חשבתי על זה קצת..

elknetld2kil

New member
יש קליפ ויש קליפ

יש קליפים ממוסחרים כמו של Sum 41 ואבריל (לא שהם קשורים לפאנק) ויש קליפים כמו של טול ופרל ג´אם - בלי ליפסינקינג, מיוחדים ורצוי בהופעות. הקליפים של רדיוהד נראים לכם ממוסחרים???

daniela82

New member
MTV GET OFF THE AIR

מילות השיר הידוע מסכמות פחות או יותר את דעת עולם הפאנק על הערוץ הזה, למה להם להוציא קליפים או להשקיע על עליהם אם הם לא אוהבים את הערוץ בו הם מוקרנים ולא מרגישים תצורך להתפרסם מחוץ ל"סצנה" שלהם? וגם אם הוציאו קליפ זה לא מוריד מגדולתם ולי אישית לא נראה שהם עשו תקליפ מתוך רצון להתפרסם אלא יותר מתוך רצון לחדש.

ALMIGHTY

New member
אין אידאולוגיה מסוימת...

כל אחד בוחר להתייחס ל"פאנק" במובן שהוא בוחר..אין נכון או לא נכון...בקיצ קיצור פאנק זה להיות אדם לעצמך, לעשות מה שבראש שלך, לא לשמוע לאחרים,ללכת נגד הזרם, לשמוע מוזיקה אחרת-אגרסיבית ומהירה, להתלבש בצורה אחרת. הבנת את הרעיון המרכזי....

lithium1914

New member
ראיתי שהרבה פה מדברים על...

"ילדים מאאאגניבים". יעני כאלה שהולכים ממש לשלם ולהיות פאנקיסטים כי זה יעני יהיה טרנדי אחרי שיהיו קליפים וזה. אז מה שאני רוצה להגיד זה, אז מה? למה הם ישמעו פאנק? בגלל האידאולוגיה או המוזיקה? המוזיקה גם ככה לא מעולה לרוב (דעה אישית לפחות), אז לא נראה לי שהם יאהבו את המוזיקה. אבל אם הם מסכימים עם האידאולוגיות (אני מתכוון דעות מתונות יחסית, לא סקינהדז ושטויות כאלה), אז מה הבעיה? כי סה"כ, אם ילדים כאלה יגדלו על דעות כאלה, כמבוגרים הם יפעלו למען המטרות של הדעות האלה. מה שנראה לפחות שקרה זה פשוט שהפאנק הממוסחר זה פשוט האימו ועכשיו התחיל כל הטרנד של האימו וזה ה-worst-case scenario לדעתי. טוב, לא הכי גרוע, אבל יכולים לקרות דברים טובים יותר.

למעלה