לא צודק?
קודם כל, אולי נכפה אליי בויכוח הזה תפקיד החילוני, אבל מכאן ועד להגיד שאני צורך את כל התרבות והספורט שאת משלמת עליה, הדרך עוד ארוכה, גם אני לא צורך את התרבות, אבל להגיד שאפשר להשוות את התקציב של התרבות לתקציבים של הקיצבאות .... במקומך לא הייתי נכנס לשם אפילו. בנוסף אם תצצי בהודעה הקודמת שלי, אני דיי בטוח שתוכלי לראות שרשמתי לפני, שיש ציבור חרדי שכן עובד ומשלם, ציינתי את הציבור אשר בוחר לא לעבוד שקיים בשני המגזרים אך יותר בולט בציבור החרדי. אני סטודנט שמשלב עבודה ולימודים, כי בניגוד לאברכים אשר להם יש את האופציה, לקבל תרומות וקיצבאות שונות, אני אחרי 3 שנים בצבא לא קיבלתי יותר מידי, לי אין את האופציה לא לעבוד במהלך הלימודים, סמכי אליי שאני יודע כמה הלימודים מפרכים, להוסיף לזה משרה, זה עונש, ומצטער, אבל לפי דעתי זה כן החיים הקלים, הלוואי שיכולתי גם רק ללמוד ולא לעשות שום דבר אחר, את לא יכולה להגיד שאני לא צודק, אולי את לא מסכימה איתי, עצם זה שאת לא מבינה את הנקודת פתיחה שלי ואני לא את שלך, לא נראה לי שיעזור בתפקידך בתור סנגורית הציבור החרדי הלומד, אישית אני לא מבין למה להפסיד עולם שלם בחוץ בשביל להבין עוד פרשנות מהתורה, את, אני מניח, לא מבינה למה "אני" מתרעם לאחר שירות צבאי פלוס מילואים שלא נותנים לי ללמוד כמוהם,