חרם על נועם - ומיד!

meital f

New member
../images/Emo45.gifגם אניי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

«Jimmy Page»

New member
א.

חרם? באמת? ב. זבל אורגני. בהנחה והבנאדם לא מחרבן פלסטיק, זה מתפרק תוך שעות במים. ג. החרא של נועם הוא על הראש של התושבים האזוריים שבסביבות הקאריביים, לים התיכון זה לא יגיע. הוא לא אמר שהוא ממשיך עם המנהג בישראל. [לרוץ לים כל פעם שצריך לחרבן? מגיע לו ח"ח על ההשקעה, לא חרם]

karinush4

New member
תעברו לאריק

נועם בכלל לא כזה יפה וחתיך (מולי בהרבה אם כבר..) וגם כל הקטע של הביישן לכאורה זה ממש אסטרטגיה לדעתי יש בו סוג של קסם עדיין, אבל רק כדי להשיג בחורות אני רואה את ההשרדות האמריקאית עונה 15 (פעם שנייה!!) ואני פשוט מאוהבת באריק (הייתי יכולה לפרט שעות למה..) רק מי ראה יכול להבין במה מדובר....

v e n i

New member
יאלהה חפרתםם מספיק..!!!ומה אתם כל היום..

מתעשקים בחרא הזה כל אחד ואחת עושים את זה ..אזז יאלה אל תזיינו לי את הסכל אז הוא חירבןןבסדר מה לעשות היה והוא סיפר את זה אזז יאלה תירדו מהבנדםם ועלל תשגעו אותוו שיהנה ושיעשה מה שהוא רוצה נכון אנחנו ניפגעים מיזה אבלל כמה אפשר לדבר ולדבר ותיטחון את הנושא הזה מי שכתב את זהה סתם מישהו שמחפשש פוזה וצומת לב ולא יודעע מה ליכתוב אז יאלה שחררו בעיי בעיי אנשיםם..!

or kaufman

New member
סתם שטויות לא מזהם

בתור אחד שעשה את זה .הדגים אוכלים את זה אחר כך וזה נראה שהם מאוד נהנים

talburstein

New member
כלבים לא חופרים בורות לחרא שלהם

התכוונת לחתולים. את, אה, נו, איך קראת לזה..... דגנרטית.

Beautiful Scar

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שירשור הורג!! חחחחחח

naama59

New member
../images/Emo207.gifמישהו יכול לסרוק או להוציא עוד ציטוטים?

לא יודעת מה מותר. אני מניחה שלסרוק אסור.. אז להוציא ציטוטים?

מעיייין

New member
ואי איזה שטויות

סמכי עלי שנועם לא היחידי שעשה את זה, ואנמחנו לא נמות בגלל הקקי שלו בים. בערך כל אחד שאני מכירה [כן, כולל אני] חרבנתי בים בחיי. תתמודדי.. שטויות... באמת שזה שטויות מה שכתבת..

למעלה