חרם צרכנים

את מתעצבנת משטויות (מי שמדבר...)

אני אוהב לשתות את זה כמו שרוסי אצלינו בשכונה אוהב לשתות טינר וספיריט כחול, את יכולה להתעצבן כמה בא לך, אישית אני אוהב את זה בדיוק כמו שאני אוהב בשר,

EdisonGirl

New member
אין שום יצור בטבע מלבד בני אדם, ששותה חלב

מעל גיל ינקות, ועוד חלב שלא שייך לו. זה בהחלט לא טבעי.

EdisonGirl

New member
אני גדלתי על חלב עיזים טרי וטבעי

ישירות מהעטינים של העז במושב שסבתא שלי גרה בו. זה החלב הכי טעים שיש, אכן. זה חלב שאמא שלו לא עברה התעללות בתעשיות החלב. חלב עיזים בסופר הרבה פחות מושך אותי, ומשום מה גם לא טעים לי במיוחד...

אין כמו חלב של עז שגודלת בגינה

זה טעים! סבתא שלי באור עקיבא הייתה מגדלת עזים כשהייתי זאטוט, זה באמת חלב טעים! ניסתי את החלב של הסופר, משום מה יש לו טעם תעשייתי שלא לומר כמעט תפל

זה יתכן, זה אפשרי

אני שנה שעברה, השתתפתי בחרם על מוצרי תנובה. אבל בשופרסל של גבעתיים, תנובה היו חכמים, והורידו מהמדפים של האלטרנטיבה של טרה (יוטבתה זה יקר). בסופר אני קונה בעיקר מוצרי חלב. כמו חלב, ודנונה, ומעדן (דני,וכעת מעדן הגולן במקום מילקי, כי זה יותר זול). עדיין המחירים עולים, וזה משגע אותי.

EdisonGirl

New member
בעייתי מאוד במדינה שלנו..

אנחנו אוכלוסיה קטנה ומלאה בפילוגים. השיר של שלמה ארצי: "פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא עם" וכו'.. זה נכון עלינו גם בצד השלילי. כל אחד מאיתנו חושב שהוא עם, כל אחד חושב שהוא זה שקובע מה מותר ומה אסור בארץ, ושהדעה שלו היא הדעה שכולם צריכים לדבוק בה. אנחנו עם דעתן, וזה בהחלט קשה לייצר ככה התאגדויות. חוצמיזה, אתה מחרים את החלב של שטראוס, למשל, וקונה במקום זה נביעות בכוונה לשתות יותר מים? פרנסת את שטראוס. מדובר בכמה חברות ענק שבונות כמו פאזל את עגלת הקניות שלנו. אפשר להחרים מוצר ספציפי, אבל קשה ביותר להחרים חברה.

למעלה