חרם על נועם - ומיד!

AshkenaziAmiti

New member
זה ממש לא נשמע כמוהו,איזה מוזר זה

אז - או שהעיתון הקצין מאוד דברים שהוא אמר או - שאיך המתמודדים מיוצגים באי לא מראה בגרוש איך הם בחיים האמיתיים.

ברברי?

לא הגזמת בכלל, הא? אז אולי הוא לא הכי עמוק, על פי מה שמצטייר כאן. ויכול להיות שבמצבו זה מה שהכי העסיק אותו. וויכול להיות שזה תמיד מה שהכי מעסיק אותו. זה עדיין לא ממש ברברי. לי נשמע בעיקר שהמראיינת דחפה מאוד לכיוון הזה (למה זה הופך אותה?). ומה כל כך רע בלדבר על הדברים הבסיסיים בחיים? ומכיוון שנאי לא רואה הישרדות ואין לי מושג מי העלם המדובר, אי אפשר להאשים אותי בשום דבר

Fairywitch

New member
איכס../images/Emo5.gif איך ירד לי ממנו בשנייה../images/Emo5.gif

איכס איכס איכס
כמה שטחי ומטופש
יאללה, לך הביתה.

נו באמת! איזו צדקנות...

וואו, גבר בן 24 שנראה איך שנועם נראה וחושב על סקס? אני בהלם! אצלי במנזר אף פעם לא חושבים על סקס, ובטח שלא עושים אותו. די, באמא שלכם, תפסיקו לקשקש. חוץ מהקטע של לחרבן בים הוא דווקא יצא אחלה גבר בכתבה הזו, הרבה הרבה יותר מוסרי וטוב לב מרוב כוכבי הטלוויזיה של היום.

גם אנחנו יכולים

להוציא קשרים מהדברם, לקחת חלקי משפטים מכתבה על מישהו, אפילו אמירות אגב, ולהפוך אותן לעניין עצמו משום שאם הן לא מופיעות בהקשר שבו הן נאמרו לכתבה - הן מקבלות משמעות אחרת לגמרי, והדובר יוצא אחרת לגמרי. אבל נועם הוא לא היחיד שעושים לו את זה - טובי הפוליטיקאים וגרועיהם כבר זכו לזה המון

מסויאס

New member
מה לא הבנתי מה הבעיה ?

יענו הוא מחרבן בים זה לא אוכל לדגים ?

לא קראתי את הכתבה,

אבל שמעו, מדובר במעשה עיתונאי ויחצ"ני טהור. רוצים להוציא את חביב הקהל כחרא שנותן חינוך רע.

Fall Out Shir

New member
אז מה?

הוא היה כנה. הוא בן 24, נראה יותר טוב מחצי מהבנים בישראל ואת מצפה שהוא לא יימשך לדברים כאלו?

דיברתי על דבר מאוד ספציפי.

העניין של החרבון בים. לזיין כולם אוהבים, אין לי בעיה עם זה.. יש לי בעיה עם זה שהוא עושה את זה ומתגאה בזה. איזה אהבל. מה אתה מחרבן לי בים שבו אני מתרחץ? עכשיו אני מרגיש הרבה פחות נוח להיות בים, ברצינות. צריך להוציא אנשים כאלה מחוץ לחוק, לא לעשות עליהם כתבות שהם יוצאים בהם פראים מקסימים כאלה. הדאגה שלי היא סביבתית-בריאותית נטו, התכנית בכלל לא מעניינת אותי ולא ראיתי אפילו פרק אחד שלה.

Jen74

New member
הוא מסוג האנשים ששואלים שאלה אז הוא עונה

שאלו אותו איפה עשה את הצרכים אז הוא ענה. ועל זה נאמר ASK A SILLY QUESTION או אם תרצו: שאלת שאלה טיפשית, לאיזה תשובה אתה מצפה? וזה שילדים משתינים בברכה? זה לא מגעיל ומעצבן? כן, אנשים מחרבנים לנו בים, מפעלים שופכים רעלים לים ואנשים שמבלים בחוף זורקים זבל על החול שנשטף לים. חירבון בים זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות? אני חושבת שיותר מזיק זה זיהום מהמפעלים ששופכים לים שמסוכן ומגעיל יותר מכל חתיכת חרא (ובאמת שתסלחו לי על הגועל נפש שאתם מרגישים כרגע, גם לי יש גועל רק מלכתוב על זה).

Anathema D

New member
חייבת לציין- אולי לא חשבתם על זה עד הסוף

אבל מבחינת המתמודדים, לחרבן בים, הרבה יותר היגייני מלעשות את זה על היבשה.... בגלל הקטע של הניגוב- אין להם נייר טואלט.....דא!! אם לכם הייתה ברירה, בין לנגב עם עלים לבין לצאת מהים כמו אחרי שטיפה בבידה, מעניין מה הייתם בוחרים?!

אולי את לא חשבת על זה עד הסוף.

שיחרבן באדמה וילך לשטוף בים, מה הבעיה? אני מעדיף לספוג כמה חלקיקים שיישטפו לים בשטיפה מאשר את כל הגוש. קצת מחשבה, באמת.

Anathema D

New member
ומה הוא אמור לעשות בין החוף לים, כשיש לו רק

זוג מכנסיים אחד ל-52 ימים.... חוץ מזה, אין להם סבון לשטיפת ידדים אחרי...ככה שהחיידקים שהם יכולים לקבל מזה....ועוד באיזור טרופי..... קל לדבר, כשבבית יש את כל התנאים, לבחור בין מספר אפשרויות!

חביבי, ניוז פלאש!!

הרבה אנשים מחרבנים בים. כנראה יש בזה איזה קסם. יותר מזה אני אגיד לך: במו עיניי ראיתי אנשים מחרבנים בכנרת, ובערוצי הנחלים שמובילים אליה (בניאס, חצבני, כל השיט..). ואת זה אתה גם שותה!!!! עזוב, הרבה אנשים עושים את זה. זה שנועם מדבר על זה, זה סיפור אחר. הוא לא הראשון, לא האחרון, ובטח לא היחיד. רד ממנו.

AshkenaziAmiti

New member
אני פעם חירבנתי באלפים

Ha Ha your'e screwed now! סתם,אני אפילו לא בטוח שסן בנדטו זה משם.....אבל הלוואי להיות באלפים בכל מקרה

AshkenaziAmiti

New member
לא יודע יש איזה סוג של אלפקות שחי שם לא?

לא משנה מאיפה המים שלך,תדעי שמישהו חירבן בהם

123SimSit

New member
יש שם חלקיקי חרא במברשות השיניים.

גם כשהן אפילו לא בשירותים. (מישהו רואה "מכסחי המיתוסים"?
)

למעלה