חרם על נועם - ומיד!

בגלל נעם עשרות אלפי בני אדם חולים כיום בסרטן?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עישנת בחורה??

דריווש1

New member
כן כן , נועם

הוא ולא אחר צריך לתת את הדין על כך. נועם תתפטר!! הגיע הזמן שאנשים ילמדו לקחת אחריות על מעשיהם בארץ הזאת, ברגע זה ממש מודפסים עשרות אלפי סטיקרים חדשים עם הכיתובית "אם שוחים לא מחרבנים- אמרו לא לנועם"

דריווש1

New member
כולכם מוזמנים

לעצרת מחאה שתתקיים ביום שבת בצהריים בכיכר רבין בתוכנית האמנותית - יאיר לפיד כמנחה, בין הנואמים - דויד גרוסמן ושלמה וישינסקי. ישירו - זמרים נשכחים שרוצים לחזור לתודעה . במקום יחולקו צמידים בצבע חום וסינגל המכיל את שירו של אביב גפן - אנחנו דור מחורבן.

חיישנס

New member
ומצחיק שויקה סיפרה בראיון שהיא פגשה בחרא שצף

לו על המים... כשהייתה על האי זה לפחות מה שהיא סיפרה לליאור שליין אתמול בערב...

AshkenaziAmiti

New member
אולי הוא פשוט ניסה לשלוח מסר לאי של סבאנה

אגב, שאפו על התואר במדעי הספה.

זה מראה על השקעה בהתקדמות מתואר במדעי המיטה. אני ממליץ לך לקחת את המסלול בהנחיית אל בנדי, יש לו קורס משהו משהו על מזון ומשקאות.

AshkenaziAmiti

New member
מישהו נכנס לכרטיס האישי שלי../images/Emo2.gif

לקח לי זמן להזכר מאיפה זה.....וואו אם הייתי יודע שאנשים אשכרה מסתכלים שם הייתי משקיע יותר. והלוואי עליי תואר במדעי המיטה...הדבר היחיד שאני יודע שגם בתחום הזה יש כלל יד ימין

אני דורש שישימו את השרשור הזה בראשי של תפוז!

הגיע הזמן שתהיה שם הודעה שלי. זאת טובה מספיק! הבו קולגיאליות לפרוכיאליות!

shy6

New member
מזיין ורץ לספר לחברה. ממש כמו בן 15

בעצם יש גם בני 15 שלא עושים את זה. ובטח לא מול כל עם ישראל. בהישרדות הוא נראה סופר טמבל, אז זה לא ממש מפתיע.

123SimSit

New member
עזבו אותו כבר ../images/Emo4.gif

בנאדם צעיר, פעם ראשונה בחיים שלו שהוא מתראיין, מה אתם רוצים? אגב, לא נראה לי שאפשר לחלות בסרטון מצואה בים. (למי שאמר את זה
)

יש לך אינטיליגנציה של נעל.

אם היית קורא הודעה אחת בלבד מכל מה שפרסמתי, היית רואה שאני גבר ולא אישה. אבל בגלל שהניק הוא פרוכיאליות, מילה שאתה כנראה לא מכיר בגלל שאתה נעל, זה נשמע לך כמו בחורה. פשוט אהבל.

BuzzLightyear

New member
איזה פיגור...הרי מליון דגים מכרסמים את הגוש

הזה ומפרקים אותו לפירורים שום זיהום ושום כלום, סתם רעש סביביתי אתם מייצרים...

למעלה