חשבתי על משהו...

freak2100

New member
חשבתי על משהו...

אני לא מבין גדול בתורה, וזה גם לא מעניין אותי. אבל המאמינים אומרים שאסור להתלבש בלבוש לא צנוע (לפחות הבנות) - אז אני מאמין שה' אמר את זה (הרי הכל הוא אמר...) מצד שני, עד כמה שזכור לי הוא ברא את האדם ערום וגרש אותו מגן עדן כי הוא התלבש - העניש אותו על זה שהוא לא הלך בלבוש לא צנוע, אפשר להגיד (אי לבוש זה ההפך מלבוש צנוע, לא ככה?
) אוקיי, אז איך זה מסדר? פעם הוא אהב לראות אותנו ערומים, היום הוא לא מסכים לראות אפילו קצת מגוף האישה? איפה ההגיון? מצפה לתשובה המתחמקת שלכם

תשובה מתחמקת?

כל התשובות לשאלותיך המצחיקות עד כאב נמצאות בפירוש התורה (למד פעם ראשונה בחייך חומש עם רש"י, נסה ותיווכח).

neko

New member
אם תלמד טוב טוב את "מלחמתי",

גם אתה תשנא יהודים. לשלוח אנשים לשטיפת מוח זה לא פתרון לדבר.

התולעת 1

New member
כל הסיפור שיוצאים נגד החזרה בתשובה,

מה הבעיה? אני אגלה לכם את הסוד. הסוד הוא פשוט. הויכוח הוא למעשה, פוליטי. אנשי מר``ץ ושינוי צועקים כל היום. אין מה לדבר, כשמם, כן הם. הם במרץ בכל מקום. מה הבעיה שלהם? הם יודעים שהאחרים לא יבחרו בהם. מאיפה הם לוקחים כח שיבחר בהם? נוער. מציעים לו הכל, נותנים לו הכל, הכל מותרים לכם, הכל שרויים לכם, הכל מחולים לכם, קחו תעשו הפנינג, תעשו מה שאתם רוצים. העיקר, אל תתקרבו לדת. תלכו למועדונים, תלכו תעשקו, תעשו מה שאתם רוצים רק דבר אחד. לא להתקרב לדת. למה?אח``כ הם יעזבו הם יקחו קולות

neko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האם אתה באמת ובתמים מאמין לשטויות שהדבקת כאן? האם שינוי ומר"צ היו מקבלים ולו שני מנדטים אם העבודה והליכוד כמפלגות שלטון היו מתפקדות ראוי ולא מכניסות מפלגות חרדיות לענייניהן? הם היו מוקמות אם לא הייתה כפיה חרדית? שינוי צריכים את החרדים כאויר לנשימה.

L7

New member
תולעת, חזרה בתשובה =עבודת אלילים

את הרתיעה מעבודת אלילים תבין גם לפי תפיסתך.

Brusi

New member
ומה ש"ס עושים?!?!?!?!

מה יש לך להגיד על הקמפיין של ש"ס? "הרב כדורי בוחר בנו. תבחרו גם אתם בנו" "אם הבאבא סאלי היה חי אז הוא היה בוחר בנו. תבחרו גם אתם בנו" ותגידו שזה לא הקמפיין הכי טיפשי בעולם! מחכה לתגובות (בטח לא יהיו, כרגיל)

RONI999

New member
יפה אמרת ואוסיף

שעל אותו משקל של-שהפוליטקאים החילונים מפחדים מהחזרה בתשובה כך גם הפוליטקאים החרדים מפחדים מהחזרה בשאלה... כל היום הם שמים את ילדיהם בישיבות, בחדר, ובסימנרים למיניהם מונעים מהם מגע עם העולם החיצון, וכל היום הם סגורים בבועה שלהם וזה למה? כי כאשר הם יפתחו לעולם הרחב ויראו מה לעולם יש להציע,מה הם מפסידיםם... חלקם יקבלו שכל, ויחזרו בשאלה ואז המפלגות החרדיות יפסידו מנדטים... רק בשביל זה כל צד רוצה למנוע חזרה בתשובה/שאלה... ובנוסף לכך מספר החוזרים בשאלה/בתשובה הוא כל-כך קטן (יחית) כדי שיוכל להשפיע במשהו, על מספר מנדטים כלשהו...

Brusi

New member
אני רוצה לראות דתי עונה לי על השאלה

ואל תתחמקו, כמו תמיד!!

בּאהבה

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo127.gifאני אענה לך צדיק!

למרות שאני בשלבי פרישה... בעזרת ה'... רק כי דיברתי איתך אישית ואתה צדיק (וכן עוד כמה מפה שדיברתי איתם) וגם נראה לי שבאמת מעניינת אותך התשובה! ובכן יש הבדל בין פוליטיקאים חרדים לחילונים! 1. הם לא השלטון\ממשלה\וכו' שלנו!!!! אלא סתם נציגים בכנסת!!! 2. הם לא מושחתים כמו הפוליטיקאים החילוניים!!! (שקוף שכולם עכשיו יצעקו: "דרעי" אבל גם הוא לא הגיע למה שקורה שם בכנסת באמת!!!) ויש לי מליוני לינקים אבל אין לי כוח אני הזדקנתי מהעסק ומעדיף לפתוח גמרא מאשר אתרי ידיעות (טפו) באהבה

Governor

New member
`הם לא מושחתים כמו הפוליטיקאים

החילוניים!!!` מה אתה מדבר? כמעט כל צמרת ש"ס זכתה להתארח במעון ממשלתי, full board (תפיסה, בית אסורים)...

בּאהבה

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוכיח!!! הנה דו"ח על שחיתות הממשלה (הכרחת אותי להכנס לאתרי הגיהנם) לא מוזכרת שם המילה ש"ס... כתוב ש"העבריינים שולטים במפלגות"!!! ושפוליטיקאים משוחדים ע"י המאפיה!!! ומוזכרים השמות: "שרון, דוד לוי, פרס, וביילין מזרחי ארבל בייניש, וברק, עו"ד פנחס רובין, יצחק זמיר, וייצמן..." מודכרים גם "שופטים ומשפטנים בכירים מושחתים!!! פרופסורים מושחתים!!!..." אבל מוזר, לא מוזכרת המילה ש"ס...

neko

New member
סתם הערה -

הרב כדורי אמר (ציטוט מדוייק) "להצביע ההפך מש"ס". אח"כ מתפלאים ששינוי קיבלו 15 מנדטים...

התולעת 1

New member
אתם יודעים מה משגע אותם?

ילד שומע 12 שעות ביום, בביה``ס שש שעות ארבע שעות נוספות עובד על טלויזיה בממוצע, אחרי זה עוד שעתיים זה רדיו או עיתון או שהוא שומע כל מני דעות בנושאים האלה, שתים עשרה שעות בממוצע ילד ניזון מתקשורת ע``י מורים ע``י מכשירים וכן הלאה שתים עשרה שעות ביממה. כפול 365 יום זה כ4000 שעות בשנה. 12 שנות לימוד, זה כ 50000 שעות שהוא שומע שטיפת מח חילונית. שטיפת מוח חילונית 50000 שעות זה לא רק שמיעה בטייפ, זה ראיה בעיניים שזה שקול פי אלפים משמיעה בטייפ. תמונה נשארת בזיכרון פי אלפי אלפים משמיעת קול. 50000 שעות מה מפחיד אותם? באה קלטת של הרב אמנון יצחק שעה וחצי מוחקת להם את כל הסרט זה מפחיד. איך אפשר בשעה וחצי לנקות את הראש קלטות מבריק. כל הראש, ניקוי ראש, 50000 שעות הלכו בחינם. פתאום בנ``א מבין את האמת בשעה וחצי. זה מפחיד אבל אני לא מבין אם זה האמת, אז מה זה מפחיד? האמת היא האמת בין אם תרצה לקבל או לא תרצה לקבל. א``א להתעלם ממנה. לא משנה. אם זה אמת, זה אמת. אז ממה בורחים? בואו נגלה את האמת.

freak2100

New member
../images/Emo35.gif

כל השעות האלה לא מתבזבזות על שטיפת מח חילונית. גם אם מישהו שאומר שאין אלוהים זאת שטיפת מח ולא אמת (
), זה לא נעשה בכל ה50000 שעות האלה. לא כל מי שרואה טלויזיה רואה דברים שקשורים בקיומו או אי קיומו של אלוהים. בבית ספר בכלל לא למלמדים דברים על קיומו או אי קיומו. והאמת היא שא-י-ן א-ל-ו-ה-י-ם
, ומי שאומר שיש פשוט מצטער כל הזמן הזמן שהוא התפלל וחי עבור דמות פקטיבית. בואו נודה באמת. חיים שלמים על משהו שלא קיים... איזה בזבוז!!!

freak2100

New member
הנה משהו הרבה יותר מצחיק עד כאב:

יש אלוהים
קרעתי את עצמי

התולעת 1

New member
למה הבנות צריכות ללכת עם לבוש צנוע

בא נתחיל מהתחלה אתה מבין אבל מה לעשות גם אדם הראשון כשאכל מעץ הדעת התבושש ראה כי הוא ערום נכנסה בו דעת של חטא ע``י תערובת של יצה``ר. לפני כן, לפני שהוא אכל מעץ הדעת לא היה מתבושש כי אין מה להתביש בעצם, אדם נברא כך יש לזה מטרה, אבל כיון שנפגם ע``י החטא שהיה בתוך העבירה הזאת של האכילה אז הוא הבין שכבר יש פה בעיה ויש פה מושג של חטא שצריך להתביש ואז הוא כיסה את עצמו, ויתבוששו הם ראו כי ערומים הם אז הם התבישו ושמו על עצמם עלי תאנה והקב``ה אני אומר בהלצה ראה שעלי תאנה זה לא מספיק נתן להם כותנות עור וכיסה אותם וחוה שהבינה את גודל החטא שנתגלגל על ידה חיפשה איך לעשות תשובה למעשה והיא גזרה על עצמה כיסוי ראש כאבלה והיא כיסתה היא היתה הראשונה שכיסתה את ראשה להצניע את ראשה כאות לאבל על המעשה שהיא עשתה אז לכן כדי שלא להגיע למצב של חטא האסור ע``פ התורה צריך להצניע את גופו של האדם כיון שהיו האדם לא מנוקה במחשבתו אז ממילא צריך לעשות את כל האפשרויות שלא להגיע לידי חטא, הבנת עיוני?

RONI999

New member
שני דברים...

קודם כל מאיפה המצאת את הדבר הזה שחווה הייתה האשה הראשונה שכיסתה את שער ראשה? עוד אחד מהמצאות של המטיפים-הפעם למהה צריך לשים כיסוי ראש... דבר שני-משהו שלא מסתדר לי-למה בכלל העץ הזה קיים?... אלוהים היה רוצה לתת להם בינה היה נותן... לא תולה אותה על עצים... תגיד אלוהים רצה להעמיד אותם בניסיון-אז הם ניכשלו-למה מגיע להם פרס בדמות בינה?

neko

New member
כיסוי הראש (לרבות כיפה) ליהודים

הומצא במאה ה17 או ה18, ראיתי על כך תוכנית (דתית!) לפני כשנה, על הרב שהמציא את הכיפה בין היתר.

למעלה