חשבתי על זה קצת..

zorke

New member
זה לא שהכל צריך ליהיות חופשי...

יש כל מיני סוגים אני למשל בעד אנרכיה סוציאליסטית שחלק ממה שהיא אומרת זה שתעשה מה שבראש שלך כל זמן שאתה לא פוגעה באחרים

pikitup

New member
אני בעד שלבני אדם יהיו כנפיים

וכולנו נעוף מעל העננים ונארגן הופעות על מאדים

DragonHero

New member
משהו שלא הבנתי

ה"שורת ציטוט" שלך היא יעני יורדת על צמחונים וטבעונים?

Sham 69

New member
הקטע של פאנק הוא כן להתפרסם

כל להקה רוצה להתפרסם ולהגיע לתודעה בעולם שכולם ישמעו את המסר שלהם וכל החרא הזה.. זה שלהקות פאנק לא רוצות להתפרסם בערוצים כמו MTV.. זה משהו אחר..

cider IS great

New member
.....

תראה אם הפאנק יתחיל להיות מיינסטרים הוא יאבד את רוב המשמעות שלו אני לא אומר שזה רע להתמסחר כי בנדם צריך להרוויח ממשו אבל אם יקרה שלהקות פאנק יתחילו להוציא קליפים יהיה אותם ברדיו וחרא כזה כול ילד שרוצה להיות לא רק מגניב כי זה כבר לא יהיה מגניב אלה זה יהיה להיות בדיוק כמו כולם

ALMIGHTY

New member
לא כל להקה רוצה להתפרסם

הם הם רוצים להרוויח מזה כסף, אז הם שואפים להתפרסם אבל אין להקה שקמה מתוך שקיקה לפרסום.

cider IS great

New member
לא נכון

להקות פאנק במקור קמות בשביל להעביר את המסר שלהם המוזיקה זה הדרך שלהם להעביר את זה ובגלל זה הם שואפים להתפרסם בשביל שיוכלו לשמוע אותם ומה יש להם להגיד

ּpine appleּ

New member
זה עצוב לעשות מוסיקה בשביל הכסף..

יש דרכים אחרות להרוויח כסף לך תהיה עורך דין או משהו אם כבר עושים מוסיקה זה צריך להיות לגמרי מרצון ומבחירה ובכיף לא בגלל שאתה צריך את הכסף!

תֶּשֶׁת

New member
מי קבע? ../images/Emo13.gif

אין חוק כזה

theAMP

New member
אם בריטני ודומיה היו רוצים...

לעשות כסף בלבד, הם היו עושים משהו אחר... העובדה שהם עושים מוסיקה נועדה לשרת את הרצון שלהם לעשות מוסיקה. פשוט יש להם אמות מידה שונות משלכם, זה הכל.

Sham 69

New member
בולשיט..

יש זמרים שעושים את זה בגלל שהם אוהבים את זה.. אבל יש כאלה שלא.. "אם הם היו רוצים לעשות כסף בלבד, הם היו עושים משהו אחר..." .. שום דבר אחר לא היה מביא להם בכל כך קלות כל כך הרבה כסף.. ואני לא חושב שהרעיון לעשות קאבר ל " I LOVE ROCK N ROLL" של בריטני.. היה רעיון שלה.. פשוט ניסו למשוך עוד קהל מעריצים בגלל הקאבר הדפוק הזה.. חוץ מזה, פינק בעצמה, שהיא עמוק בחרא הזה, אמרה בעצמה באיזה ראיון שיש הרבה זבל וזיוף ומסחריות בקריירה של "פופ-סטאר".. אז אל תזרוק סתם שטויות..

Sham 69

New member
אה.. והיא גם הודתה

שהיא בעצמה בתור הזיוף והמסחריות הזאת..

chickmagnet

New member
כן אבל

אם אני בוחר שהמוזיקה זה יהיה הקריירה שלי אני צריך גם לחשוב על איך להתפרנס כי אחרי זה לא יהיה לי איפה לעבוד

eb182

New member
זה נכון

אבל יש הבדל בין להתפרסם ללהתפרסם באמטיוי אם להקה לא תרגיש שלמה עם עצמה ותרגיש שזה סותר את המסר שלה ללכת לאמטיוי אז היא לא תלך. הבעיה עם אמטיוי זה שהמסר לא מגיע לאנשים שדווקא רוצים לשמוע אותו ויבינו אותו אז בסוף יקרה מה שקרה עם הנו מטאל והילדים שחושבים שהם עושים איזשהו מרד בלשמוע את המוסיקה הזאת. הדרך הכי טובה להתפרסם מכל הבחינות זה פשוט להופיע כמה שיותר, לפתוח ללהקות גדולות יותר ויותר עד שהלהקה שלך היא הלהקה ה"גדולה" אבל, בשביל להצליח ממש בזה צריך גם מזל וצריך להשמע טוב,מן הסתם.

AFIreinside

New member
תראה

עובדה שאנשים שכן שומעים פאנק מכירים את כל הלהקות ה"לא מפורסמות" האלה. אז מה אתה רוצה שיעשו? שיוציאו קליפ בmtv?שישמעו את השירים שלהם ברדיו? איך אתה רוצה שהם יתפרסמו? ככה? לדעתי כבר שאנשים באים להופעות וקונים דיסקים שלהם זה מספיק ולא צריך שהמוזיקה תהפוך לממוסחרת ותגיע לקהל יעד שעדיף שלא יכיר את הלהקות האלה. איך שהם פועלים עכשיו זה מספיק ודרך האמטיוי לא יעזור בכלום. אווףף לא הולך לי להסביר מה הנקודה שלי.. בקיצור זה שהם יוציאו קליפ או יחתמו בחברה גדולה זה לא מה שיביא לשינוי ולתודעה. מי שאוהב את המוזיקה הזאת אוהב ומי שלא אז שלא יאהב ודרך זה שהלהקה תוציא קליפ זה לא מה שיביא לשינוי. זהו.. נראה לי

OPERATi0N_iVY

New member
תגובה.

קודם כל, אנשים דיברו פה על הוצאת קליפ כעל איזה צעד קיצוני ו"לא אופייני" ללהקת פאנק, אבל הרי טובים (ובהרבהההה) מאנטי-פלאג הוציאו קליפים... בין האלה שראיתי יש את: ADICTS, POISON IDEA, EXPLOITED, US BOMBS, GANG GREEN, VARUKERS, SUICIDAL TENDENCIES, COMBAT 84, SICK OF IT ALL, YOUTH BRIGADE, MISFITS, SS DECONTROL, DROPKICK MURPHYS, AGNOSTIC FRONT והרשימה עוד ארוכה!!!! ועוד אני מדבר כאן על קליפים קליפים, לא איזה הקלטות מהופעות, וגם לא הזכרתי כבר את כל הלהקות EPITAPH, FAT WRECK, כל מיני סטרטצ´ ארמסטרונג, רפיוזד, גוד קלין פאן וכדומה שיצא לי לראות... כלומר, זה שאתה לא יודע על קיומם, לא אומר שדברים כאלה לא קיימים ונעשים. דבר שני, מישהו כאן דיבר על וי-אייץ´ 1 כאלטרנטיבה לאם טי וי - רק שתדע/י שזו אותה הרשת. וי אייץ´ ואן הוא חלק מרשת אם טי וי העולמית, שפשוט נועד לקהל שונה מהאם טי וי הכללי. ולכאן מתקשרת הנקודה הבאה שהייתי רוצה להעלות - תמיכה בתקשורת ממסדית/מגוייסת/"מיינסטרימית"/מה שלא תרצו. אני חושב שהיום כבר אפשר להעביר רעיונות דרך מוזיקה גם בלי להקריב את המוזיקה עצמה לאותם ערוצי המוזיקה הרקובים, ולמכור את הזכויות עליה. אחד האמצעים שאפשר להשתמש בהם למטרה זו, הוא כמובן ידידנו האינטרנט, שהוא אמצעי תקשורת פחות או יותר חופשי (דגש על ה"פחות או יותר"). עוד דבר הוא בקשר ל"אידאולוגיה" הזאת שדיברת עליה, ואתה רוצה שיותר אנשים יחשפו אליה... אני חושב שמה שאתה מתייחס אליו כה"אידיאולוגיה של הפאנק" פתוח לאנשים מאז ומתמיד. אתה חושב שרק פאנקיסטים פועלים בשביל המטרות המסוימות האלה? לא נראה לי שיש פאנקיסט אחד שבאמת פועל למען משהו שלא מוכן לשתף פעולה עם אנשים בעלי רעיונות דומים שאין להם קשר קטנטן אפילו לפאנק, והם שומעים בכלל, בוא נגיד, מוזיקה קלאסית. זכויות בעלי חיים נגיד, ונושאים אחרים שאולי שמעת את פרופאגנדי, או למשל את קונפליקט מעלים בשירים שלהם, הם לא נושאים שהפאנקיסטים הגיעו אליהם ראשונים או אפילו הביאו את מרבית תשומת הלב אליהם (טוב תלוי תשומת לב של מי ואיפה בעצם). טוב אין לי כוח להמשיך.... אני הולך לישון...

למעלה