חשבתי על זה קצת..

חשבתי על זה קצת..

נכון להקות פאנק ברוב המקרים לא מתפרסמות בעולם וזלא בגלל שהם לא טובות אלא פשוט כי הם לא רוצים, עכשיו זה לפעמים דבר טוב כי בהרבה מקרים להקות שמתפרסמת חותמת על חוזה תקליטים עם איזה חברה גדולה ומשם היא מדרדרת, אבל אני לא מוצא שום דבר רע בזה שלמשל לדוגמא אנטי פלאג תויצא קליפ, עכשיו אני לא מדבר על קליפ שעולה עשרות אלפי דולרים אלא על משהו פשוט, הופע שלהם ועוד כמה שטיות, ככה יותר ויותר אנשים יתחברו למוזיקה ואלי גם לאידיולוגיה של הפאנק. רוב הלהקות רוצות באמת לעשות שינוי אבל קשה לעשות שינוי כשאתה קבוצה קטנה שאף אחד כמעט לא יודע עליה כלום, אפשר להיות מפורסם ולא ממוסחר פשוט צריך להקליט באיזה חברה קטנה, להמשיך להיות כמו שאתה ולא להשתנות בשביל שיחשבו שאתה מגניב ועוד דברים שגורמים ללהקה להיות ממוסחרת.

pikitup

New member
אל תדאג הם יוציאו

חוץ מזה שאנטי פלאג מאוד ממסוחרים.

rodney

New member
--->

יש להקות שלא חושפות את עצמם בגלל כל העניין הזה של קהל היעד אין להם מטרה בלהיחשף באמ טי וי למשל... כי כל האידיולוגיה והכוונות שלהם יוצאו מהקשרם כנראה... ע"י ילדים מאאגניבים שיחשבו שאנטי פלאג זה מאגניב ... מה גם שאמ טי וי לא יהיו כל כך מעוניינים בקליפ הופעה שכזה... אם תחפש טוב תוכל למצוא הופעות שלהם אפילו על האינטרנט...לא רשמי כמובן אבל יש גם הופעות פאנק באינטרנט פה ושם...

אנטי פלאג היו סתם דוגמא

כמבון שזה יהיה דפוק כשפאנק יהיה מגניב, מה שיהיה עוד מעט בגלל שאבריל לוין אומרת שביא פאנק, אבל זה לא קשור, בכל מקרה אפשר גם לא באם ט וי אלא אפילו ב vh1 שבו לפחות לא צופים ילדים מאאגניבים, וקליפ זה לא הכול, גם השמעה ברדיו והופעות שהם לא פחות או יותר מחתרתיות הם דרך טובה להתפרסם והדרך הזאת פחות "מסוכנת" מדרך הקליפים. בכלל אם רוצים לשנות צריך שיהיה מאחוריך המון אנשים שמאמינים בדרך ולא קומץ, דרך אגב לפני איזה שנתיים גם אני ניסיתי להיות מאאגניב ובגלל ששמעתי פעם אחת את גרין די פעם אחת באם טי וי התחלתי יותר לשמוע פאנק רוק ואחרי זה גם סוגי פאנק אחרים והיום אני מאמין בחלק מהאידיולוגיה של הפאנק( אני רק לא מבין איך יכול להיות מצב שהכל חופשי ובכל זאת אף אחד לא גונב או רוצח).

pikitup

New member
בvh1 יצא לי לראות פאנק וגם סקא

אבל זה עדיין ערוץ די דפוק..

xero1

New member
יפה אמרת ידידי.

וגם לי קרה אותו מיקרה עם גרין דיי וזה, התחלתי משם, ניכסנתי ושמעתי על להקות אחרות ועזבתי את זה.

ALMIGHTY

New member
לא כל הלהקות רוצות להביא לשינוי...

ואפילו אם כן, ברור שהם לא יעשו את זה דרך mtv.. אם כבר מדברים על כל זה...האם פאנקיסטים שונאים היפים? אם כן, יש לי טיפה קונפליקט...הרבה להקות פאנק (פרופאגנדי,נואפקס,אנטי פלאג ובטוח עוד הרבה מאוד להקות) מאמינות בפציפיזם ובשלום. גם היפים מאמינים בשלום אז זה לא מתנגש...או ביותר קלות---למה פאנקיסטים שונאים היפים ? (אם בכלל...)

Weird Eyal

New member
כי כאילו

נכון גם פאנק וגם היפים בעד פציפיזם ושלום אבל יעני היפים אז זה יותר קשור לטריפים ומוזיקה פסיכודלית..... לא יודע למה תמיד שונאים את ההיפים... היה מתאים לי דווקא לחיות אז

punktx

New member
זה בגלל שהיפים הם חסרי כל תבונה

הם תומכים בדברים דומים לפאנקיסטים, כמו שלום ופציפיזם לפעמים, אך הדרך שלהם מטופשת ושגויה- ויותר מכל לר ריאליסטית. שלא נדבר על העובדה שהם דוחים ומטופשים.

pikitup

New member
אולי הדרך שלהם טיפשית

אבל היו להם השגים הרבה יותר מלפאנקיסטים.

Hamall

New member
ושכחת לציין גם...

שההיפים המסריחים (לפחות רובם) קוראים לעצמם כך כדי שתהיה להם הצדקה לעשן סמים ולהתמסטל כמו הומואים.

ּpine appleּ

New member
אנרכיה ופציפיזם

יכולים ללכת ביחד.. זתומרת הם לא הפכים הם יכולים להיות משולבים..

TimBuck2

New member
אנרכו-פציפיזם

אני לא מתיימרת חס וחלילה להבין בנושא יותר מדי. אבל נזכרתי שראיתי לזה הגדרה איפשהו, אז הרי לכם- אנרכו פציפיסט- אנארכיסט שהאלטרנטיבה שהוא מציב לקיומם של מוסדות שלטון בחברה מבוססת על שלילה של כל סוג של פעולה אלימה ומשום כך הוא גם פציפיסט.

למעלה