אם תקראי את ההודעה הקודמת שלי
א. אם תקראי את ההודעה הקודמת שלי תראי שזה גם מה שכתבתי מקודם, פשוט פה זה היה יותר מפורש. ב. לא אמרתי עם זה בסדר או לא בסדר, רק הדגשתי את ההעובדה הזאתי. אין בעיה להרגיש את עצמך איך שאתה רוצה, אבל לפי דעתי מה שהוא כתב ואיך שהוא כתב, זה היה איזשהו סוג של השווצה, הנה תראו כמה אני גדול, ומה הבנתי וכמה התפתחתי, אפשר להרגיש זאת, אבל לא צריך למסור זאת באופן שהוא כתב זאת, תוך כדי יהירות ושלילת האחר(ושוב אני מדגיש לא שללתי את דבריו, אלא את הדרך שהוא כתב אותם, יותר נכון שללתי את זה שהוא שלל אחרים, אבל זה לא משנה כרגע) ג.יכול להיות שכן יכול להיות שלא. אבל זה לא רלוונטי, ההודעה הקודמת התייחסה להודעה הראשונית, ושמה הוא שלל, ולכן כתבתי את מה שכתבתי. ד. אני לא מנסה שום דבר, פשוט הדיון נמשך ולצערי אני מצטרך לחזור על דבריי, אין לי רצון להשפיל או לפגוע בבן האדם, מעבר לכך הייתה לו הזדמנות להגיב על דבריי, אך אין הוא עשה זאת. וזה לא שהוא לא היה בפורום, הוא כן(השאיר הודעות). אם תסתכלי שוב בהודעה הקודמת שלי, תראי שבקשתי ממנו "להאיר את עייני", עם אני טועה, ובכך הדגשתי, את זה שאולי אני טועה, אולי לא הבנתי אותו נכון, במלים אחרות הטלתי ספק בדבריי מחשש לחוסר מידע, אך הוא לא הגיב, ולכן אני נשאר בדעתי ה. חחח... התכוונתי שהפיתוח המודעות האישית שלי, לא רלוונטי לדיון, את ההתפתחות האישית שלי אני לא כותב בפורום, ובטח לא פעם ראשונה שאני נמצא בו(עד עכשיו לא ראיתי אותו בפורום), אני בדרך כלל לא הולך ברחוב ומתחיל להתפשט. ושוב אני לא רוצה לומר שאסור, אבל הרוב לא יעשו ככה, אבל זה גם זכותי לא לדבר על זה, עם אני לא חושב שצריך להזכיר זאת. האנשים שכן צריכים לדעת על ההתפתחות האישית שלי יודעים(בין השאר בפורום הזה), אז לגבי "ה" לא הבנת למה התכוונתי... ואין לי מטרה להקטין אף אחד, שיבושם לו, אני רק מצאתי לנכון להדגיש את דרך הכתיבה, כי אני חושב שיש בה פסול, כי היא משדרת יהירות,התנשאות והשווצה. כשהם מוסווים בתוך כתיבה, על איך אני הוא מגיע להכרה עצמית. גם אם הוא היה רוצה לספר על איך הוא מגיע להכרה עצמית, לא היה חובה להוסיף את כל הדברים שהוא הוסיף. ושוב... אם אני טועה הוא מוזמן להאיר את עיניי.... קפיש?