בעזר"ה עשיתי 7 יחידות מתמטיקה-ציון לא חשוב... הועפתי 3 פעמים מאותו ביצ'פר (לא ללמוד ממני אנשים) הייתי 9 חודשיים בארה"ב... אני מקווה שזה מספיק למה אין לי מה לחדש על עצמי...
טוב, לא התכוונתי שכל אחד יספר פה כמה יחידות הוא עשה, ובאיזה מקצוע (זה הדבר היחידי שיש לכם לספר??) ואליגטור קלע למה שהתכוונתי במדויק- שלושה פרטים חביבים שלא ידענו עליו... (ואם לא הייתי יורדת עד למטה עם העכבר, הייתי חושבת עד היום שיש לך תעודת הוראה!) ועכשיו, תסביר לי, מה אפשר לא לאהוב בגלידה
בעזר"ה למרות שזה קשה לזרוק על רגל אחת כמה פרטים אני אשתדל! אני צמחונית כבר 12 שנים... פעם הייתי מאורסת... ואני חולה עם חתולים... נראה לי שזה הרבה... נא לא לשאול שאלות!
בעזר"ה שני דברים! התכוונתי לחולה על חתולים! ודבר שני מה הבעיה בזה שאנשים היו מאורסים??? הרי אנחנו בגיל המתאים, אז קורה שמשהו משתבש, וקרה לי... יותר פשוט מזה צריך עוד משהו???
בס"ד אני לומדת בצביה עפולה ואני שונאת את המקום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי 2 אחיות גדולות, אח קטן ואח שנפטר מסרטן(מרגישה שאני יותר מדי משתפת) וזוג הורים נפלאים אושרה
אומנם לא פנית אלי אבל חושבת בהחלט שעשית צעד נבון לא יודעת בת כמה את אבל סביר להניח שאני יותר גדולה ממך ויכולה לספר לך מהניסיון שלי- שמאז שנכנסתי לוירטואלי החיים שלי נעשו הרבה יותר קלים מהסיבה הפשוטה שסוף שוף מצאתי כלי להוציא ממני דברים שהיו נעולים אצלי הרבה זמן ולא יכולתי לשתף אחרים נורא קשה לי להסביר מה יש במדיה הזו שמאפשרת לי להיפתח- אבל זה בהחלט עוזר ואם יש משהו חיובי במדיה הזו - זה בדיוק זה. צר לי על אחיך אבל שמחה ששיתפת אותנו
בס"ד אין לי בעיה לדבר על זה וירטואלי או בפּנים(הניקוד בגלל איזה אחד מפגר) לצערי מה שאומרים שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר זה נכון פעם רק שהייתי חושבת על זה הייתי בוכה אבל היום אני מדברת על זה חופשי אז זה לא משנה לי גם מול אדם לדבר על זה כי אני נורא פתוחה לדבר עם אנשים אושרה