חשוב

Miss Nushi

New member
עלק הכל אני יכולה לשתוק..אבל..זה?

ווואי ה' אתה ילד מסכן..אמא'לה.. טוב בואו נתחיל מזה, שפגשתי את שירי יותר מכם..בטוח.. והייתי איתה יותר מכם..בטוח.. והיא אחת הנשים הכי מדהימות שקיימות בעולם.. נכון, לפעמים היא עייפה או משהו, אבל היא בחיייייייייייייייייייייים שלה לא מוציאה את זה עלינו.. ואתם מוכנים כבר להפסיק לדבר עלייה בפורום של נינט? נינט היא פאקינג שחקנית..היא ושירי כבר לא קשורות בכלל.. תהנו איתה ותעזבו את שירי בשקט.. אני מבינה שמשעמם לכם וזה, קשה לדבר כל הזמן על יהודה לוי.. אבל חלאס.. טחנתם מים..
 

ג ב ש ו ש

New member
לא אוהב אותה../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

כאילו גם לא שונא אותה,אני לא שונא אף אחד בעולם הזה אבל אני ממש לא אוהב אותה,כאילו מההתחלה של כוכב נולד אמרתי את זה,מאז האודישנים וזה נמשך עד היום. כשהיא הייתה באירוויזיון קיוויתי מאוד שתצליח בשביל ישראל וכו' אבל לא מעבר לכך. אני מבקש להבא לא לפתוח שירשורים כאלה פה,זה עלול לגרום לריבים ואני לא אוהב את זה.
 
אז ככה: שירי היא מלכה ואני מעדיף

אותה על פני כל אחת ואחד ממשתתפי כוכב נולד!!!, מה אכפת לי איזה בן אדם היא, היא עושה מוסיקה טובה,היא מדהימה יש לי נוכחות וכריזמה שאין לאף אחד אחר....
 
ממ..

לכל אחד יש העדפות.. אתה אוהב מישו רק בכלל המוסיקה שלו והכריזמה. אחרים אוהבים מישו בגלל האופי שלו. לך לא מזיז איזה בן אדם היא.. לאחרים כן.
 
צריך לשפוט אומן לפי המוסיקה

שלו ולא לפי האופי שלו.... רוב האומנים בארץ הם מתנשאים,אז מה, זה אומר שאני לא ארכוש את הדיסקים שלהם ולא אוהב את המוסיקה?!??!, חמודלה , את ילדה בת 12... תגדלי ותביני זאת!!!
 
|גם נכון../images/Emo45.gif

לי לא כ"כ אכפת מה אומן X עושה עם Y... אם הם מתנשקים, חברים, שוכבים יחד וכדומה. אני מעריכה אומנים על פי המוזיקה והיצירה שלהם.
 
לא מותק:)

מצטערת לאכזב, לא בת 12 וגם לא קרובה. וזה לא רק האופי, זה גם הכישרון אני מסכימה. לרגע לא אמרתי ששירי היא לא כישרונית ושאין לה כריזמה. ונכון רוב האמנים הארת הם מתנשאים, וכל אחד בוחר להתחבר למי שמוצא חן בעיניו. נינט היא שילוב של 2 הדברים וזה מה במיוחד בה. אני הגבתי נכון לעכשיו לגבי האופי של שירי, לא המויסקה שלה. זה היה הדיון. לגבי המוסיקה אני לא יכולה להגיד כלום וגם אפעם לא אמרתי. שירי כישרונית מאוד ואכן דיווה. אבל מה לעשות שבנאדם היא לא? וזה שאתה מת עליה בגלל המוסיקה, ואני לא, זה לא אומר שאני ילדה בת 12 שלא מבינה כלום. אם הייתי שופטת אמן לפי המוסיקה שלו, שירי היא מעולה וזמרת אחת הטובות בארץ, עם שירים מעולים. אני לא דיברתי על שירי בתור אמן אלא בתור בנאדם. ואם לא מצא חן בעיניך המילים שאמרתי אתה יותר מלא מוזמן להגיב.
 
היא בסדר../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

היא נראית חמודה. יש לה שירים נחמדים... אני לא אוהבת אותה וגם לא שונאת. ותפסיקו לעשות השוואות! כאילו שירי זמרת ונינט זמרת... כבר ממזמן אין את המחנות האלו.
 
../images/Emo8.gif

היא נראית חמודה, זה כן.. זה ממש לא קשור לנינט. עובדה שאני אוהבת גם את מויאל וממש לא שונאת את סקעת. פשוט אני לא מחבבת אנשים מהסוג של שירי. בכל מקרה אני לא מאלה שיאלו לה ממות או משו, כמו שאמרתי היא זמרת טובה ושיהיה לה בהצלחה לאן שלא תפנהץ
 
סבבה../images/Emo13.gif

פשוט לדעתי לא כדאי לשפוט אנשים עד שלא מכירים אותם בין אם הם מפורסמים או לא. וד"א: את גם ברשמי?
 
יאללה שמענו אותךך!!

שירי היא זמרת עם קול מדהים, היא נראית טוב והיא ממש נחמדה!!!!! מה בדיוק דוחה בה?!?! בקיצור, אתה דוחה אותי. טיפש!
 
שירה? יפה? ../images/Emo5.gif

יפה נכון?????.. -------------> ואני יכול להוציא לך עוד 10000 תמונות שלה בלי איפור תראה איזה כיעור היא גם מבחינת אופי וגם בחיצוניות
 
למעלה