חיפוש עצמי זה בשבילך ( גימגום)
בס"ד הי חיפוש עצמי מה קורה ? פשוט התרגלתי לכתוב למשהו עם ההודעה קשורה אליו( את שמו ) כי אני לא רוצה לכתוב סתם הודעות כי הרי הכותרת של ההודעה באה לעזור לך להחליט שאין לך זמן אם ההודעה הזאת אני יכול לעבור עליה !!! אז ככה הטיפולים שניסיתי בעבר חלקם עזרו וחלקם לא לידעתך עברתי הרבה סוגי טיפול בגימגום ואני מניח שאת הרוב פה זה לא מעניין ( תקנו אותי אם אני טועה ) אז בואי נתכתב במסרים ולא נעיק על כולם זה כי נושא שאני יכול להתכתב עליו שעות וגם להסביר עליו שעות בקשר למסרים אני ישתדל לא לבלבל לך את המוח בגלל אותה סיבה שאז רבנו!! אבל את האמת הייתי רוצה שתשתדלי לענות לי על רוב המסרים
כי באמת בקשר לנושא הזה זה ממש נושא שאני ממש אוהב לספר עליו ( לשתף אחרים ) אבל גם הוא נושא אישי !!! והשמח מאוד אם יהיו עוד כמה שישמחו להרחיב את הידע האישי שלהם בנושא שלפי דעתי כזה חשוב הגימגום ותודה שאת מתחילה להבין שאין לי כוונות רעות לגבי הפורום או לכל מי שכאן !! אז השמח מאוד אם תפסיקי את החסימה שלך עלי במסרים שלך ואז נוכל להתכתב שם!!
ואם החלטת שכן רצוי שאת תכתבי לי את המסר הראשון וכך אני ידע שאני יכול להחזיר לך מסר !!! לסיום אני מגמגם גאה
שרוך