חשוב

Dorushh 3

New member
../images/Emo45.gifשתביני../images/Emo6.gif../images/Emo216.gif

הוא מדבר איתך על זה ששירי לא יפה בלי איפור, ומצד שני שם לך תמונה של נינט שהיא מתאפרת

Dorushh 3

New member
נו ו..?../images/Emo4.gif../images/Emo216.gif

אני לא מבין אתכם.. כאילו מה? נשים מכל העולם מתאפרות! אז מה אתם רוצים משירי?! גאד. וחוץ מזה, נומר והיא "מכוערת" (
) עובדה שהיא מצליחה, ושהדיסק שלה מוכר, ושיש לה המון מעריצים, ושעוד ושעוד ושעוד..
אולי תבינו כבר שנינט ושירי כבר מזמן לא בתחרות?! כוכב נולד נגמר מזמן, כל אחת המשיכה לדרכה וביססה את המעמד שלה.. תפסיקו כבר להשוות ביניהן כל הזמן! למה אתם לא משווים בין נינט למירי נגיד? או לרוני? או לשרית חדד? היום יש המון זמרות וכל אחת הולכת בדרך שלה!

ERonny

New member
על יופי לא מתווכחים..

כל אחד והטעם שלו.דיון מיותר כל כך.

ואני יכולה....

לומר לך שהיא שבתמונה הזאת היא לא יצאה טוב !!!!!!!!!! יופי שלקחת את התמונה הכי מכוערת אבל מה עם שאר המיליון התמונות היפות?! למה לך אין תמונות שאת יוצאת לא יפה!? היא כמו כל בן אדם אחר!! ואם את חושבת שיש תמונות שהיא יוצאת בהן יפה בגלל האיפור אז את טועה! איפור זו תוספת אבל הוא לא משנה תווי פנים של בן אדם!! אם בן אדם יהיה פשוט מכוער שום איפור לא יעזור לו. זאת תמונה למשל מהמחזמר "הלהקה" שהיא צריכה לשיר ולרקוד והיא בכל זאת יוצאת מדהים בתמונות!!! ויש מלא תמונות פפראצי שהיא יוצאת בהן ממש יפה!!!!!!!

מי שיפה יפה גם בלי איפור..

שהוא קם בבוקר..ותסלחי לי אבל שירי בכלל לא כזאת..מה יפה בגמדה עם אף של לא יודעת מה..

בלי איפור שירי מכוערת וגם עם איפור

היא לא כזאת יפה אני יכול להוציא לך עוד 10000 תמונות שלה עם & בלי איפור שהיא מכוערת בהם ! וגם במציאוצת ראיתי אותה בלי איפור היא לא משהו

lahav100

New member
שירי מכוערת פרחולה עם קצת קול. אין

מה לאהוב בה. אפילו משחק בסדרה היא ניסתה. גם גרוע. היא קילקלה תפסטיגל השנה. עכשיו גם תלהקה תהרוס.

Dorushh 3

New member
סליחה, אבל שאת קמה בבוקר../images/Emo216.gif

את כוסית מעלפת? נראית כמו מיליון דולר?! את לא משתמשת באיפור?! חפשו לכם חיים
ואני עדיין לא מבין איך המנהל עוד לא מחק את השירשור הזה

צדק777

New member
שירי זהב טהור לעומת נינט. גם בצורה

החיצונית וגם באופי. ראיתם את נינט בלי איפור?

lahav100

New member
חה!

שירי גמדה דומה לעכברה עם ובלי איפור. נינט יפה בכל מצב! היא מדהימה. שירי פרצוף תחת.

צדק777

New member
התפקיד של שתיהן זה לא להיות יפות

אלא לשיר יפה. שירי עושה את זה ונינט לא, ואתם ממש לא מוכנים לשמוע את האמת, וכל דבר שלא מוצא חן בעיניכם, במקום להתמודד ולחשוב, ישר מוחקים או מתעלמים. ממש בת יענה שטומנת את הראש בחול. יאללה, תפקחו כבר את העיניים.

dovratl120

New member
תגידו אין לכם מה לעשות חוץ מלרדת על

שירי דברו על נינט עזבו את שירי בשקט כבר!

למעלה