום, וככל הנראה הוא עזב את אשתו הטריה בגלל שלא סיפקה את יצריו המיניים. בדיעבד התברר שגם המשגיח והחברים בישיבה ידעו מזה והם בחרו לשתוק, הגדיל לעשות אחד מהם שאמר: מה? לא ידעתם מזה?

למעלה