חשוב

lahav100

New member
חשוב

אני אישית שונא את שירי מימון בדם.. לא יודע היא פשוט דוחה אותי.. תגידו לי מה אתם חושבים עליה אולי אני סתם פיתחתי אנטי-שירי. . . שרשרו לי פליז!

חחחח זאת תמונה מלפני

8 שנים מה את תוקעת אותה פה?!!? יאללה תמשיכי לחטט ברשמי שימי לב איזה תמונות מהממות יש שםםםםםם וממש מעט שלא!! גם אני יכולה להזכיר לך פתאום איזו שמנה נינט שלכם הייתה אבל אני לא מזכירה את זה כי אני מסתכלת על מה שקורה עכשיו , לא כמוך!!!! את מנסה למצוא את כל הפאקים שלה אני בטוחה במיליון אחוז שאת לא נראית יותר טוב!!!!

טוב יש לי הרבה דעה בנושא שירי מימון

קודם כל היא שרה יפה ויש לה כל אבל היא חשה מעצמה , מתלהבת , לא מתיחסת יפה למעריצים עוד... ואני יסביר לכם למה ! לפני הארוויזיון לא ממש תפסו ממנה והתחילו לאהוב אותה מהאירוויזיון ! אהבתי אותה טיפה שהיה תארוויזזיון תיכננתי אפילו לקנות תתקליט שלה אבל אחרי הארויזיון היא התחילה לתפוס תחת. והלכתי עם ידידה שלי שקנתה תדיסק לפגוש אותה בחנות טוואר רקורדס שהיא חתמה על דיסקים 1 ) כל מי שלא היה לא דיסק היא ביקשה לא להכניס אותו 2 ) ניכנסתי עם ידידה שלי היא לא דיברה והייתה עם פרצוץ תשעה באב בתמונה ובכלל 3) היא לא התייחסה בכלל למעריצים העיקרשיקנו תדיסק מאז אני וידידה שלי לא ממש אוהבים אותה יש להש ירים יפים וקול יפה אבל היא בנאדם דוחה לדעתי היא הופיעה ביום העצמאות בעיר שלי והלכתי לראות סת ם אם בהיא הורידה תוזה אבל זה ממש ממש לא היא העלתה אותו הנה הסירטון מההופעה ביום העצמאות ( שימו לב שכל שנייה היא עם השיער שלה ) http://www.youtube.com/watch?v=EMvMP9l2a3Y&search=shiri%20maymon טוב אז לסיכום שירי שרה יפה ויש לה שירים טובים אבל היא חשה מצטער שחפרתי ביקשת את דעתנו =]

אני עם אור!!! וגם לי יש הסבר..

יש לי מורה שעבד איתה במשך שנה או חצי שנה. עכשיו, אני תמיד חשבתי שהיא חמודה מאוד כי ככה היא מצטיירת בעיניי אנשים. כששמעתי שהמורה לפיתוח קול שלי עבד איתה, שאלתי אותו איך היא וישספר לי קצת עליה. הוא אמר שהיא בנאדם לא נחמד בכלל. היא עושה פוזה של חמודה, אבל היא רחוקה מלהיות כזו. ולכל אלה שאומרים "לכל אחד יש ימים רעים".. חח ממש לא. זה רק מקרה אחד מתוך 100 שאני מכירה. גם הייתה לי חברה (וירטואלית, הכרתי בפורום) שהייתה ממש מתה עליה. אבל מאוד. לאחר שהיא פגשה אותה היא התאכזבה ממש! שאלתי אותה למה, והיא אמרה שלא צריך להרחיב יותר מדי. אפשר לראות לבד שהיא סנובית, והיא הזמרת היחידה שמתי שהיא מופיעה במקום כלשהו, במקום להתייחס אל מעריציה כמו שאר הזמרות היא עסוקה בעצמה ולמשש את עצמה. ודבר אחר שממש הגעיל אותי, שפעם אחת שביקשו ממנה להופיע למען ילדים חולי סרטן בהתנדבות, היא אמרה "מצטערת אבל אני לא מופיעה לילדים מהסוג הזה". פשוט גועלי כל מה שהיא עושה בשביל כסף. ועוד מקרה נוסף, שמערית אחר סיפר שהוא היה בהופעה וזרק לה פרח, והיא קיבלה אותו, אבל לאחר חמד דק' זרקה אותו לקהל. אין מיס יחס זה?. טיפת כבוד אין לה. היא מופיעה רק בשביל השואו והציצים. כל כך צבועה הבת אדם הזו.. אישית אני לא סובלת אותה.. אבל היא זמרת טובה עם שירים טובים וקול טוב. "לא כל מה שנוצץ הוא זהב!!". ואורו'ש מה את רצינית? היא לא נתנה לאנשים שלא קנו אץ הדיסק שלה להיכנס?. טוב ממה כבר אפשר לצפות ממנה.. דוחה.! איזה חפירה..חח מצטערת!

אין לך מה להצטער על זה שאת אטומה,

עם כל הכבוד,אני עובד גם בטאוור וגם אצלנו שירי עשתה פרומו,כך שזה ממש לא נכון להגיד את זה, כל מי שיכל ניכנס, בגלל זה עשו שתי נגלות, שירי היא בן אדם מדהים!!!, היתי איתה בקייב בשבוע האירויזיון והיא היתיחסה למעריצים בצורה מדהימה!!!!! אז תתיחסו לשמועות,כי רוע מסתבר יש בשפע, ואני יכול לקרוא על כך הרבה מיכם!!!

אטומה אתה יודע מיי:]

וכמו שאמרתי זה ממש לא בגלל שמועות. זה שאתה עיוור לא אשמתי. אוהב אותה? סבבה לך תהנה.. רחוק לא תגיע.

צדק777

New member
אתם יודעים מה ההבדל בין שירי לנינט?

1. שירי זמרת עם קול מדהים, ולנינט אין קול. היא סתם צורחת. 2. שירי מתנהגת טבעי ולא עושה הצגות. כשטוב לה היא מחייכת וכשרע לה היא מתנהגת בהתאם. נינט - לעומתה - מסתירה את אופייה האמיתי ועושה הצגות של נחמדה, כשבאמת היא חושבת את עצמה, צבועה, לא מוסרית, שחצנית וטיפשה. אתם גם לא שומעים כשהיא צוחקת על המעריצים ה"מטומטמים" שלה (לדבריה). היא פשוט צריכה אתכם אז יש הצגות. איכס!

אני בן וכן שירי לא נתנה

מי שלא קנה תדיסק להיכנס , אני ניכנססתי כי ידידהש לי קנתה תדיסק ומאז אני וידידשהש לי לא סובלים אותה בתו בנאדם כמובן יש לה שירים יפים אבל בנאדם היא לא

lahav100

New member
טוב שחפרת...

עזר לי להבין איזה כלבה. לדעתי תעתיקי ותדביקי ישר לפורום שלה.

עלק לא מתייחסת יפה למעריצים כל חג

או אחרי אירויע מסוים היא נכנסת לפורום ורושמת חג שמח ותודה זה לא להתייחס יפה?

אני מכיר אותך אתה גם היית באירוע

שהיא חתמה על הדיסק ! היא מתייחסת דוחה , היא חשה מעצמה , ועושה יותר מידי פוזות על הבמה ולא מתייחחסת לקהל ! ידידה שלי מצטערת על היום שהיא קנתה תדיסק! אנחנו לא אומרים שהיא לא שרה יפה אלא שהיא מתנהגת דוחה!

rotemsror

New member
אני חושבת ששירי מימון היא זמרת

מצויינת עם קול ממש יפה וזהו, אני לא מכירה אותה אישית בגלל זה אני לא יכולה לחוות את דעתי עלייה בתור בת אדם וזהו.

rotemsror

New member
אהה ולדעתי זה סתם שמועות שאומרים

שהיא חושבת את עצמה וכו' לכל בן אדם יש לפעמים ימים רעים, וגם אנשים לפעמים אוהבים להמציא דברים כנ"ל העיתונים

למעלה