חשיבות הסמנריון

Tom Kapinos

New member
חשיבות הסמנריון

מישהו יודע עד כמה חשוב הציון בסמנריון ל"עתיד"? כלומר, שבאים לראיונות עבודה אחרי ההתמחות או בקבלה לתואר שני - האם מייחסים משקל משמעותי לציון בסמנריון?

sacrament

New member
לראיונות עבודה בטוח לא...

אלא אם כן זה סמינר שהגיע לאיזה כתב עת נחשב, ואז תציין את זה יפה בקורות חיים תחת פירסומים. לגבי קבלה לתואר שני - ממה שאני יודעת לא. יש חשיבות להמלצות אבל, ולרוב המלצות יותר קל לקבל בקורסים בקבוצות קטנות יותר, כמו סמינר...

Lady McBeth

New member
דווקא הבוס שלי ביקש לראות את הסמינריון

הוא אפילו קרא אותו ובריאיון השני שאל אותי שאלות לגביו.

sacrament

New member
לא דיברתי על ריאיון התמחות

ממה שהבנתי הוא התעניין בריאיונות שאחרי ההתמחות. בריאיונות התמחות שאלו אותי הרבה על סמינרים בגלל שהתראיינתי בשנה ג' וד' כשכבר התחלתי במקביל תואר שני. זה כמובן לא רלוונטי לשנים א' וב' או תחילת ג' (אלא אם יש כבר נושא/ראשי פרקים ויש על מה לדבר).

Lady McBeth

New member
אה, כן, אופס

אל תשימו לב אליי, אני עדיין באפטרשוק סווייד.

sacrament

New member
אל תגידי סוויד

אני עדיין רוצה להתאבד שלא הלכתי או להרוג מישהו אחד מהם סיפור עצוב, אני לא יודעת מה אני אגיד לנכדים שלי... ברט

Lady McBeth

New member
ההופעה הכי טובה שראיתי מימיי.

וכמובן - שורה ראשונה באמצע + ברט אנדרסון יורד לקהל (אלינו!). אבל אני בטוחה שאת אוכלת את עצמך מספיק

Lady McBeth

New member
אגב, התמונה לא שלי

אחת הידיים שנוגעות בברט שם שייכת לי כך שלא ממש יכולתי לצלם מהזווית הזו.

sacrament

New member
את אדם רע ומרושע! ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

ברשותך, אני הולכת לדפוק את הראש בקיר. או במשהו כואב יותר.

Lady McBeth

New member
../images/Emo201.gif

יש עוד הופעות קרובות בארץ (אומנם לא של סווייד, אבל מה לעשות..) שאמורות להיות מצוינות. פול סיימון, ג'יינס אדיקשן, ג'ון קייל, מובי, מארק רונסון, בלונד רדהד.. לא חסר..

sacrament

New member
סורי, הם לא ממש כוס התה שלי

או לפחות לא עד כדי כך שאני אשקיע מאות שקלים כדי לראות אותם

Anabol

New member
אפס חשיבות.

לפחות לעניין הראיונות. אחרי שנה התמחות, בגיל קרוב ל30, לא בדיוק מעניין את המראיין כמה קיבלת בסמינר "זכויות עצורים באיו"ש" בשנה ג' באוניברסיטה. ואפילו מעבר לזה, הציונים בכללותם לא ממש חשובים.

למעלה