חשוב!

איילת כ

New member
עכשיו תורי

1. יש לי 2 אוספים די מיוחדים הראשון אוסף סטיקרים והשני אוסף גלויות יש לי עוד אוסף של מחזיקי מפתחות אבל אותו אני פחות אוהבבת 2. אני לא אוהבת מסטיקים. לא אוהבת זה עוד מילה עדינה. 3. שהייתי בכיתה ג' בלעתי 10 שקלים!!!!

שרוך

New member
או קי על עצמי

בס"ד הי לכולם מה קורה אז ככה הדבר הראשון הוא שאני מגמגם כן זה לא בושה הדבר השני הוא שאני דור 3 לניצולי שואה וגם את האמת לא יודע מה לכתוב על הדבר ה3 אם משהו שמכיר אותי בפורום מוזמן לשלוח לי במסר משהו שכדי לי לכתוב שרוך

שרוך

New member
חיפוש עצמי כנסי

בס"ד הי חיפוש עצמי אני לא יודע אם כל אחד מהפורם יעניין אותו האם עברתי טיפולים לגימגום את האמת עברתי מסר לא קטן אבל חלק עזרו טיפה וחלק בכלל לא עזרו אם משהו רוצה לדעת מה עברתי השמח לספר לו !!! אז חיפוש עצמי ועוד כמה אנשים שרוצים לדעת השמח לכתוב פה על גבי הפורום אבל אני מעדיף במסר ואני השמח לעזור לכל מי שמכיר אדם עם קושי בדיבור לפי דעתי השמח לייעץ ליהיות אוזן קשבת בתחום זה ובכל תחום !!! שרוך

שרוך נשמה- אני קוראת אותך גם בלי ש.

תקרא לי להיכנס :))))) בענין הטיפול- השאלה למה לא עזר !? אולי יש מקום להחליף מטפל/ת ענין נוסף- אני מוכנה לפתוח אותך במסרים האישיים בשני תנאים: 1. שלא תבלבל לי את המוח כל כך הרבה 2. שאני לא חייבת לענות לך למסרים!!!! חוץ מזה נראה לי שאתה לא כל כך מזיק כפי שחשבתי בהתחלה :)))))))

שרוך

New member
חיפוש עצמי זה בשבילך ( גימגום)

בס"ד הי חיפוש עצמי מה קורה ? פשוט התרגלתי לכתוב למשהו עם ההודעה קשורה אליו( את שמו ) כי אני לא רוצה לכתוב סתם הודעות כי הרי הכותרת של ההודעה באה לעזור לך להחליט שאין לך זמן אם ההודעה הזאת אני יכול לעבור עליה !!! אז ככה הטיפולים שניסיתי בעבר חלקם עזרו וחלקם לא לידעתך עברתי הרבה סוגי טיפול בגימגום ואני מניח שאת הרוב פה זה לא מעניין ( תקנו אותי אם אני טועה ) אז בואי נתכתב במסרים ולא נעיק על כולם זה כי נושא שאני יכול להתכתב עליו שעות וגם להסביר עליו שעות בקשר למסרים אני ישתדל לא לבלבל לך את המוח בגלל אותה סיבה שאז רבנו!! אבל את האמת הייתי רוצה שתשתדלי לענות לי על רוב המסרים
כי באמת בקשר לנושא הזה זה ממש נושא שאני ממש אוהב לספר עליו ( לשתף אחרים ) אבל גם הוא נושא אישי !!! והשמח מאוד אם יהיו עוד כמה שישמחו להרחיב את הידע האישי שלהם בנושא שלפי דעתי כזה חשוב הגימגום ותודה שאת מתחילה להבין שאין לי כוונות רעות לגבי הפורום או לכל מי שכאן !! אז השמח מאוד אם תפסיקי את החסימה שלך עלי במסרים שלך ואז נוכל להתכתב שם!!
ואם החלטת שכן רצוי שאת תכתבי לי את המסר הראשון וכך אני ידע שאני יכול להחזיר לך מסר !!! לסיום אני מגמגם גאה
שרוך

mayakol

New member
הנה שלי סופסוף...

לא כתבתי עדיין את שלי כי חיכיתי שתיתנו לי רעיונות... סתם, לא. אז הנה שלי: 1) נולדתי להורים שלי אחרי עשר שנות נישואין, מה שהפך אותי למאוד מפונקת (אני מקווה שההקשר ברור, ואם לא- אני אסביר אותו...) 2) אני קצת הרבה יותר מידי פרפקציוניסטית, כך שאני ממש לא יודעת להפסיד- אם זה לקבל ציון לא משהו, להפסיד בתחרות או כאלה דברים... אבל אני עובדת על זה עם עצמי ונקווה שיהיו שיפורים. 3) אני מאוד אוהבת את תחום הפסיכולוגיה, וחושבת בלי נדר לעסוק בזה גם בעתיד... אני מבטיחה לעשות הנחה של עשרה אחוזים לחברי הפורום בטיפול וייעוץ!

חָגָי

New member
עכשיו אני מבין...

מה זה כל הניתוחים על האישיות שלי במסרים...

mayakol

New member
אם התכוונת לבעיה הלשונית שבזה...

אז אני יכולה להבטיח לך, שכשכתבתי את המשפט הזה, ידעתי, פשוט ידעתי שתעיר לי עליו! אני מתחילה לקלוט פה אנשים... ואת הקטע שלך עם העברית קלטתי מייד!

mayakol

New member
ממש לא!!!

למרות שתיארתי לעצמי שזה מה שיקרה, החלטתי לכתוב זאת... לא נקרא לטעות בכוונה, סתם לא היה לי כוח לחשוב על דרך אחרת לכתוב את זה...

אין לי מה להגיד..

ב"ה -אני לא יכולה להגיד שהדרכתי-כי עדיין לא! -לא יכולה להגיד שאני ב--יחידות כי עדיין לא -אין משהו מיוחד שאני אוהבת לאכול,פשוט את כל הדברים הכי משמינים (כמו כולם) בעצם אני יכולה להגיד משהו...אני חולה על מוזיקה.(כל מוזיקה כמעט)..זה הדבר הכי יפה בעולם אני יכולה להגיד גם שלמדתי 5 שנים על אורגן/פסנתר למדתי חלילית ועכשיו אני מנגנת בגיטרה ואני מתה על זה.

mayakol

New member
מה עם חיפוש עצמי ואריאל?

לא כתבתם עדיין משהו על עצמכם!!!

למעלה