חרם צרכנים

kotej22

New member
מה חשבתי לעצמי שהתחלתי את הויכוח איתך?

תעשי חשבון ותראי שהמשפט "2000-3000 ל10 ילדים‬ לחודש את בקושי תקני לחם" רחוק מהאמת... בקשר לקצבאות ילדים, מדברים על זה כבר כמה שנים, בחיים זה לא היה עובר בכנסת

lemonade111

New member
גם החרם שעשו על הקוטג'

הורידו את המחירים זמנית, א"כ שוב העלו. רוב האנשים כמובן, חזרו לקנות.

בשה1

New member
זה נכון באמת?

ראיתי בחשבונית האחרונה שהקוטג' עלה לי 6.5 , זה לא טעות ?? עד כדי כך חצופים?

h a j b i

New member
הם אולי חצופים אבל את גם חלק מהבעיה

מה זאת אומרת בחשבונית? בודקים במדף. אם המחיר סבבה אז אל תבואי בטענות, אם המחיר לא נראה לך אז תשאירי את זה על הדף. אצלי קניות בסופר לרוב נראות ככה: זה זול ובמבצע (בלי לקנות כמות למשפחה) - לקחתי, זה לא? לוקח משהו אחר זול יותר.

בשה1

New member
זה היה במכולת, ולא הייתה מדבקה

[ולא, לא היה לי כוח ללכת עד לסופר בשביל קוטג', וגם אין לי רכב] אבל לגופו של עניין, באמת העלו בחזרה את המחיר של הקוטג'?

זה גם יעלה ל10 ש"ח.

מחיר חלב שקית תנובה, עלה ל-5 ש"ח. ובאחת הקבוצות חרם, או שקשורות לחרם על תנובה, אמרו לי שעולה לייצר שקית כזאת במחיר של 2 ש"ח. מה שאותי מרגיז שמעלים במחיר את הארוחת בוקר שלי (מעדן חלב). דני וניל פעם עלה 2 ש"ח, ועכשיו עולה כמעט 3 ש"ח. את מחיר המילקי גם העלו , מילקי הפוך, עולה קרוב ל-5 ש"ח. אז קונה עכשיו במגה, מעדן הגולן (שפעם חשבתי שיקר). וניל, ב-4 ש"ח ! . גם את מחיר הקפה העלו, ואת הסוכר. בעצם העלו את מחירי כל מוצרי היסוד והבסיס שאני קונה בסופר.

lemonade111

New member

הרבה מהמחירים העלו לא בגלל העליות מחירים במוצרי יסוד בעולם, אלא בגלל הורדת הפיקוח על מוצרי החלב הבסיסיים, ככה במפתיע או לא במפתיע, כל החברות הגדולות, העלו לאט לאט את המחירים של המוצרים בפיקוח, בשם התחרות.

דידה24

New member
כן, קלטתי את זה לפני שבועיים

מאז לא קניתי קוטג' (למרות שממש בא לי!!!) צריך שוב להעלות את המחאה לכותרות

דידה24

New member
נכון

רוב המוצרים התייקרו חזרה ואפילו ישנם מוצרים שעולים עכשיו יותר מלפני המחאה.הפתרון בינתיים הוא פשוט לא לקנות את אותם המוצרים ולקוות שגם אחרים פועלים באופן דומה.

lemonade111

New member
לדעתי צריכים להוציא את ישראל מה-OECD

הרי רק כ-20 משפחות נהנות מכלכלת המדינה, כל השאר מעלימים מס.

למעלה