חרא בלבן

rmmiri

New member
המלצה + אשמח לסייע במה שאפשר

הי, אני ממש עצובה לקרוא את הודעתך. ד"ר גוהר או ד"ר שוורץ - מכבי, שניהם רופאים טובים ואנושיים. אם תרצי משהו, אני מב"ש, אלך איתך לבדיקות או אשמור על המתוקוש. מאחלת לך מכל לבי שהכל יסתיים הכי טוב שאפשר במצב הנוכחי. חיבוקים מירי

whimsical me

New member
תודה רבה!

זה מאד מרגש אותי. למזלי, יש לנו סבא וסבתא בב"ש, כך שאנחנו די מסודרים מבחינה זו. תודה רבה רבה.

mic75

New member
חרא בלבן ......חרא

של רופא זה יותר נכון להגיד ממש חסר אחריות , אבלתקחי את הטוב מזה שלפחות הורדת משהו חשוב וטפו טפו הכל יהיה בסדר והמון המון בהצלחה מיכל

אמאדובה

New member
רק עכשיו ראיתי את כל הסאגה

לא יאומן מה שעברת - מכל כיוון אפשרי. מבינה בהחלט את ההקלה בגילוי שההריון לא מתפתח בעצמו. עם כל הכאב, כל החלטה שאת היית עושה היתה קשה הרבה יותר. מקווה שלא יהיו עוד הסתבכויות מעכשיו וההפלה תסתיים כמה שיותר קל מבחינתך (פיזית ונפשית). ואכן, יש הרבה אור בסיפור הזה. את חיה ובריאה
, את יכולה להכנס להריון, ואת אפילו אולי רוצה אחד כזה

whimsical me

New member
../images/Emo6.gif את מצחיקה את יודעת?

הפסקה האחרונה שלך מדויקת להפליא, להפליא!

תמי ס

New member
אוי אוי אוי

איזה שיט, איזה חרא בלבן אמיתי. מתוקה שלי, מאד מקווה שהדרעק הזה (המלונמה) יעוף רחוק מאד ממך. תיכף אקרא את המשך השרשור כי אני מבינה שהגעתי באיחור. החלמה מלאה, אנא עדכני בתוןצאות

חיבוק

זה מה שיש לי לומר לך. הרופא שלך הוא די מניאק וטוב שהתקשר לברר. לא בטוחה שהייתי עושה את זה. וממש טוב שעשית וכילית. וכמו שכתבו לך זה מצב ממש טוב יחסית כי אם לא היית מגלה והיית נשארת עם זה, נו, בואי לא נדבר על זה. וגם כל הכבוד בכלל שבדקת את הנקודה החשודה. עכשיו אני אנדנד לבאי ביתי לבדוק את החשודות שלהם. כן, גם לעצמי. אז גם תודה. אם כי זה בטח יקח לי שנתיים. יקירה, אין לי מה לומר לך שמעודד. ושוב, רק חיבוק. יעל

למעלה