תגובה.
קודם כל, אנשים דיברו פה על הוצאת קליפ כעל איזה צעד קיצוני ו"לא אופייני" ללהקת פאנק, אבל הרי טובים (ובהרבהההה) מאנטי-פלאג הוציאו קליפים... בין האלה שראיתי יש את: ADICTS, POISON IDEA, EXPLOITED, US BOMBS, GANG GREEN, VARUKERS, SUICIDAL TENDENCIES, COMBAT 84, SICK OF IT ALL, YOUTH BRIGADE, MISFITS, SS DECONTROL, DROPKICK MURPHYS, AGNOSTIC FRONT והרשימה עוד ארוכה!!!! ועוד אני מדבר כאן על קליפים קליפים, לא איזה הקלטות מהופעות, וגם לא הזכרתי כבר את כל הלהקות EPITAPH, FAT WRECK, כל מיני סטרטצ´ ארמסטרונג, רפיוזד, גוד קלין פאן וכדומה שיצא לי לראות... כלומר, זה שאתה לא יודע על קיומם, לא אומר שדברים כאלה לא קיימים ונעשים. דבר שני, מישהו כאן דיבר על וי-אייץ´ 1 כאלטרנטיבה לאם טי וי - רק שתדע/י שזו אותה הרשת. וי אייץ´ ואן הוא חלק מרשת אם טי וי העולמית, שפשוט נועד לקהל שונה מהאם טי וי הכללי. ולכאן מתקשרת הנקודה הבאה שהייתי רוצה להעלות - תמיכה בתקשורת ממסדית/מגוייסת/"מיינסטרימית"/מה שלא תרצו. אני חושב שהיום כבר אפשר להעביר רעיונות דרך מוזיקה גם בלי להקריב את המוזיקה עצמה לאותם ערוצי המוזיקה הרקובים, ולמכור את הזכויות עליה. אחד האמצעים שאפשר להשתמש בהם למטרה זו, הוא כמובן ידידנו האינטרנט, שהוא אמצעי תקשורת פחות או יותר חופשי (דגש על ה"פחות או יותר"). עוד דבר הוא בקשר ל"אידאולוגיה" הזאת שדיברת עליה, ואתה רוצה שיותר אנשים יחשפו אליה... אני חושב שמה שאתה מתייחס אליו כה"אידיאולוגיה של הפאנק" פתוח לאנשים מאז ומתמיד. אתה חושב שרק פאנקיסטים פועלים בשביל המטרות המסוימות האלה? לא נראה לי שיש פאנקיסט אחד שבאמת פועל למען משהו שלא מוכן לשתף פעולה עם אנשים בעלי רעיונות דומים שאין להם קשר קטנטן אפילו לפאנק, והם שומעים בכלל, בוא נגיד, מוזיקה קלאסית. זכויות בעלי חיים נגיד, ונושאים אחרים שאולי שמעת את פרופאגנדי, או למשל את קונפליקט מעלים בשירים שלהם, הם לא נושאים שהפאנקיסטים הגיעו אליהם ראשונים או אפילו הביאו את מרבית תשומת הלב אליהם (טוב תלוי תשומת לב של מי ואיפה בעצם). טוב אין לי כוח להמשיך.... אני הולך לישון...