חשבתי על משהו...

Brusi

New member
כן

הראשון שחתכו לו היה אברהם או ישמעאל... בקיצר רק בתקופתו של אברהם התחילו בקיצוצים...

pinkli

New member
היי לך

אולי אלןהים ראה אותם וקינא... לכן הכניס להם "בינה" שיתבישו ולא יעשו את זה שוב בפניו... --- למה בכלל אנשים התחילו להתלבש? לגונן עצמם מחום וקור, (אולי גם אנשים התבישו מהגוף שלהם כשהזקינו..?) בנות נאנסו, הגברים קינאו על הבחורות שלא יסתכלו עליהם גברים אחרים וכמו כל התפתחות של כללי התנהגות ודת אסרו לחסוף אזורים מסוימים והדורות הבאים הוסיפו חומרות וכן הלאה, לייילה טופ -לי-

זה לא שאתה לא מבין גדול בתורה..

אתה פשוט לא מבין כלום...

freak2100

New member
זה לא שאתה מבין משהו

אתה פשוט פשוט לא מבין כלום...
מדבר כל היום על איזו דמות טיפשית ש"בראה" את העולם... נו, באמת...

אתה לא מרוכז יא פריק!!!

כתבתי שזה לא שאתה לא מבין גדול בתורה, כפי שטענת, אלא שאתה פשוט לא מבין כלום בתורה! הדבר ניכר באופן מחריד מרמת הכתיבה שלך. תתרכז...

freak2100

New member
אני לא מבין בתורה

לא אמרתי שאני מבין בתורה אמרתי שיש בה סתירות פנימיות רבות להחריד, ואני לא מבין איך אפשר להאמין לה. וזה לא שאלה דברים שהסקתי - אני מתייחס לדברים כפי שהם כתובים, ואף פרשן לא יכול להגיד שהכוונה היא למשהו אחר, כי אם ככה ה' כתב אז הוא בטח יודע. וכנראה שהוא לא

../images/Emo62.gif תשובות

תשובה: אדם וחוה היו לבד! לא היו "בני אדם" אחרים בסביבה. לכן לא היתה כל מניעה לכך שהם יסתובבו עירומים בבית שלהם! תשובה: זו פשוט טעות, שאלוהים דורש מבני האדם להסתיר את גופם. לא מיניה ולא מקצתיה! הוא דורש מהאסקימואים להתלבש חם כדי שלא יקפאו, ומתושבי הארצות החמות, כמו אצלינו בקיץ, שיתהלכו עירומים! מי שהולך כאן בקיץ עם קפוטות ארוכות ושטריימלים - כמובן פועל בניגוד לרצונו המפורש של אלוהים! למשל אליהו הנביא התהלך עם אזור חלציים, בלי שום שטריימל. מי שלא מאמין, מוזמן לעיין בתנ"ך, בספרי מלכים א' ומלכים ב'.

freak2100

New member
אז בעצם המצוות הזאת הומצאה ע"י

בני אדם, שאסור ללכת בלבוש לא צנוע?

RONI999

New member
כן...

וזה גם מסתדר יפה מאוד עם מה שהולך כאן היום... כי שימו לב מה קורה... החרדים בשיא החום ילכו עם כל החליפות והכל הנשים שלהם יהיו עם מיליון שכבות, וכעם כיסוי ראש-בשיא החום הנשים המוסלמיות-ילכו עם גלביות בשיא החום אלוהים בתור יישות שמן הסתם אמורה להיות ברת דעת, בעצם מה ברת דעת-היישות הכי חכמה, יישות שבעצם בנתה את המוח וגוף האדם, הדבר הכי מורכב בעולם-בקיצור לא אמור להיות משהו/מישהו יותר חכם ממנו-אםן להשתמש במושג חכם יישות שכזאת-מכריחה את האדם לשים עליו מיליון ואחת שכבות? ולגרום לו לסבל בלתי נילאה-רק כדי שיהיה צנוע? לא ניראה לי... וזה רק אחד מיני רבים... יש עוד הרבה סתירות שכאלה בתורה... ובחיים...

L7

New member
אליהו הנביא לא התפלל מסידור מעולם

לא היה לו מושג קלוש בתלמוד לא ציחצח שיניים ולא השתמש במי פה מנטול. לא יהודי.

למעלה