אני עם אור!!! וגם לי יש הסבר..
יש לי מורה שעבד איתה במשך שנה או חצי שנה. עכשיו, אני תמיד חשבתי שהיא חמודה מאוד כי ככה היא מצטיירת בעיניי אנשים. כששמעתי שהמורה לפיתוח קול שלי עבד איתה, שאלתי אותו איך היא וישספר לי קצת עליה. הוא אמר שהיא בנאדם לא נחמד בכלל. היא עושה פוזה של חמודה, אבל היא רחוקה מלהיות כזו. ולכל אלה שאומרים "לכל אחד יש ימים רעים".. חח ממש לא. זה רק מקרה אחד מתוך 100 שאני מכירה. גם הייתה לי חברה (וירטואלית, הכרתי בפורום) שהייתה ממש מתה עליה. אבל מאוד. לאחר שהיא פגשה אותה היא התאכזבה ממש! שאלתי אותה למה, והיא אמרה שלא צריך להרחיב יותר מדי. אפשר לראות לבד שהיא סנובית, והיא הזמרת היחידה שמתי שהיא מופיעה במקום כלשהו, במקום להתייחס אל מעריציה כמו שאר הזמרות היא עסוקה בעצמה ולמשש את עצמה. ודבר אחר שממש הגעיל אותי, שפעם אחת שביקשו ממנה להופיע למען ילדים חולי סרטן בהתנדבות, היא אמרה "מצטערת אבל אני לא מופיעה לילדים מהסוג הזה". פשוט גועלי כל מה שהיא עושה בשביל כסף. ועוד מקרה נוסף, שמערית אחר סיפר שהוא היה בהופעה וזרק לה פרח, והיא קיבלה אותו, אבל לאחר חמד דק' זרקה אותו לקהל. אין מיס יחס זה?. טיפת כבוד אין לה. היא מופיעה רק בשביל השואו והציצים. כל כך צבועה הבת אדם הזו.. אישית אני לא סובלת אותה.. אבל היא זמרת טובה עם שירים טובים וקול טוב. "לא כל מה שנוצץ הוא זהב!!". ואורו'ש מה את רצינית? היא לא נתנה לאנשים שלא קנו אץ הדיסק שלה להיכנס?. טוב ממה כבר אפשר לצפות ממנה.. דוחה.! איזה חפירה..חח מצטערת!