חשוב!

mayakol

New member
חשוב! ../images/Emo36.gif

נתחיל מזה שיש לי מחר מבחן במתמטיקה, כך שאני לא כ"כ מבינה מה אני עושה כאן... הסיבה הרשמית היא שנכנסתי כדי לבדוק אי.מיילים, אבל כמו כל סיבה רשמית, מסתתרים הרבה דברים מאחוריה... בכל אופן- הגעתי למסקנה שאני לא יותר מידי מכירה את האנשים פה לעומק, ואם מארגנים פגישה חשוב שנדע טוב יותר אחד על השני... ולכן- אני קוראת בזאת לתיקון המצב!!! והנה הרעיון-
אני מבקשת שכל אחד יכתוב על עצמו בין פרט אחד לשלושה פרטים, שהיינו מופתעים לגלות עליו (כשכל המרבה, הרי זה משובח, כך שעדיך שניים, שלושה) או שלא שסתם לא ידענו עליו עד עתה... אני בהחלט חושבת שזה עשוי להיות מעניין! (אם יהיה שיתוף פעולה כמובן) זהו להפעם... ואני חושבת שצריך להתחיל בספירה לאחור עד פסח, כדי שלא נתייבש פה!

yair m

New member
משהו בשבילך....

ליאור והדסה מכינים אתר וטרואלי ושם יהיה את הדברים שאת מחפשת בקרוב מעוד שליאור יחליט מתי הוא רוצה להקים את האתר נדע קצת כל אחד על השני. אם לא נתת לו את הפרטים שהוא ביקש אז לא יודע שאלי אותו אם הוא עוד מקבל אותם.

mayakol

New member
האמת היא....

שלא ממש התכוונתי לזה! הכוונה שלי הייתה יותר בעניין של פרטים שהם לא בגדר החומר שליאור והדסה אספו לסניף הוירטואלי... הם אספו רק בעניין של תחביבים וכאלה.

../images/Emo15.gif

מעניין, מה את רוצה שאני אספר על עצמי? יש הרבה דברים שיפתיעו גם אנשים שמכירים אותי כמה שנים טובות :) רק תשאלי..

beckham17

New member
אני יודע מה את אוהבת...

את אוהבת לאסוף בשבילי כרטיסיות של רכבת.......

תצחק תצחק

במפגש הבא תראה מה יצא..:) הי, ונעשה כמו בפעם שעברה פאזל מכמה? אבל הפעם אני אשתדל לא לקרוע חתיכות קטנות...

חָגָי

New member
אויויוי!

אילו אנשים יבשנים... בגלל שאפחד לא התייחס, אני אתייחס (ולא בגלל שומסיבה אחרת!) תופתעו לגלות ש... 1) אני ב 5 יח"ל במתמטיקה!! (את הציונים אני לא חושף..) 2) אני גם ב 5 יח"ל באנגלית (גם את הציונים האלה אני לא אחשוף כאן...) 3) אני טמבל! (לקח לי הרבה זמן ללמוד איך מאייתים את המילה הזאת. קשה הא?) 4) הודעה חשובה לגולשים: נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה. הבנתם? אני לא. חבל.

טיפוסית

New member
תראה יש אנשים ש....

שהמדינה לא חשובה להם כמוך.. מה אפשר לעשות? העתקת במתמטיקה ואנגלית?????

חגי../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

1. כל הכבוד לך 2. כל הכבוד לך 3.בהסתמך על סעיף 1 ו-2 סעיף 3 שלך לא קביל!!!! אתה טמבל שאתה חושב שאתה טמבל!!!
אני ועוד הרבה אחרים כאן= לא חושבים שאתה כזה!!!!

חָגָי

New member
איזו תמיכה!

ת'אמת, לא נכנסתי לכאן בתור צורך קבוצת תמיכה... אבל תודה בכל מקרה.

טיפוסית

New member
נו, תודה שהעתקת

גם אתה וגם החבר שלך העתקתם. גם בבגרות עצמה תעתיקו? אבל מצד שני יש מלא אנשים שעשו 5 יח' באנגלית ולא יודעים היום כלום באנגלית(אחותי, אח של חברה שלי, והמון בנות באולפנה שלי)

פרטים???

בס"ד אני חושב אין עליי איזה משהו חדש שאתם לא יודעים... אולי זה שקרתה לי תאונה??? אבל את זה כבר אמרתי יום חמישי ובעידכון השבועי... אהה בעצם יש לי: הוצאתי את האוטו היום מהמוסך....

mayakol

New member
טוב, לא התכוונתי לזה ליאור...

אני אשתדל לכוון יותר- חגי הכי התקרב פה, ואתם אמורים לעשות כמוהו (אם תלכו בדרכו נגיע לתוצאה המיוחלת) והרעיון הוא, ליאור, לא לכתוב משהו יומיומי כמו "האוטו חזר מבמוסך" אלא פרט ביוגרפי עלייך, שטרם יצא לנו לגלות (ואם האוטו הוא חלק מהביוגרפיה שלך, אז אני אקבל גם את הפרט הזה...
)

אני אנסה...

למדתי בכ"פ, מחזור ל"ט בגאווה מה למדתי בתיכון? וואו, 5 תנ"ך- בעע, לפחות עברתי את ה 56...
5 תושב"ע- להראות שהרמה שלנו לא נופלת משל בחורי ישיבה-כן מה שהם רוצים 5 מחשבים- למה זה טוף בכלל?
ועוד כל מיני דברים מיותרים וכאלה שלא :) יא, יש לי תעודת בגרות, אני מרגישה חשובה וגדולה רק חבל שהציונים בה לא מזהירים במיוחד... חברים, תלמדו, תחרשו זה ישתלם בסוף ולא תצטרכו להרביץ לעצמכם על זה שבתיכון העדפתם לישון...

למעלה