חרם על נועם - ומיד!

חרם על נועם - ומיד!

לפני כמחצית השעה האזנתי לשיר הנפלא של הלהקה האוסטרלית הגברית אך מעודנת savage garden אשר נקרא truly madly deeply. כידוע ליודעים, בפזמון מושר i wanna lay with you on a mountain, i wanna bathe with you in the sea. בשניה ששמעתי שורה זו נזכרתי בכתבה שקראתי הבוקר ברייטינג על המתחרה נועם מהישרדות. בכתבה שכללה ריאיון עם הדגנרט מציירים תמונה שלו כאליל הבנות, כאחד שאוהב לזיין (מקסים לי את הישבן) וכבן של כוורן ונייצ'ר מן ברמ"ח אבריו, עלם יווני אגדי משל היה הרמפרודיטוס. אך מדוע נזכרתי בו דווקא כששמעתי את הפזמון של האוסטרלים? בגלל פרט "שולי" שהוזכר בראיון, שכותבת הכתבה בכלל לא ייחסה לו חשיבות בגלל היותה אחוזה בקלישאות שכבר מניתי לעיל. אותו נועם מהמם מודה בפה מלא ובלי להתבייש (אידיוט) שהוא מחרבן לי בים התיכון, ממש כמו שעושים (כך מסתבר ) בהישרדות. לא יודע למה הוא חושב שזה צריך להקסים מישהו, אולי הוא צריך לקרוא כמה כתבות על מחלות שאנשים עלולים לחטוף בגלל העובדה שהים שלנו מזוהם בדיוק מדברים כמו צואות של דגנרטים. אז יש לי חדשות בשבילך, מר נועם: the sea is a place for bathing, ואנחנו לא צריכים את החרא שלך שם. וגם למשתתפי הישרדות המלצה: תחפרו בור באדמה כמו הכלבים, שכנראה הם קצת יותר חכמים מכם, ותעשו שם את הצרכים שלכם. תודה רבה.

noziz mum

New member
כלבים טובים מאיתנו בהרבה דברים../images/Emo13.gif

באמת ראיתי את נועם על השער של רייטינג היום אבל לא קניתי. אם למישהו יש תעיתון אז שיסרוק בבקשה? ואין ספק שמה שאת\ה אומר\ת מוריד מאוד מהסקס אפיל של נועם,שלא לדבר על זה שגיליתי רק עכשיו שהוא זה ששחט את התרנגולת של ג'יבארו בפרקים הראשונים
איך אפשר??!!

פשוט נעם הוא הבנאדם היחיד בעולם שעשה את זה

לי לא יצא אבל אני בטוחה שזה קורה כל הזמן. תתגבר!

BKE

New member
גם אני קראתי את הכתבה ואני יכולה להוציא לכם

משפטים עיקריים שפשוט הופתעתי מהם . כתבתי פוסט שלם בבלוג שלי על זה . הוא די הפתיע אותי ואני בטוחה שעוד כמה . אני בנאדם מאוד מיני התגעגעתי לסקס , הכי עשתה לי את זה מרינה , הפעם הראשונה שלי בגיל 14 וכאלה דברים . מנקודת המבט שלי זכותו לאהוב סקס ולחיות רק על זה אבל כאילו בנאדם לפרסם את זה ככה בברבריות בעיתון זה די מגעיל וברברי , כלכך ברברי . אם אתם רוצים לראות משפטים ואיך בידיוק הלכה הכתבה אני עוד מעט אשרשר לפה

BKE

New member
הנה :)

הכותרת הייתה : " אני בנאדם מיני . זה מעסיק אותי מאוד . באי התגעגתי לסקס . " "זה קטע נורא מוזר , ביומיים - שלושה הראשונים יש כזה מתח מיני בין האנשים , ואחרי זה פתאום נעלם , בגלל השוק שאתה נכנס אליו . אבל עדיין , אתה בין אנשים צעירים יפים וזה קשה . התגעגעתי לשני דברים - לאכול בשר סטייק אנטריקוט כזה חי ולעשות סקס . כשחזרתי לארץ הלכתי לאכול ישר והלכתי לזיין ישר. " "נגיד היה קטע נורא יפה שנכנסתי למים באיזה לילה , וראיתי שיש שמה פלנקטון .[זה מין סוג של חיה שהלוויתנים אוכלים, וברגע שאתה נוגע בזה הם נדלקים ומאירים .] אז קראתי לכולם ולאט לאט הם נכנסו למים , כולם , בעירום ." המראיינת . " ולא קרה שום דבר ?" "מה את רוצה אורגיה המונית ?קטע מוזר באמת . אני , כאילו , היה לי ברור שאם אני אלך לצד עם אחת הבנות זה ייצור בעיה עם אנשים אחרים , אז השתדלתי לא לחשוב על זה . האמת שאמרו לנו להביא קונדומים , אבל הם נשארו עם המזוודות ." המראיינת ." טוב מספיק . מי הכי עשתה לך את זה על האי ?" "כנראה מרינה . הנה , תפסת אותי ." "אף פעם לא הייתה לי בעיה עם בנות . כבר מגיל 14 . רגע , פעם ראשונה בגיל 14 זה מוקדם מדי ? אני לא רוצה לתת לילדים חינוך רע ." אם זה לא ברברי אני לא יודעת מה זה .

BKE

New member
למה לעזאזל אמרו להם להביא קונדומים ?טמטום.

idanoosh17

New member
כי

התינוק יהפוך למתמודד ואם ידיחו את האמא... הילד לא יראה אותה עד שיידיחו גם אותו

noziz mum

New member
ממש פה מפיק מרגליות יש לבחור...../images/Emo6.gif

נווווווווו שמישהו יארגן סריקה!!!!! פליז?

בר03

New member
ביג פאקינג דיל!

אפשר לחשוב מה הוא אמר..... גם אל תיהיו כאלו תמימים - האנשים האלו הם אנשים רגילים ואנונימים שלא רגילים לראיונות עיתונאים - וכידוע עיתונאים הם לא בדיוק האנשים שיוציאו אותכם הכי טוב בכתבה , ולרוב הם "מעדנים" את האמת לכיוון שהם רוצים..... אז תעזבו את נועם ( ובינינו הוא באמת אחד הסקסים המטורפים ) בשקט!!!

baby girl3

New member
זה מה שנקרא בשר תותחים

כמו שהיה לג'קו עם הפליטות פה שלו הכתבים מחפשים איך לגרום לעיתון שלהם להימכר והם יכתבו על הכל כי זה מה שהכי מעניין שפתאום מישהו אנונימי לחלוטין (ויסכימו איתי הרבה שהוא נראה מעולה) לכתוב עליו ולעשות כתבה שלו בשער הראשי של העיתון כי זה מוכר אין מה לעשות ככה זה... וחוץ מזה אז מה?? הבן אדם היה אמיתי ואמר שהוא מתגעגע לסקס SO FUCKING WHAT??? אמר את האמת!!!!!

Naama48

New member
אוף.

דווקא ממש אהבתי אותו, וכל הכתבה הזאת הוציאה לו שם רע לגמריי והרסה את התדמית שלו בעייני. אני מקווה שהדברים הוצאו מהקשרם או משהו בסגנון, כי ממש חבל. הוא ייצא ממש רע בכתבה הזאת. אני מניחה שזה יעורר תגובות :/

mushimushi16

New member
קצת הרס את התדמית שלו

למה כל עם ישראל צריך לדעת את הדברים האלה? על דברים כאלה מדברים בחופשיות עם חברים, אבל כשאתה מתראיין לעיתון אתה צריך להיות קצת יותר דיפלומטי כי בכל זאת אתה כבר לא אנונימי, אתה הופך לבן אדם שאנשים מסתכלים אליו, ובראיון הוא נתן דוגמה רעה.

למעלה