חשוב!

mayakol

New member
זה דגל הגאווה

וחיפוש השתמשה בו אני מניחה בלי כל קשר למה שהוא משמש בד"כ, אלא פשוט כי שרוך אמר שהוא מגמגם גאה... זה הכול!

mayakol

New member
אה אופס...

בעצם היא השתמשה בו בהקשר לאושרה, אבל הכוונה אותה כוונה.....

mgirl

New member
מה שיש לי להגיד על עצמי!

1. אני לא ימנית ולא שמאלנית, אני באמצע! (ובבקשה אל תתקפו אותי על זה, אני סופגת מספיק מהחברות שלי) 2. אני הולכת עם מכנסיים (אבל רק בחופשות/בבית וגם לא עם מכנסיים צמודות) 3. אני דוברת אנגלית. 4. אני בנאדם נורא נורא מופנם (חוץ מאשר באינטרנט...)

mayakol

New member
לתקוף אותך??

חלילה! חברות שלך צריכות להתרגל לעובדה שלא כולנו נולדים ומתפתחים עם אותה השקפת עולם... וככל שילמדו את זה מהר יותר, כך ייטב! דוברת אנגלית התכוונת כשפת אם? וטוב שיש לך את הפורום כדי להיגמל לאט לאט מהמופנמות ולהיפתח!

מוצארט

New member
אז גם אני אנסה

1. הופעתי פעם אחת בטייבה (שבמשולש) בהתחלה היה די מפחיד עם כל הערבים שמסביב, אבל כשהתחלנו לנגן להם הם מאוד נהנו. 2. אני מגדיר את עצמי כ-ראש פתוח, ואם שואלים אותי אם אני ימני או שמאלני, אני עונה שאני יהודי. 3. הדרכתי כשנה וחצי בסניף בב"ש.

הבנתי בערך מה לכתוב...

בס"ד 1.אני חולה הגה! 2.כל חורף אני נעשה חולה בפערים של 4 שבועות בין הבראה למחלה. 3.אני חולה על הפורום הזה ומת על האנשים. 4.אני מחכה בקוצר רוח למפגש פורום... 5.הדרכתי בנצרת עלית שנה שלימה בתור מדריך חוץ 6.היום אני מדריך בקרית שמונה.

אושרה1

New member
היית מדריך בנצרת עילית?.

בס"ד יו עלקק יש שם שתיים וחצי חניכים את מי אתה מכיר משם? אושרה

אושרה היקרה...

בס"ד אל תזלזלי בסניף המקסים והנהדר הזה! יש שם אנשים נפלאים... אני מכיר מנצרת עלית הרבה מאוד אנשים אך בתור הוכחה אעלה לך שתי בנות שמיניסטיות שלומדות בצביה והן מנצרת עלית: אושרת ממן סיוון אלתר ואם את רוצה עוד הרשימה עוד ארוכה... אך אך אך, אני חולה על נצרת עלית...

אושרה1

New member
יאאאאא אתה מכיר את סיון!!

בס"ד איזה חמודה היא נכון? היא בת דודה שלי!!!! יו מגניב אושרה

היא אחלה של בן אדם ו...

בס"ד הבן אדם הכי אחלה בשבילי שם היא אחותה דיקלה!!! אני חולה עליה (במובנים חיוביים כמובן)...

אושרה1

New member
נכון!!!!!!!!

בס"ד ואי חבל על הזמן איזה מגניב שאתה מכיר אותם! דוגרי את סיון אני יותר מכירה כי היא בבית ספר שלי וגם היא יותר קרובה לגילי. אבל שניהם סבבה אתה בגיל של סיוון? אושרה

למעלה